سلام. تشکر از ایجاد این تاپیک و راهنمایی ها و توضیحات خوب دوستان که تا حد زیادی داستان استادی پلن رو شفاف می کنه. مخصوصا در مورد مهرهای دادگستری و وزارت خارجه که چند روز بود ذهن من درگیر کرده بود چون هرکس یه چیزی می گفت.
من چند تا سوال داشتم:
1- برای بخش مالی استادی پلن، فقط کافیه در مورد هزینه ها و منابع تامین این هزینه ها ( مثل فاند، ساپورتر و ...) توضیح بدیم؟ دیگه نیازی به ضمیمه کردن نامه فاند و موجوری حساب ساپورتر تو این قسمت که نیست؟ این مدارک تو بخشی که جا بریا آپلود داره، آپلود میشه، درسته؟
2- اگر ساپورتر برادرم باشه که مشکلی نیست؟ منظورم اینه که ساپورتر الزاما باید والدین باشند؟
3- من نامه فاندم رو استادم برام صادر کرده و گرداسکول دانشگاه این نامه رو آگست صادر می کنه. همین نامه استادم کفایت می کنه؟
4- تو نامه فاندم ذکر شده که برای سه سال فلام مبلغ بهم میدن که بخشیش برای شهریه کسر میشه و بعد از کسر مبلغ باقی مونده همه هزینه هام کاور می کنه. با توجه به این نامه، ساپورتر من چقدر موجوذی حساب بگیره؟ اگر خودم هم یه مبلغی کم در حد 5000 تا موجودی حساب به اسم خودم بگیرم کمک کننده است یا تاثیر منفی داره؟
5- من سندی برای ارائه ندارم، آیا این تاثیر منفی داره؟
6- سوابق کاری ارائه شده در رزومه باید همراه با تاییدیه از محل کار باشند؟
7 نوشته بودین که تعهد محضری لازم نیست ولی اگر می تونین ضمیمه کنید. بالخره واجبه یا نه؟
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)