با سلام
دوستان خواهشمند است راهنمایی بفرمایید
برای همسر که قراره درخواستش با اپلیکنت استادی پرمیت به عنوان Family member با ویزای نوع Visit-all other type ارسال بشه، لازمه Explanation letter هم ارسال بشه؟ لازمه گواهی عدم سو پیشینه براش گرفته بشه؟
با سلام
دوستان خواهشمند است راهنمایی بفرمایید
برای همسر که قراره درخواستش با اپلیکنت استادی پرمیت به عنوان Family member با ویزای نوع Visit-all other type ارسال بشه، لازمه Explanation letter هم ارسال بشه؟ لازمه گواهی عدم سو پیشینه براش گرفته بشه؟
سلام بچه ها.
ببخشید من کل فروم رو خوندم (قسمت Study Plan و LOE) و الان یه کم گیج شدم دقیقا باید چی بنویسم!
۱. الان توی کاور لتر که اول LOE هست باید چه چیزایی بنویسم؟ یه جایی خوندم که هرچی توضیح دارم باید اینجا بنویسم (توی نمونه ای هم که از یه سایت خارجی بود خودشو معرفی کرد و هدف رو گفت و همه پلن هاشو توضیح داد. هزینه هاشو و... رو آورد) یکی از بچه ها گفتن باید وضعیت مالی و تای ها (چه مادی و چه معنوی) و این که پول هاتو از کجا آوردی هم باید اینجا توضیح بدم. آیا این درسته؟
۲. توی study plan پس باید چی بنویسم؟ یه سری گفتن اون هفت تا سوال (که جدیدا میگن شده سه تا سوال) رو جواب بده که بازم باید هدف از درس خوندن و چرا کانادا و تای های بازگشت به ایران و... رو آورد. یه سری هم گفتن که نه لازم به سوال و جواب نیست فقط کافیه تو متن همه سوالا رو جواب بدی تا بعدا دوباره Ask بشی. در هر دو صورت اینا که باهم همپوشانی داره! و دقیقا تو دو صفحه پشت هم هست. چون هدف درس هست! توی بخش قبل باید بگم میخوام بیام درس بخونم بعدا یه کاره ای بشم. اینجا هم باید بگم میخوام بیام درس بخونم یه کاری ای بشم؟ این که تکرار مکدرات هست!
خواهش میکنم عزیزانی که تجربه موفق دارن جواب بدن من واقعا به کمکتون نیاز دارم.
پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم.
سلام،
من ترتیب سوالاتتون رو اینجوری میدم از لحاظ اهمیت و چینشی که باید درنظر بگیرید:
1- استادی پلن: اصل و بنیان توضیحات شما توی استادی پلن باید باشه که از رو اسمش معلومه یعنی هدف تحصیلی و پلن شما برای آیندتون با این تحصیل در کاناد چیه. هفت سوال همون سه تا سواله که کلی تر شده و هیچ اجباری نیست که شما کدوم رو جواب بدین یا حتی بصورت پاسخ و سوال بنویسید، همه چیز به طرز بیان شما و منطقتون بستگی داره ولی بایستی concept موجود در سوالات رو در متن استادی پلنتون پاسخ بدید (چرا کانادا، چرا ایران نه، چرا این رشته، چه ربطی به گذشته و آیندت داره، نخونه نمیشه؟، چه تاثیری روی کار یا تحصیل آیندت داره و غیره)
ببینید دوست عزیز، اون Ask که اگر بشید اصلا برای مورد چک امنیتی شماست نه برای اینکه آفیسر از روی اون قانع تحصیل شما بشه. وظیفه شما ارائه استادی پلنه. حالا بعضی ها هم در ادامه و در صفحه جداگانه سوالات ask رو جواب میدن که دوباره بازم ازشون پرسیده میشه (مثلا خود من همینطور شدم دوباره ازم ask شد).
2- کاور لتر: برای بخش LOE که استادی پلن توش قرار میگیره اجباری نیست که کاور لتر قرار بدید. مثلا من در کاورلتر یه چاق سلامتی در یک خط با آفیسر کردم و توضیح دادم که در ادامه برای برطرف شدن شبهات تحصیلم استادی پلن رو گذاشتم و همچنین فهرست مدارک این بخش در ادامه هست. همین و تمام مواردم از جمله دلایل تحصیل و تای رو در استادی پلن گفتم. حالا شما موارد توضیح مالی یعنی اثبات توانایی تامین هزینه تحصیل رو باید در بخش مربوطه خودش یعنی Proof of financial support توضیح بدی و اونجا باید ثابت کنی پول های مربوط به تامین هزینه هارو از کجا آوردی مثلا با فیش حقوقی یا درآمدی از جایی. اما اگر بعضی از مدارک مالی رو مثل یه حساب بلند مدت یا اسناد ملکی رو میخوای تای نشون بدی یا حتی تای های عاطفی، مناسبه در انتهای استادی پلن درموردش حرف بزنی چون اگر اون سوالات استادی پلن رو هم دقت کنی آخرش میپرسه چه تای هایی داری. چون تای برای تحصیل شماست، شما ثابت میکنی بعد تحصیلت به این خاطر تای برمیگردی پس یجوری میشه پلن تحصیل شما.
به طور کلی بخش LOE با تمام مدارکش و استادی پلن باید منطقا و محتویاً اثبات کننده نیت صادق تحصیل شما باشه. یعنی چیزی خارج از این حیطه نزاری بهتره و آفیسر دیگه گیج نمیشه.
بازم سوالی بود درخدمتم. موفق باشی.
سلام دوست عزیز
کاری که من برای letter of explanation انجام دادم به صورت زیر بود
۱. table of content: تمامی مواردی که لازم بود قرار بگیر با ذکر صفحات.
۲. استادی پلن: به ۷ تا سوال جواب دادم در قالب یه متن. توجه داشته باشید این سوالات با سوالاتی که در مرحله ask از شما پرسیده میشه فرق داره.
۳.رزومه
۴. در ادامه تمامیِ scanهای مدارکم رو قرار دادم.
۵. در انتها به سوالاتی که در مرحله ask پرسیده میشه جواب دادم. مثل: نامه تزِ دکترا، نامه سوپروایزر و غیره
در هر حل باز پس از ۲ روز باز ask شدم برای رزومه و سوالاتی که در گزینه ۵ ذکر کردم. بازهم سوالات رو مثل قبل پاسخ دادم و ۲ روز پس از bio پاس رکوئست شدم.
توجه داشته باشید که استادی پلن رو خوب بنویسید. دوستانِ همین فروم خیلی ب من در این زمینه کمک کردن.
موفق باشین
You might only have one match
but
You can make an explosion
سلام
هر نامه انگیزشی دارای چند قسمت اساسی بایستی باشد:
سابقه تحصیلی و دروسی که به نحوی با پوزیشن یا ان برنامه دانشگاهی تناسب داشته باشد.
سابقه کاری (چه اکادمیک یا کار) که به نحوی با پوزیشن ارتباط داشه باشد.(بیان تجربیات و علاقه مندی به کار و تلاش).
اگر نیاز به پروپوزال یا توضیح هدف پروژه در پاراگراف سوم توضیح دهید. (چطور می خواهید ان سوال یا پروژه را انجام بدهید-نظیر درفت پروژه لیسانس یا فوق لیسانس).
علایق تحقیقاتی و تجربیات که داشتید در پاراگراف بعدی مطرح کنید.
درباره دانشگاه,گروه, و شوق وعلاقه خود برای ریسرچ در پاراگراف بعدی بنویسید.
موفق باشید
سلام دوستان عزیز
ممنون میشم در مورد این proof of accommodation توضیح بدین که چجوری بزاریم تو مدارک؟ ثانیا برای bank statement پول تو حساب خودمون باشه بهتره یا والدین؟
سلام proof of accommodation کلا یعنی اینکه وقتی دارید وارد خاک کانادا میشید کجا میخواید ساکن بشید اجاره نامه یا رسید خوابگاه یا رسید رزرو هتل رو باید در این قسمت ارائه بدید.حالا اگه خونه و خوابگاه و هتل فعلا نگرفتید میرید سایت booking.com اونجا یه هتل نزدیک دانشگاهتون رزرو میکنید مثلا چند روز و توضیح هم میدید که این رسید رزرو هتل هست چند روز هتل گرفتم که برم خونه اجاره کنم. در ضمن این سایت اکثرا هتل رو بدون پرداخت هزینه رزرو میکنه براتون که رسیدش به ایمیلتون میادش همون رسیدو میزارید توی مدارکتون و توضیحی هم که دادم رو میدید.
در مورد سوال دومتون شما باید از حساب بانکیتون یه نامه تمکن مالی از بانکتون بگیرید البته مقدار پولی که توی حسابتون هست خیلی زیاد نباید باشه اگر خیلی زیاد هست به حساب والدین انتقال بدین و از اون هم نامه تمکن مالی از بانک میگیرید.میرید بانک و میگید نامه تمکن مالی برای سفارت کانادا میخوام اونا خودشون فرمت مربوطه رو دارن به لاتین هست مقدار پولی که توی حساب هست رو به دلار کانادا حساب میکنن و مهرو امضا میکنن و تحویلتون میدن. گردش حساب هم اگه باشه بد نیست البته زیاد لازم هم نیست.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)