نقل قول نوشته اصلی توسط maxi1 نمایش پست ها
سلام
شما قبل از ارسال ایمیل در رابطه با چند مورد اطمینان حاصل کنید.I. هر ماده ای که حالت تجاری داشته باشد ارسال نمی کنند و شما باید خودتون بخرید.share مفهوم نداره.II. هزینه پست با شما هست و برخی مواد شرایط خاص حمل دارند و ارسال مستقیم به ایران برای برخی شرکت های پستی مقدور نیست.III.برای انتخاب استاد مشاور با آموزش دانشکده و دپارتمان و استاد راهنما صحبت کنید و در صورت موافقت با استاد مطرح کنید. موفق باشید
ماکسی جان ممنون از راهنماییت اما این بحثی که میگید داستانش جدا است. این اصطلاحا بهش میگن gift این بنده خدا تا حالا به 100 نفر دیگه این ماده رو داده همشون هم غیر آمریکایی بودند. فقط تو مقاله از این بنده خدا یه تشکر خشک و خالی کردند. هزینه پست هم چیز بسیار عجیبی نیست که بخاد رو اون گیر بده من از استاد کتاب گرفتم با هزینه خودش هم پست کرد چه برسه به ماده آزمایشگاهی.
در مورد مشاور بنده مشاور ارشدم از آمریکا بود و تا دودی به چند و چون کار آشنا هستم اما در مورد داداشم یه کم شرایط پیچیده است چون خودش نمیتونه مستقیما مکاتبه کنه به خاطر ضعف زبانش وگرنه اوکی استاد راهنماشون رو داره در ضمن دانشگاههای ایران رو اینقد تحویل نمیگیرند از خداشونه که یکی واسشون چراغ سبز نشون بده. تجربشو دارم که میگم.
راستی جواب اون چندتا سوالمو ندادی......
ممنون بابت کمکتون.