سلام من فوق نقاشی ایرانی دارم می خواستم اطلاعاتی در مورد کتری نقاشی یا طرلحی در کانادا بدونم ممنون میشم کمکم کنید.
http://www.applyabroad.org/forum/group.php?groupid=78
این آدرسشه...
در کانادا من design management ندیدم.
در آمریکا 7-8 تایی وجود داره ( با گرایش ها فرعی زیادتره)
مثل: IIT, Pratt, Lally, CCA, OSU, U of Michigan, SCAD,
بعضی از اینا MFA میدن، بعضیا MPS، بعضی ها Dual Degree (MFA+MBA)xمیدن.
اصولا این رشته به مستر منتهی میشه...اما
از بین اینا چند تاشون هستن که دکتری در دیزان دارن (OSU, IIT, U of Mich)
پس ممکنه بتونین با یه استادی سر این موضوع به توافق برسی؟!
نظر من اینه که اگه اصرار داری در Design Management دکتری بگیری باید اول یه Dual Degree بگیری(حد اقل 4 سال) بعد برای دکتری در business administration اقدام کنی
![]()
Industrial design
Media Design
Interaction Design
Product Development
Design Management ( Strategy & Planing)
Transportation Design
MITOONAM AZATOON BEKHAM YE TOZIHI DAR MOREDE RESHTEHAII KE NEVESHTID BE BANDE BEDID?
mikham bedunam mozue asli va base amoozesh dar in reshteha chie!?
masalan tafavote Media design ba promotion design chie?!
SEPASGOZARAM
سوال اولتون خیلی کلیه و در قالب یک پست نمیگنجه...
اما Media یه رشته interdisciplinary محصوب میشه بین Interaction design &motion graphic
در ضمن یه رشته کاملا نوظهور هم به نام Media Arts & Scienses وجود داره که بر اساس رویکرد user experience design بوجود اومده و کارشون technology based solution هست. در حال حاضر دو دانشگاه MIT و Arizona State University رو میشناسم که این رشته خفنو تا مقطع PHD دارن.
این promotion design تا حالا به گوشم نخورده
امیدوارم مفید باشه![]()
سلام
آقای روزبه
یه سوال. برای فوق لیسانس گرافیک portfolio چطوری باشه؟ من تو مسابقات پوستر و لوگو که تو کشورهای مختلف بوده شرکت کردم کار فرستادم(بعضی هاش هم کارام قبول نشده) اونها رو هم میتونم به عنوان نمونه کار بگذارم؟ وب دیزاین شخصی رو چطور؟ باید همه کارا چاپی باشه(سفارش دهنده داشته باشه) یا self promotion هم قبوله؟
یک دنیا ممنون جواب بدین
علاقه مندی ها (Bookmarks)