ممنون از راهنماییتون.اما بنده خانم هستم که تحصیلی میخوام برم.این تغییری ایجاد میکنه؟هم زمان میتونیم ویزا بگیریم؟خب من که نمیتونم بچه یک ماهه رو تنها بزارم برم.خواستم بدونم و مطمئن شم که راهی هست برای بردن شوهر و فرزندم.
بازم ممنون از راهنماییتون.
ممنون از راهنماییتون.اما بنده خانم هستم که تحصیلی میخوام برم.این تغییری ایجاد میکنه؟هم زمان میتونیم ویزا بگیریم؟خب من که نمیتونم بچه یک ماهه رو تنها بزارم برم.خواستم بدونم و مطمئن شم که راهی هست برای بردن شوهر و فرزندم.
بازم ممنون از راهنماییتون.
این مدارک و تمکن مای رو دقیق از کجا میتونم بفهمن چیا هستن؟کسی فاند داشته باشه اینا هم لازمه؟صورتحساب خودم باید باشه؟کمی اطلاعات راجع به اینها میخوام.لطفا راهنمایی کنید تا برای گرفتن ویزا دچار مشکل نشم.ممنون
سلام دوست عزیز
مدارک مالی مثل ترجمه اسناد ملکی مثل زمین خونه و مغازه و ... با مهر دارالترجمه نیاز هست.اگه توی حساب خودتون مقدار زیادی پول هست میتونید به حساب والدین انتقال بدید و نامه تمکن مالی از بانک مربوطه بگیرید(بگید نامه تمکن مالی برای سفارت کانادا میخوام خودشون میدونن فرمت لازم رو به انگلیسی دارن و به دلار کانادا حساب میکنن و توی نامه میزنن).توی حساب خودتون مقدار پولی هم بود ازش نامه تمکن مالی بگیرید و اون رو هم توی مدارکتون قرار بدید.احتیاجی به ارائه گردش حساب نیست تا اونجایی که می دونم.
این مدارک برای کسی هم که فاند داره بهتر هست باشه.اما از همه مهم تر نامه study plan هست که باید خودتون بنویسید و نشون میده که هدفتون از تحصیل در خاک کانادا چی هست که نمونه هایی از اون توی سایت های مختلف هست اگه سرچ کنید.خوشحال می شم کمکتون کنم.
موفق باشید
دوستان سلام
من برای پرونده ویزتوری همسرم دارم اپلای میکنم برای مدارکش با این مدرک مواجه شدم ؟ این چیه همون medical که برای مهاجرت انجام میدن؟
خودم برای ویزای دانشجویی اقدام نکردم براش
Document: Purpose of Travel - Other
You must submit proof that you are coming to Canada for a temporary visit.
Examples of what you can provide as proof:
A scanned copy of:
- Your flight ticket departing Canada,
- Your travel itinerary (e.g. places you will visit or stay, such as hotel booking),
- Proof of a medical appointment.
سلام دوست عزیز فقط و فقط برای مدارک دانشگاهی که شامل ریز نمرات و دانشنامه هست احتیاج به مهر دادگستری هست بقیه مدارک همه با مهر دارالترجمه کفایت میکنند.البته میتونید مهر دادگستری هم بزنید اما اصلا نیازی نیست غیر از مدارک دانشگاهی و ریزنمرات.خیلی هم هزینه بر هست.دارالترجمه هام الکی میگن همه مدارک نیاز به مهر دادگستری داره که پول بیشتری بگیرن.وگرنه اصلا نیازی به مهر دادگستری غیر از مدارک دانشگاه و ریزنمرات نیست.همون سربرگ دارالترجمه کفایت میکنه.در مورد گواهی عدم سوء پیشینه هم توضیح اینکه اصلا احتیاجی به مهر دادگستری نیست چون شما گواهی عدم سوء پیشینه رو از دادگستری میگیرید بنابراین دیگه احتیاج به دوباره تایید کردن دادگستری نیست.موفق باشید.
سلام نوع ویزای خودتون استادی پرمیت هست و ویزای همسرتون رو OWP اقدام کردید؟؟؟یا برای ایشون رو ویزیتوری اقدام کردید؟دقیق متوجه نشدم نوع ویزای ایشون و خودتون رو. به احتمال زیاد توی سوالاتی که برای OWP هست نوع کار رو مشخص کردید که ربط به بهداشت داره برای همین ازتون proof of medical appointment خواسته.فکر میکنم دلیلش این باشه اگه اشتباه نکرده باشم. موفق باشید
دوست عزیز نگران نباشید جایی رو اشتباه نزدید.
این proof of medical مثالیه از purpose of travel. برای منم که OWP برای همسرم زده بودم اومده بود و برای بقیه دوستانی که برای همراه درخواست میدن هم هست.
این قسمت کلیه و گفته مثلا از این دلایل سفر اگر متقاضی داره ارائه بده و دلیل اومدن به کانادا بصورت موقت چی هست مثلا یکی به خاطر دکتر و معاینه میره و باید نشون بده مدرک قرار با دکتر رو. این مورد رو از متقاضیان OWP و ویزیتوری میخواد. روش کار به دوصورت هست:
1- اوناییکه همسرشون دانشجویه و در کانادا در حال تحصیله برای این قسمت به همراه یه توضیح اینکه همسر هستید و میخواید پیش هم باشید و ایشون دانشجویه به پیوست استادی پرمیت و برگه درحال تحصیل همسر متقاضی و یه نامه دعوتی از سمت ایشون رو ارائه میدند.
2- اوناییکه همزمان هم استادی پرمیت و OWP یا حالا ویزیتوری اقدام میکنند برای این قسمت یه نامه توضیحی یکی دو صفحه ای ارائه میدند که از دلایل همراهی همسر متقاضی تحصیلشون حرف میزنن مثل توضیحی مختصر از سابقه ازدواج و علاقه مندی به یکدیگر و همچنین بودن کنار هم در کانادا چه تاثیری برای دونفر داره و از این حرفا.
(میتونی اینجا هم کمی توضیحات کشورای دیگه رو هم ببینی لینک 1 - لینک 2)
ویرایش توسط snsajedi : May 14th, 2017 در ساعت 08:19 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)