سلام
من یه سوالی داشتم در ارتباط با بورس در این دانشکاه ، کسی میدونه چطور میشه برای بورس ابلای کرد یعنی لینکی وجود داره ؟
سپاس
سلام
من یه سوالی داشتم در ارتباط با بورس در این دانشکاه ، کسی میدونه چطور میشه برای بورس ابلای کرد یعنی لینکی وجود داره ؟
سپاس
سلام دوستان کسی از این دانشگاه برای ترم زمستان 2017 پذیرش گرفته؟
دوستان کسی میتونه به من در پر کردن فرم خوابگاه TU Dortmund کمک کنه؟
سلام
دوستان کسی میتونه به من در پر کردن فرم درخواست برای خوابگاه TU Dortmund کمک کنه؟
سلام سوالتون چیه؟
این جا رو ببینید.
به دلیل مشغله زیاد از پاسخ به پیام های خصوصی معذورم.
سوالم مربوط به قسمت Available choices of our student residences توی فرم هست که گزینه های زیادی رو میاره و من نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم بهتره
به دلیل مشغله زیاد از پاسخ به پیام های خصوصی معذورم.
من تو بخش desired rental property اونایی که ترجیح میدم رو انتخاب کردم حالا باید تو قسمت بعدی فرم (Available choices of our student residences) آدرس خوابگاهی که میخوام رو انتخاب کنم؟!اونم فقط 3تا انتخاب؟ فقط همینارو برام بررسی میکنن؟
و اینکه منظور از Doppelapartment چیه؟ اتاق دونفره میشه؟!
اگر فرق Einzelzimmer و Einzelapartment رو هم بگین خیلی خوب میشه. آخه اگه منظور از Einzelzimmer اتاق یکنفره هست درصورتی که آشپزخونه و غیره اشتراکیه پس چرا توی گزینه های دیگه "یک اتاق" در سالن 2 یا 3 یا 4 اتاق خوابه هم هست؟! گیج شدم واقعا
برای الکترونیک و انفورماتیک اقدام کردم و لیسانس الکترونیک دانشگاه آزاد دارم. دورتمند رشته الکترونیک دیگه ای هم نداره غیر از Master ETIT.
معدل لیسانسم هم 15.60 بوده. به نظرتون دلیل ریجکت چی بوده؟!!
به اینترنشنال افیس ایمیل زدم که جواب داد از استاد مربوط به دپارتمان بپرس. به اون استاد هم ایمیل زدم ولی جواب نداد!!
ویرایش توسط babak21 : June 29th, 2017 در ساعت 03:01 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)