سلام،
خاطرم هست حدودا یه هفته قبل یکی از دوستان از من سوالی در مورد "نحوه آماده کردن مدارک و انواع اون" برای اقدام ویزای آنلاین کانادا کرده بودن و لینک سوال رو برای من پیام خصوصی کرده بودن. من به ایشون قول دادم که در اولین فرصت پاسخشون رو بدم ولی متاسفانه از اونجایی که اینباکسم رو خالی کردم اصلا اسم اون کاربر خاطرم نیست و از طرفی هر چی در تاپیک های پر تردد انجمن کانادا جستجو کردم پست ایشون رو پیدا نکردم تا با نقل قول پاسخ سوالشون رو بدم.
در هر صورت در این تاپیک که مرتبط ترین تاپیک برای اون سوال هست پاسخ رو ارسال می کنم و امیدوارم که ایشون پاسخ رو ببینند و از طرف دیگه برای باقی کاربرانی که در این محدوده زمانی در حال آماده سازی اپلیکیشن خودشون هستن هم مفید واقع بشه.
باز هم از اون کاربر گرامی عذر می خوام که به دلیل فشردگی برنامه و فراموش کردن نتونستم سریع تر و در نقل قول پاسخ سوالشون رو بدم 
دوستان اپلیکیشن دانشجویی از چندین بخش تشکیل شده:
1. فرم استادی پرمیت IMM1294 که در خود اپلیکیشن هست زمانی که اقدام به تشکیل ابتدایی پرونده میدین و در این فرم سوالاتی نظیر اطلاعات شخصی و همینطور اطلاعاتی در مورد دانشگاهی که پذیرش گرفتید و غیره پرسیده شده. توجه داشته باشید که این فرم 5 صفحه هست و بعد از پر کردن اطلاعات فرم شما تنها کافیه که در صفحه 4 اون، تاریخ پر کردن فرم رو وارد کنید و بخشی که نوشته امضا اپلیکنت، اصلا احتیاج به امضا نداره (اون بخش مربوط به اپلای کاغذی می شه که دوستان امضا می کردن) و در نهایت شما رو باکس validate کلیک می کنید و یه صفحه (صفحه 6) با پنج عدد بارکد به فایل شما اضافه میشه که قبل از بستن این فرم شما اون رو سیو می کنید.
2. بخش letter of acceptance : این بخش اصولا از شما مدرکی دال بر گرفتن پذیرش از دانشگاه کانادا می خواد. می تونید تنها همون یه نامه پذیرش رو بزارید ولی کاری که من کردم این بود: به دلیل محدودیتی که هر بخش از نظر حجم آپلودی داره من مدارک تحصیلی کارشناسی و ارشد (اسکن ترجمه و اصل) رو هم در همین بخش آپلود کردم.
یه نکته ای که شاید گفتنش مفید باشه اینه که من در هر بخش که یه pdf اینچنینی آپلود می کردم در یه صفحه ورد که در ابتدای هر فایل می ذاشتم (و در نهایت تمام اون رو تبدیل به pdf میکردم) می نوشتم که مثلا این بخش شامل موراد زیر می شه تا کار رو برای آفیسر راحت تر کنم و همینطور رسیدگی به پرونده ام زمان گمتری ببره. شاید برای همین بود که من اصلا اون سوالات معروف رو اسک نشدم چون به صورت واضخ نوشته بودم که اون سوالات در کدوم بخش قرار دارن. مثلا برای همین بخش letter of acceptance من نوشتم:
LETTER OF ACCEPTANCE PDF
This file includes the following documents:
و بعد شماره میزدم و موارد رو می نوشتم. کلا این کار رو برای بخش های 2 ، 3، 4، 8 انجام دادم.
3. این بخش شما باید اسکن صفحات پاسپورت تون رو بزارید ولی من به دلیل فرار از محدودیت حجم در زمان آپلود و اینکه می دونستم بخش 8 من قراره خیلی مد ارک متنوع و زیادی داشته باشه و احتمالا به محدودیت می خورم برای همین اسکن شناسنامه و ترجمه اون + اسکن اصل و ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه رو هم در همنی بخش قرار دادم.
4. بخش بعدی به نام proof of means of financial support هست که شما باید در این بخش تمکن مالی رو از طریق نامه فاند یا حساب های بانکی خودتون یا ساپورترهای مالی و غیره نشون بدین. حتی می تونی از اجاره نامه ملک یا سند تجاری که براتون درآمد زایی می کنه استفاده کنید. هر جیزی که می تونید به اون به عنوان منبع درآمد نگاه کنید مث فیش های حقوقی و غیره. این به خودتون بستگی داره.
ادامه در پست بعدی ....
علاقه مندی ها (Bookmarks)