صفحه 1337 از 1547 نخستنخست ... 3378371237128713271328132913301331133213331334133513361337133813391340134113421343134413451346134713871437 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 13,361 تا 13,370 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد

با سلام و خسته نباشيد،
    من نامه پذيرشم اومده، اما متاسفانه الان متوجه شدم اعتبار پاسپوتم تا ٨ ماه است، الان هم مسافر مسكو هستم، من مي توانم با اين پاسپورت caq را ثبت كنم، بعد از اينكه از سفر برگشتم پاسپورت جيديد بگيرم، و با پاسپورت جديد مدارك را ارسال كنم سفارت براي ويزا و bio, مشكلي پيش نمي ياد؟

Junior Member

با سلام
    من تازه میخوام برای ویزا اپلی کنم. چند تا سوال داشتم:
    1. آیا میشه bio رو تا پاس رکوِییست عقب انداخت که هم پیک آپ ویزا و هم bio رو با هم انجام داد؟
    2. من سال 91 فارغ التحصیل شدم از ارشد، این مدت شغل ازاد داشتم ولی بی ربط به رشته ام چی بنویسم که پرونده ام قوی بشه و شانس گرفتن ویزام بیشتر بشه ضمنا من فاند نگرفتم و phd ار دانشگاه کنکوردیا پذیرش گرفتم

ممنون

Senior Member armita67 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UQAC-Material science and engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid01364 نمایش پست ها
    با سلام
    من تازه میخوام برای ویزا اپلی کنم. چند تا سوال داشتم:
    1. آیا میشه bio رو تا پاس رکوِییست عقب انداخت که هم پیک آپ ویزا و هم bio رو با هم انجام داد؟
    2. من سال 91 فارغ التحصیل شدم از ارشد، این مدت شغل ازاد داشتم ولی بی ربط به رشته ام چی بنویسم که پرونده ام قوی بشه و شانس گرفتن ویزام بیشتر بشه ضمنا من فاند نگرفتم و phd ار دانشگاه کنکوردیا پذیرش گرفتم

ممنون

سلام دوست عزیز
    در جواب سوال اولتون شما تا بایومتریک رو انجام ندید پاس ریکویست نخواهید شد.زودتر انجام دادن بایومتریک روند ویزاتون رو سریع تر میکنه سریع تر انجامش بدید.
    در مورد سوال دوم مشکلی نداره اگه بی ربط هم باشه اونا نمیگن حتما ربط داشته باشه که. شما کافیه یه گواهی از اون شرکت بگیرید که نشون میده اونجا داشتید کار میکردید این چند سالو مشکلی هم اصلا نداره. میتونید این طوری توضیح بدید که این چند سالو برای اینکه پول در بیارم اونجا کار کردم و چیزای دیگه ای از این قبیل.موفق باشید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    university of Tehran-Industrial design MA

سلام دوستان
    ببخشید اگه سوالم بیربطه ولی جایی پیدا نکرذم بپرسم سوالمو
    من استادی پرمیت دارم و با اون اومدم کانادا ولی الان اصلا از دانشگاهم راضی نیستم و میخوام برم دنبال کار
    و بگم که هنوز پول دانشگاهو ندادم و وقت دارم کمی
    میخواستم ببینم من اگه الان دانشگاه و ول کنم و برم یه شهر دیگه دنبال کار و بر فرض جاب آفر هم بگیرم
    برام مشکلی ایجاد میشه ؟

سلام دوستان

من برای ویزا اقدام کردم چند هفته پیش ولی الان یه پیشنهاد بهتر از یک دانشگاه دیگه دریافت کردم. میخواستم بپرسم روند عوض کردن دانشگاه چیه؟ بعد از دریافت استادی پرمیت و ویزا باید این کار رو کرد؟

Member
    رشته و دانشگاه
    BSc Chem-Eng Mazandaran Uni (Babol Noshirvani)**MSc Process-Eng Tehran Azad Uni

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrnooshmirza نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ببخشید اگه سوالم بیربطه ولی جایی پیدا نکرذم بپرسم سوالمو
    من استادی پرمیت دارم و با اون اومدم کانادا ولی الان اصلا از دانشگاهم راضی نیستم و میخوام برم دنبال کار
    و بگم که هنوز پول دانشگاهو ندادم و وقت دارم کمی
    میخواستم ببینم من اگه الان دانشگاه و ول کنم و برم یه شهر دیگه دنبال کار و بر فرض جاب آفر هم بگیرم
    برام مشکلی ایجاد میشه ؟
    سلام، از سال 2014 قانون جدید استادی پرمیت از دانشگاه ها میخواد گزارش دانشجویان بین المللی خودشون رو به سازمان مهاجرت کانادا تو بازه های زمانی مشخصی اعلام کنند تا اوناییکه با استادی پرمیت اومدن اما تحصیل نمی کنند مشخص بشه.
    همچنین شما با استادی پرمیت نمیتونید کار جاب آفری کنید. حداکثر 20 ساعت در هفته میتونید کار کنید.
    شما اگر از دانشگاهتون راضی نیستید میتونید از دانشگاه بهتری سریعا پذیرش بگیرید و وقتی رسیدید اونجا عوض کنید.

Member
    رشته و دانشگاه
    BSc Chem-Eng Mazandaran Uni (Babol Noshirvani)**MSc Process-Eng Tehran Azad Uni

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedcivil1 نمایش پست ها
    سلام دوستان

من برای ویزا اقدام کردم چند هفته پیش ولی الان یه پیشنهاد بهتر از یک دانشگاه دیگه دریافت کردم. میخواستم بپرسم روند عوض کردن دانشگاه چیه؟ بعد از دریافت استادی پرمیت و ویزا باید این کار رو کرد؟
    سلام،
    برای عوض کردن دانشگاه مسیر اعلامی CIC (لینک) رو باید درنظر بگیرید که مشکلی نداره و خیلی ها این کار رو انجام میدن.

ApplyAbroad Veteran
    Fairymaid آواتار ها

پیش فرض روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد �

سلام،

خاطرم هست حدودا یه هفته قبل یکی از دوستان از من سوالی در مورد "نحوه آماده کردن مدارک و انواع اون" برای اقدام ویزای آنلاین کانادا کرده بودن و لینک سوال رو برای من پیام خصوصی کرده بودن. من به ایشون قول دادم که در اولین فرصت پاسخشون رو بدم ولی متاسفانه از اونجایی که اینباکسم رو خالی کردم اصلا اسم اون کاربر خاطرم نیست و از طرفی هر چی در تاپیک های پر تردد انجمن کانادا جستجو کردم پست ایشون رو پیدا نکردم تا با نقل قول پاسخ سوالشون رو بدم.
    در هر صورت در این تاپیک که مرتبط ترین تاپیک برای اون سوال هست پاسخ رو ارسال می کنم و امیدوارم که ایشون پاسخ رو ببینند و از طرف دیگه برای باقی کاربرانی که در این محدوده زمانی در حال آماده سازی اپلیکیشن خودشون هستن هم مفید واقع بشه.
    باز هم از اون کاربر گرامی عذر می خوام که به دلیل فشردگی برنامه و فراموش کردن نتونستم سریع تر و در نقل قول پاسخ سوالشون رو بدم

دوستان اپلیکیشن دانشجویی از چندین بخش تشکیل شده:

1. فرم استادی پرمیت IMM1294 که در خود اپلیکیشن هست زمانی که اقدام به تشکیل ابتدایی پرونده میدین و در این فرم سوالاتی نظیر اطلاعات شخصی و همینطور اطلاعاتی در مورد دانشگاهی که پذیرش گرفتید و غیره پرسیده شده. توجه داشته باشید که این فرم 5 صفحه هست و بعد از پر کردن اطلاعات فرم شما تنها کافیه که در صفحه 4 اون، تاریخ پر کردن فرم رو وارد کنید و بخشی که نوشته امضا اپلیکنت، اصلا احتیاج به امضا نداره (اون بخش مربوط به اپلای کاغذی می شه که دوستان امضا می کردن) و در نهایت شما رو باکس validate کلیک می کنید و یه صفحه (صفحه 6) با پنج عدد بارکد به فایل شما اضافه میشه که قبل از بستن این فرم شما اون رو سیو می کنید.

2. بخش letter of acceptance : این بخش اصولا از شما مدرکی دال بر گرفتن پذیرش از دانشگاه کانادا می خواد. می تونید تنها همون یه نامه پذیرش رو بزارید ولی کاری که من کردم این بود: به دلیل محدودیتی که هر بخش از نظر حجم آپلودی داره من مدارک تحصیلی کارشناسی و ارشد (اسکن ترجمه و اصل) رو هم در همین بخش آپلود کردم.
    یه نکته ای که شاید گفتنش مفید باشه اینه که من در هر بخش که یه pdf اینچنینی آپلود می کردم در یه صفحه ورد که در ابتدای هر فایل می ذاشتم (و در نهایت تمام اون رو تبدیل به pdf میکردم) می نوشتم که مثلا این بخش شامل موراد زیر می شه تا کار رو برای آفیسر راحت تر کنم و همینطور رسیدگی به پرونده ام زمان گمتری ببره. شاید برای همین بود که من اصلا اون سوالات معروف رو اسک نشدم چون به صورت واضخ نوشته بودم که اون سوالات در کدوم بخش قرار دارن. مثلا برای همین بخش letter of acceptance من نوشتم:

LETTER OF ACCEPTANCE PDF
    This file includes the following documents:
    و بعد شماره میزدم و موارد رو می نوشتم. کلا این کار رو برای بخش های 2 ، 3، 4، 8 انجام دادم.

3. این بخش شما باید اسکن صفحات پاسپورت تون رو بزارید ولی من به دلیل فرار از محدودیت حجم در زمان آپلود و اینکه می دونستم بخش 8 من قراره خیلی مد ارک متنوع و زیادی داشته باشه و احتمالا به محدودیت می خورم برای همین اسکن شناسنامه و ترجمه اون + اسکن اصل و ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه رو هم در همنی بخش قرار دادم.

4. بخش بعدی به نام proof of means of financial support هست که شما باید در این بخش تمکن مالی رو از طریق نامه فاند یا حساب های بانکی خودتون یا ساپورترهای مالی و غیره نشون بدین. حتی می تونی از اجاره نامه ملک یا سند تجاری که براتون درآمد زایی می کنه استفاده کنید. هر جیزی که می تونید به اون به عنوان منبع درآمد نگاه کنید مث فیش های حقوقی و غیره. این به خودتون بستگی داره.

ادامه در پست بعدی ....

ApplyAbroad Veteran
    Fairymaid آواتار ها

ادامه پست قبلی...

5. این بخش شما باید یه عکس با مشخصات ذکر شده در خود سایت CIC آپلود کنید.

6. در این بخش شما فرم IMM5645 که فرم family information هست رو قرار بدید. این فرمی هست که مث فرم شماره 1 شما از خود اپلیکیشن تون دانلودش می کنید و مشخصات اعضای خانواده خودتون رو در اون وارد می کنید. در انتهای هر صفحه تاریخ وارد می کنید و نیازی به امضا نیست.

7. در این بخش شما فرم IMM5257 که فرم schedule 1 هست و برای اقامت موقت در کانادا هست رو پر می کنید و آپلودش می کنید. این هم از جمله فرم های شماره 1 و 6 هست که شما از اپلیکیشنتون دانلود می کنید و بعد از پر کردن اون رو آپلود می کنید.

8. در نهایت فرم letter of explanation که بخش خیلی مهمی هست رو قرار می دید.
    من در این یخش ابتدا یه cover letter گذاشتم با یه پاراگراف که خطاب به افیسر نوشتم و بعد اون یه جدول گذاشتم مث check list که در اون مکان قرار گرفتن هر داکیومنت رو در بخش های مختلف توضیح دادم. یعنی دیگه آفیسر علاوه بر اینکه با باز کردن بخش های 2 ، 3، 4 و 8 من می دونست اون فایل pdf چه مواردی رو شامل میشه در این جدول هم در یه نگاه می تونست بفهمه من در هر بخش چه مدارکی رو به چه ترتیبی قرار دادم.
    بعد از کاور لتر من study plan ام رو در یک و نیم صفحه گذاشتم.
    بعد از اون نامه های استخدام و ترجمه و سوابق شغلی و پژوهشی خودم رو گذاشتم. (شما اگه گپ تحصیلی یه سال به بالا ندارید شاید اصلا نیازی به اینکار نباشه چون عملا فرصت کار بعد از تحصیل رو نداشتید)
    سپس نامه job offer که مرتبط به رشته تحصیلیم بود و حرف هام در استادی پلن ام رو توجیه منطقی می کرد گذاشتم.
    بعد اون سند منزل، شرکت و ترجمه های اون ها رو به عنوان اثبات social tie به ایران قرار دادم.
    سپس کارنامه آزمون تافل رو قرار دادم.
    در نهایت رزومه و بعد اون در یه صفحه پاسخ سوالات رایج دانشجویان ارشد/دکترای ایران رو به صورت پرسش و پاسخ نوشتم.

لازم به ذکر هست که من در هر بخش pdf دقیق و مرتب توضیح بسیار کوتاهی می دادم که من در این یخش فلان مدارک رو گذاشتم. دقت و شفافیت توضیح شما می تونه روند بررسی پرونده تون رو تسریع کنه.
    توصیه بعدی من اینه که مدارک تون رو به صورت pdf اسکن کنید که بتونید به راحتی بعضی از بخش ها مث اعداد و ارقام بانکی و یا میزان فاند و غیره رو هایلایت کنید و آفیسر با یه نگاه راحت پرونده تون رو بررسی کنه.

یادمه یه بار در همین فورم یکی از دوستان گفته بودن که وقتی به صورت pdf صفحات رو اسکن می کنن بعدا در هنگام merge کردن صفحات نظم و ترتیب مدارک به هم می خوره. دلیلش اشتباه در نامگذاری مدارک هست. شما اگه هر صفحه اسکن رو به صورت 001 ، 002 ، 003 تا 009 و بعد از اون به صورت 010 ، 011 تا بالاتر نامگذاری گنید ترتیب صفحات در هنگام مرج کردن به هم نمیریزه.

امیدوارم این توضیحات برای سایر دوستان مفید واقع بشه و مخصوصا کاربر گرامی که این سوال رو من پرسیده بودن پاسخ پرسشون رو ببینن. شرمنده که دیر پاسخ می دم و سوال تون رو پیدا نگردم.

موفق باشید.

Member
    رشته و دانشگاه
    mekanike sanaye.elmi karbordi

دوستان من پاس ریکویست شدم پاسم رو تازه تمید کردم 5 ساله است طول دوره تحصیلیم رو به طور نرمال 5 ساله زده داخل نامه پذیرشم .اما پاسمو دادم برای پیک آپ در نامه approved برای ویزام validity رو زده تا تاریخ 04/2021 که یعنی میشه 4 سال از الان ویزام اعتبار داره! .حالا سوالم اینه که اونجا رفتم میشه تمدید کنم از خود کانادا.تمددیش راحته ؟! نیازی به جمع آوری مدرک و آپلود این داستانا دیگه نیست ؟ یا نه میل بزنم بگم تصحیحش کنند دوباره پاسم رو بفرستم ؟ آخه حقیقتش نمی خوام باز پاسم بره اونجا نامه نامه نگاری کنم و دوباره یه هزینه پیک آپ بدم!!.لطفا اگه دوستی می دونه راهنمایی کنه سپاس