صفحه 21 از 27 نخستنخست ... 1112131415161718192021222324252627 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 267

موضوع: letter of explanation

Senior Member armita67 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UQAC-Material science and engineering

پیش فرض پاسخ : letter of explanation

نقل قول نوشته اصلی توسط MRK_2017 نمایش پست ها
    سلام

این سوال شما خیلی کلی است دوست عزیز. بایستی مدارک مورد نیاز ان سفارتی که برای ان اقدام می کنید کنترل نمایید.اگر نیاز است بایستی تهیه بفرمایید.

موفق باشید
    اگر از سفارت کانادا در آنکارا دارید اقدام میکنید خودشون یه فرمی دارن که توی اون نوشته برای خودتون و برای همسرتون چه چیزهایی باید ارائه بدید دقیقا .برای ویزای ویزیت دقیقا اطلاع ندارم.اما فکر میکنم در هر صورت گواهی عدم سو پیشینه نیاز باشه

Junior Member

منظور من این بود پولی که نیاز هست مثلا برای یک سال در حدود 30-35 هزار دلار کانادا که باید تو حساب گذاشت و bank statement از بانک گرفت که معمولا مقدار موچودی رو به هر نرخ ارزی که بخوایم مینویسه.اینو تو حساب خودم که میخوام گردش حساب بگیرم بزارم یا حساب والدین؟چون باید باز گواهی رسمی ترجمه شده تامین مالی از والدین بگیرم در اون ضورت حتما.ثانیا توضیح باید بدم برای پولی که تو حساب هست؟اکر بعله کجا؟؟

Member
    رشته و دانشگاه
    BSc Chem-Eng Mazandaran Uni (Babol Noshirvani)**MSc Process-Eng Tehran Azad Uni

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra2112 نمایش پست ها
    منظور من این بود پولی که نیاز هست مثلا برای یک سال در حدود 30-35 هزار دلار کانادا که باید تو حساب گذاشت و bank statement از بانک گرفت که معمولا مقدار موچودی رو به هر نرخ ارزی که بخوایم مینویسه.اینو تو حساب خودم که میخوام گردش حساب بگیرم بزارم یا حساب والدین؟چون باید باز گواهی رسمی ترجمه شده تامین مالی از والدین بگیرم در اون ضورت حتما.ثانیا توضیح باید بدم برای پولی که تو حساب هست؟اکر بعله کجا؟؟
    دوست عزیز شما اگر شاغل هستید یا بودید که بتونه پولتون رو توجیه کنه، تو حساب خودتون بزارید و نامه بگیرید. در غیر اینصورت منبع درآمدتون شک برانگیز میشه پس تو حساب والدین باشه مطمئن تره.
    گواهی بانک خودش لاتینه نیازی به ترجمه رسمی نداره.
    شما بحث منبع مالی رو بایستی در قسمت Proof of Financial Support توضیح بدید و مدارکش رو پیوست کنید. اینجا یک نامه توضیحی قرار بدید که هزینه هاتون (شهریه و زندگی) برای یکسال چقدره و منبع پولی که این رو بپوشونه چقدره و از کجاست. خیلی ساده و خلاصه توضیح بدید.
    اگر شاغلید بگید پول اصلی خودتون دارین و والدین به عنوان ساپورتر و بکاپ شما هستن به این میزان و با این نامه بانکی. اگر که شاغل نبودید که کلا بنویسید والدین شما تقبل میکنن هزینه هاتون رو.
    نیازی هم به نامه تعهد محضری از والدین نیست.

Junior Member Hadei آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    university of Manitoba/ Linguistics

سلام دوستان عزیز

ممنون میشم در مورد این proof of accommodation توضیح بدین که چجوری بزاریم تو مدارک؟ ثانیا برای bank statement پول تو حساب خودمون باشه بهتره یا والدین؟
    سلام دوست خوبم
    در مورد accomodation من فقط یک خط در cover letter نوشتم میرم خونه دوستانم به صورت موقت . همین
    قسمت دوم سوالتون رو هم که دوست دیگری به صورت شفاف توضیح دادن.
    موفق باشید
    You might only have one match
    but
    You can make an explosion

Junior Member

سلام دوستان

یه سوال برای من پیش اومده که به نظرم اومد اینجا بهترین جایی است که میتونم مطرح کنم. من برای دکترا از دانشگاه کویینز پذیرش گرفتم و میخوام با همسرم برم. خواهرم هم الان بالای 17 سال میشه که کانادا هستن. وقتی 17-18 سالم بود به همراه مادرم برای دیدار ایشون تقاضای ویزا کردیم ولی مال من رد شد و مادرم تنها رفتن. بعدش من در سال 2007 برای ویزای دانشجویی که پذیرش گرفته بودم از یه کالج دوباره ویزام رد شد. ( البته کاملا حق داشتن رد کنن منم بودم ویزا نمیدادم و کلا هم اونموقعها خیلی سخت به ایرانیها ویزا میدادن) حالا من نمیدونم داخل فرم و LoE این ویزاهای رد شده رو بنویسم یا نه؟ خواهرم میگه اینجا وقتی فرم پر میکنی اگه از یه حکمی یا جرمیت بیش از 3 سال گذشته باشه می تونی در جواب سوال آیا تا حالا محکوم شده اید بنویسید نه (اینو در کلاسهایی که برای citizen شدن میذارن بهشون گفتن ) و اعتقاد داره که منم نه بنویسم برای ویزای رد شده و صحبتی از آن نکنم. ممنون میشم سریع پاسخ بدید چون یه کم کارامون عقب افتاده و برای اپلای یه کم دیر هست.

Junior Member

خوب من چهار سوال دیگه ام برام پیش اومده و از اونجا که تو همین فروم مشابهشونو دیدم گفتم مطرح کنم:
    1- چون همسرم همراه من میاد ، ایشونو به عنوان ساپورتر معرفی کنم یا والدین رو؟
    2-اون میزان پولی که سفارت گفته باید تو حساب باشه بهتره تو حساب من باشه یا همسرم و من فقط یه حساب با مقدار مثلا 20 میلیون نشون بدم؟(من خودم در 5 سال اخیر کار کردم)
    3-چون خواهرم کاناداست پدرو مادرم تازگی سوپر ویزا گرفتن و میخوان تیر برن (من همراهشون رفتم ارمنستان برای انگشت نگاری)، به نظرتون به این مورد لازمه اشاره کنم که اونا سوپر ویزا گرفتن و برای دیدار خواهرم و بچه هاش دارن میرن یا اصلا لازم نیست؟
    4- چون خواهرم در شهری زندگی میکنه که 2 ساعت با شهرمحل تحصیل من فاصله داره، برای accommodation میتونم بگم که اول میریم پیش اونا میمونیم و از اونجا دنبال خونه میگردیم یا حتما باید یه خونه رو از الان اجاره کنیم برای اونوقت؟

Junior Member

سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم برای فرستادن مدارک برای study permit.من پذیرشم برای پارسال بود و او رو به امسال deffer کردم.اما تو این زمان toafl ام از دو سالش گذسته و تو مدارک درخواست شده نوشته مدرک زبان در دو سال گذسته.به نظرتون ایراد بزرگی هست؟و ایا باید کاری بکنم؟این تاریخ رو سفارت استعلام میکنه؟

Junior Member

سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم برای فرستادن مدارک برای study permit.من پذیرشم برای پارسال بود و او رو به امسال deffer کردم.اما تو این زمان toafl ام از دو سالش گذسته و تو مدارک درخواست شده نوشته مدرک زبان در دو سال گذسته.به نظرتون ایراد بزرگی هست؟و ایا باید کاری بکنم؟این تاریخ رو سفارت استعلام میکنه؟
    سلام
    چند وقته گذشته؟
    من یه پستی دیدم توی همین فروم که ذو ماه گذشته بود از آیلسشون و ویزا گرفتن
    من خودم مدرکم 5 ماه گذشته بود ولی همونو آپلود کردم مشکلی نبود..........شرایط من فرق داشت یکم (دانشگاه قبلی انگلیسی بود واسه همون نیازی نداشتم به زبان برای ادمیشن)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadei نمایش پست ها
    سلام دوست خوبم
    در مورد accomodation من فقط یک خط در cover letter نوشتم میرم خونه دوستانم به صورت موقت . همین
    قسمت دوم سوالتون رو هم که دوست دیگری به صورت شفاف توضیح دادن.
    موفق باشید
    سلام
    به نظرم این سوال اهمیتی نداره!
    من حتی اشاره به این سوال نکردم (در واقع یادم رفت!) و هیج مشکلی نبود!

Junior Member

سلام دوستان ممنون میشم به سوالات مطرح شده ی من پاسخ بدید چون زمانم بسیار کمه و واقعا نمیدونم چی باید بنویسم.
    با سپاس فراوان

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)