صفحه 18 از 21 نخستنخست ... 89101112131415161718192021 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 201

موضوع: زندگی و تحصیل در پادوا

پیش فرض پاسخ : زندگی و تحصیل در پادوا

نقل قول نوشته اصلی توسط majjiid نمایش پست ها
    قربانت.
    برا مستر تا 26 آوریل فرصت هست. شما برای چه مقطع و چه رشته ایی میخواید اقدام کنید؟
    درود
    من جهت لیسانس مکانیک میخوام اپلای کنم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط majjiid نمایش پست ها
    قربان شما.
    بسته شده. تا 28 مارس فرصت بوده.
    http://www.unipd.it/en/sites/en.unip...ieri_33_en.pdf
    یعنی موند سال دیگه؟من بهشون ایمیل میدم همش میگن چک کن لیست موجود رو

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط parissandra نمایش پست ها
    درود
    من جهت لیسانس مکانیک میخوام اپلای کنم.
    برا پذیرش در مقطع لیسانس برا رشته های مهندسی اعم از mechanical engineering شما باید pdf زیر رو دقیق مطالعه کنید.(البته به زبان ایتالیایی هست)
    چیزی که من گذری یه نگاهی انداختم دستگیرم شد اینه که شما باید تو لینک زیر رجیستر کنید و در آزمون Test on-line CISIA Ingegneria (TOLC-I) شرکت بفرمایید.
    http://www.cisiaonline.it/
    این آزمون تاریخای ثبت نام مختلفی داره: مارچ، می، جولای... و یه آزمون 70 سوالی و 120 دقیقه ایی هستش.
    در این pdf منظور از Obbligo Formativo Aggiuntivo (OFA) یعنی الزام آموزش اضافی. در واقع ازونجایی که تو آزمون ریاضیات و علوم و زبان و فاکتورای مختلف متقاضی رو میسنجن اگه نمره ش تو یکی ازین مواد آزمون کم باشه بعد OFA مربوط به این قضیه میشه.
    اینا جدای از لینک ثبت نامی هست که بعد باید برا خود دانشگاه انجام بدید و دوستمون لینکش رو گذاشته بودن:
    https://uniweb.unipd.it/AddressBook/...soRegAction.do
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

سلام.

دوستانی که الان پادوا هستند سیستم عاملی که دانشجوها و اساتید باهاش کار می کنن چیه؟ باید لپ تاپ و تبلت اپل بیاریم یا ویندوز و آندروید؟ کدوم متداوله؟

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط fatikhanoom نمایش پست ها
    سلام.

دوستانی که الان پادوا هستند سیستم عاملی که دانشجوها و اساتید باهاش کار می کنن چیه؟ باید لپ تاپ و تبلت اپل بیاریم یا ویندوز و آندروید؟ کدوم متداوله؟
    درود
    هیچ فرقی نمیکنه هم ویندوز هم مک هر دو استفاده میشه.(با کدوم راحت تر هستید همون را بیارید)
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

با سلام، برای سفر به پادوا از ایران برای کدام شهر باید بلیط گرفت و ار آنجا چگونه باید به پادووا رفت. با تشکر

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط muhammedpour نمایش پست ها
    با سلام، برای سفر به پادوا از ایران برای کدام شهر باید بلیط گرفت و ار آنجا چگونه باید به پادووا رفت. با تشکر
    درود
    برای میلان بگیرید و از میلان استیشن مرکزی با ترن برید پادوا.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Junior Member

سلام دوستان
    من با یکی از اساتید کشاورزی دانشگاه پادوا مکاتبه کردم و بعد به من گفتن شرایط خوبی داری ولی پوزیشن ندارم الان ولی با این حال اپلای کن.
    تو ایمیل اسمی از short term fellowship هم اورده بود که من منظورش نفهمیدم. گفته بود : short term fellowships are granted from our countries
    حالا میخواستم بدونم کسی میدونه این شورت ترم فلوشیپ چیه؟
    همون فلوشیپ دکترا؟ یا بورس استانی؟

ممنونم.

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط raz12345 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من با یکی از اساتید کشاورزی دانشگاه پادوا مکاتبه کردم و بعد به من گفتن شرایط خوبی داری ولی پوزیشن ندارم الان ولی با این حال اپلای کن.
    تو ایمیل اسمی از short term fellowship هم اورده بود که من منظورش نفهمیدم. گفته بود : short term fellowships are granted from our countries
    حالا میخواستم بدونم کسی میدونه این شورت ترم فلوشیپ چیه؟
    همون فلوشیپ دکترا؟ یا بورس استانی؟

ممنونم.
    قربانت.
    متن ایمیل رو میگذاشتید قابل فهم تر بود. برا رشته شما پادوا 10 تا پزیشن داره که 2تا بدون اسکالرشیپ هست و 8 تا دیگه به ترتیب زیر: (صفحه 18 pdf زیر رو بخونید)
    http://www.unipd.it/en/sites/en.unip...032%20en_1.pdf
    تو لینک بالا حرفی از short term fellowship زده نشده. ولی همونطور که از اسمش پیداست مطمئنا طول دوره phd رو به طور کامل کاور نمیکنه.
    مثل Ing. Aldo Gini که انگار فقط برا یکسال هست. البته من مطالعه ش نکردم. برا رشته شما (crop science) در دسترس هست. ولی فکر نکنم شامل حال دانشجوهای ایرانی بشه. احتمالا استاد منظورش همین fellowship بوده. خودتون با دقت بخونیدش:
    http://www.unipd.it/en/sites/en.unip...S_2017_dep.pdf
    موفق باشید.
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Junior Member

سلام بچه ها
    ميخواستم بدونم كسى تا حالا رشته animal care رو شنيده ؟؟؟؟
    من تو يك ليست معتبر از رشته هاى انگليسى ديدم كه تو دانشگاه پادووا اين رشته ارائه ميشه،
    اگر كسى درموردش اطلاعى داره ممنون ميشم بگه، خيلى برام مهمه مرسى

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)