صفحه 22 از 27 نخستنخست ... 12131415161718192021222324252627 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 267

موضوع: letter of explanation

Member
    رشته و دانشگاه
    BSc Chem-Eng Mazandaran Uni (Babol Noshirvani)**MSc Process-Eng Tehran Azad Uni

پیش فرض پاسخ : letter of explanation

دوست عزیز یکمی پرونده شما نیاز به دقت داره توصیم اینه که عجله نکنید، شمرده و بادقت مدارک رو آماده کنید که ایندفعه ریجکت نشید خدایی نکرده. حتما روی استادی پلن کار کنید تا تحصیلتون کاملا با نیت منطقی و توجیه پذیر جلوه بده.
    اینکه خواهر شما اونجاس نکته مثبتی نیست. بهتره به این خاطر تمامی پشتوانه مالیتون رو از ایران ارائه بدید و تای های قوی بزارید. فقط برای اقامت چند روزه میتونید بگید میرید پیش خواهرتون با اینکه حتی نیازی به این accommodation نیست چون ایشون میگید یه شهر دیگه هستند.
    در مورد ریجکتی سابق اون بندی که فرمودید درسته اما برای موارد جرم و احکام استانی یا داخل کاناداییه، شامل ویزا نمیشه. شما اگر UCI Number در حالت قبل داشتید و ریجکت شدید به همراه نامه توضیحی علت ریجکت، اگر الان نگید آفیسر به دیتابیس شما دست پیدا میکنه (البته فقط مورد ریجکت تحصیلی سابقتون چون از اون ویزیتوریه خیلی گذشته دیگه). این مورد یکمی ریسکیه باید با دقت انتخاب کنید .
    جواب سوالاتتون هم تو متن با قرمز نوشتم:

نقل قول نوشته اصلی توسط jf_ae نمایش پست ها
    سلام دوستان

یه سوال برای من پیش اومده که به نظرم اومد اینجا بهترین جایی است که میتونم مطرح کنم. من برای دکترا از دانشگاه کویینز پذیرش گرفتم و میخوام با همسرم برم. خواهرم هم الان بالای 17 سال میشه که کانادا هستن. وقتی 17-18 سالم بود به همراه مادرم برای دیدار ایشون تقاضای ویزا کردیم ولی مال من رد شد و مادرم تنها رفتن. بعدش من در سال 2007 برای ویزای دانشجویی که پذیرش گرفته بودم از یه کالج دوباره ویزام رد شد. حالا من نمیدونم داخل فرم و LoE این ویزاهای رد شده رو بنویسم یا نه؟ خواهرم میگه اینجا وقتی فرم پر میکنی اگه از یه حکمی یا جرمیت بیش از 3 سال گذشته باشه می تونی در جواب سوال آیا تا حالا محکوم شده اید بنویسید نه (اینو در کلاسهایی که برای citizen شدن میذارن بهشون گفتن ) و اعتقاد داره که منم نه بنویسم برای ویزای رد شده و صحبتی از آن نکنم. ممنون میشم سریع پاسخ بدید چون یه کم کارامون عقب افتاده و برای اپلای یه کم دیر هست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط jf_ae نمایش پست ها
    خوب من چهار سوال دیگه ام برام پیش اومده و از اونجا که تو همین فروم مشابهشونو دیدم گفتم مطرح کنم:
    1- چون همسرم همراه من میاد ، ایشونو به عنوان ساپورتر معرفی کنم یا والدین رو؟ اگر خودتون سابقه کار دارید و حساب مناسبی دارید خودتونو بگید، بعد همسر یا والدین رو به عنوان بکاپ و ساپورتر بعدی اعلام کنید فرقی نداره. در کل چون ایشون هم همراه شما میاد باید منابع مالیتون کفاف هزینه های شما دونفر براساس میزان حداقلی CIC رو بده (شهریه (یکسال)+اصلی 10000+4000همراه)
    2-اون میزان پولی که سفارت گفته باید تو حساب باشه بهتره تو حساب من باشه یا همسرم و من فقط یه حساب با مقدار مثلا 20 میلیون نشون بدم؟(من خودم در 5 سال اخیر کار کردم) ترکیب حساباتون فرقی نداره، منابع مالی باید منطقی، قابل استناد با فیش های حقوقی یا درامدی، و قابل دسترس باشه. اگر حساب همسرتون پرتره، گواهی ایشون رو بزارید بعد برای خودتون.
    3-چون خواهرم کاناداست پدرو مادرم تازگی سوپر ویزا گرفتن و میخوان تیر برن (من همراهشون رفتم ارمنستان برای انگشت نگاری)، به نظرتون به این مورد لازمه اشاره کنم که اونا سوپر ویزا گرفتن و برای دیدار خواهرم و بچه هاش دارن میرن یا اصلا لازم نیست؟ نه اشاره نکنید ربطی به تحصیل شما نداره که. حتما تای ملکی و مالی از والدین هم بزارید که نشان دهنده وابستگی شما و والدین به ایران باشه.
    4- چون خواهرم در شهری زندگی میکنه که 2 ساعت با شهرمحل تحصیل من فاصله داره، برای accommodation میتونم بگم که اول میریم پیش اونا میمونیم و از اونجا دنبال خونه میگردیم یا حتما باید یه خونه رو از الان اجاره کنیم برای اونوقت؟در توضیحات اولم گفتم.
    (گروه تلگرام قبولی های امسال برای سپتامبر کویینز تشکیل شده (در مورد ویزا و سفر به کینگستون) که صندوق پیامتون پر بود نشد براتون ارسال کنم)
    ویرایش توسط snsajedi : May 30th, 2017 در ساعت 11:39 AM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط snsajedi نمایش پست ها
    دوست عزیز یکمی پرونده شما نیاز به دقت داره توصیم اینه که عجله نکنید، شمرده و بادقت مدارک رو آماده کنید که ایندفعه ریجکت نشید خدایی نکرده. حتما روی استادی پلن کار کنید تا تحصیلتون کاملا با نیت منطقی و توجیه پذیر جلوه بده.
    اینکه خواهر شما اونجاس نکته مثبتی نیست. بهتره به این خاطر تمامی پشتوانه مالیتون رو از ایران ارائه بدید و تای های قوی بزارید. فقط برای اقامت چند روزه میتونید بگید میرید پیش خواهرتون با اینکه حتی نیازی به این accommodation نیست چون ایشون میگید یه شهر دیگه هستند.
    در مورد ریجکتی سابق اون بندی که فرمودید درسته اما برای موارد جرم و احکام استانی یا داخل کاناداییه، شامل ویزا نمیشه. شما اگر UCI Number در حالت قبل داشتید و ریجکت شدید به همراه نامه توضیحی علت ریجکت، اگر الان نگید آفیسر به دیتابیس شما دست پیدا میکنه (البته فقط مورد ریجکت تحصیلی سابقتون چون از اون ویزیتوریه خیلی گذشته دیگه). این مورد یکمی ریسکیه باید با دقت انتخاب کنید .
    جواب سوالاتتون هم تو متن با قرمز نوشتم:

(گروه تلگرام قبولی های امسال برای سپتامبر کویینز تشکیل شده (در مورد ویزا و سفر به کینگستون) که صندوق پیامتون پر بود نشد براتون ارسال کنم)

سلام دوست عزیز با تشکر بسیار از پاسخهای خوبتون و وقتی که گذاشتید من پوشه ام رو خالی کردم لطفا دوباره برام بفرستید. ممنون

Junior Member

سلام دوستان عزیز

سوال من اینست که موتردی مثل پاسپورت.توضیحات مالی یا دارایی ها و یا حتی نامه پذیرش که تو همسن فروم چزو مواردی اسم برده شده که باید در explanation letter ضمیمه شه،تو سایت محل چداگانه داره واسه اپلود.چرا پس ذکر شده که تو explanation letter ضمیمه شه؟؟؟
    ثانیا نامه معافی ازخدمت و توضیحش ایا باید ذکر بشه تو explanation letter?

Senior Member MRK_2017 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    N/A

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra2112 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز

سوال من اینست که موتردی مثل پاسپورت.توضیحات مالی یا دارایی ها و یا حتی نامه پذیرش که تو همسن فروم چزو مواردی اسم برده شده که باید در explanation letter ضمیمه شه،تو سایت محل چداگانه داره واسه اپلود.چرا پس ذکر شده که تو explanation letter ضمیمه شه؟؟؟
    ثانیا نامه معافی ازخدمت و توضیحش ایا باید ذکر بشه تو explanation letter?
    سلام

اگر مکان جدا برای ضمیمه دارد جدا ضمیمه کنید و فقط توضیح مختصری از ان ها ار در نامه بدهید.

نیاز به اطلاع رسانی از وضعیت سربازی در نامه نیست.

ارادت

Member Lili0721 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Applied Mathematics

سلام. تشکر از ایجاد این تاپیک و راهنمایی ها و توضیحات خوب دوستان که تا حد زیادی داستان استادی پلن رو شفاف می کنه. مخصوصا در مورد مهرهای دادگستری و وزارت خارجه که چند روز بود ذهن من درگیر کرده بود چون هرکس یه چیزی می گفت.

من چند تا سوال داشتم:
    1- برای بخش مالی استادی پلن، فقط کافیه در مورد هزینه ها و منابع تامین این هزینه ها ( مثل فاند، ساپورتر و ...) توضیح بدیم؟ دیگه نیازی به ضمیمه کردن نامه فاند و موجوری حساب ساپورتر تو این قسمت که نیست؟ این مدارک تو بخشی که جا بریا آپلود داره، آپلود میشه، درسته؟
    2- اگر ساپورتر برادرم باشه که مشکلی نیست؟ منظورم اینه که ساپورتر الزاما باید والدین باشند؟
    3- من نامه فاندم رو استادم برام صادر کرده و گرداسکول دانشگاه این نامه رو آگست صادر می کنه. همین نامه استادم کفایت می کنه؟
    4- تو نامه فاندم ذکر شده که برای سه سال فلام مبلغ بهم میدن که بخشیش برای شهریه کسر میشه و بعد از کسر مبلغ باقی مونده همه هزینه هام کاور می کنه. با توجه به این نامه، ساپورتر من چقدر موجوذی حساب بگیره؟ اگر خودم هم یه مبلغی کم در حد 5000 تا موجودی حساب به اسم خودم بگیرم کمک کننده است یا تاثیر منفی داره؟
    5- من سندی برای ارائه ندارم، آیا این تاثیر منفی داره؟
    6- سوابق کاری ارائه شده در رزومه باید همراه با تاییدیه از محل کار باشند؟
    7 نوشته بودین که تعهد محضری لازم نیست ولی اگر می تونین ضمیمه کنید. بالخره واجبه یا نه؟
    با تشکر
    برای انسان های بزرگ بن بستی وجود ندارد زیرا آنها براین باورند که یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت.

ApplyAbroad Veteran
    Fairymaid آواتار ها

درود فراوان،

۱. دقیقا همینطوره که اشاره کردین. یه توصیح کوتاه و اینکه مثلا من این مقدار فاند دارم و با اینکه هزینه هام رو کامل پوشش میده ولی این مقدار هم موجودی حساب دارم که اگه خواستم هزینه مازاد داشته باشم تواناییش رو دارم.
    ۲.‌ هیچ ایرادی نداره.
    ۳. بله همون نامه هم نامه فاند هست. ولی در استادی پلن بگین که دانشگاه هم در ماه آگوست یه نامه دیگه میده ولی الان من فاند کامل دارم.
    ۴. دوستانی هستند که بدون موجودی حساب هم ویزا گرفتن. شما ۵۰۰۰ تا خودت خیلی خوبه. یه حدود ۱۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ تا هم ساپورتر ارایه بدن عالیه و کافی. باز هم تاکید می کنم شما فاند کامل هستی و جای نگرانی نیست.
    ۵. خیر. تنها باز هم در استادی پلن بنویسید که شما چه تای به کشورت داری و چه تصمینی هست که برمیگردی بعد اتمام تحصیلات.
    ۶. خیر صرورتی نداره. بسته به میل خودتون داره. ولی از نظر شخص من یه مورد اصافه هست چون عملا تعهدی برای فرد ایجاد نمی کنه. همین که شما در استادی پلن بگید فاند دارید، این مبلغ خودتون دارید و در صورت نیاز برادرتون حامی شما هستند کافی هست.

نگران نباشید و هر چه سریعتر و دقیق تر و کامل مدارکتون رو ارایه بدین چون فصل شلوغی هست برای گرفتن ویزا. اگه کمکتون می کنه این دو تا پست رو هم بخونید: پست اول / دوم.

موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Lili0721 نمایش پست ها
    سلام. تشکر از ایجاد این تاپیک و راهنمایی ها و توضیحات خوب دوستان که تا حد زیادی داستان استادی پلن رو شفاف می کنه. مخصوصا در مورد مهرهای دادگستری و وزارت خارجه که چند روز بود ذهن من درگیر کرده بود چون هرکس یه چیزی می گفت.

من چند تا سوال داشتم:
    1- برای بخش مالی استادی پلن، فقط کافیه در مورد هزینه ها و منابع تامین این هزینه ها ( مثل فاند، ساپورتر و ...) توضیح بدیم؟ دیگه نیازی به ضمیمه کردن نامه فاند و موجوری حساب ساپورتر تو این قسمت که نیست؟ این مدارک تو بخشی که جا بریا آپلود داره، آپلود میشه، درسته؟
    2- اگر ساپورتر برادرم باشه که مشکلی نیست؟ منظورم اینه که ساپورتر الزاما باید والدین باشند؟
    3- من نامه فاندم رو استادم برام صادر کرده و گرداسکول دانشگاه این نامه رو آگست صادر می کنه. همین نامه استادم کفایت می کنه؟
    4- تو نامه فاندم ذکر شده که برای سه سال فلام مبلغ بهم میدن که بخشیش برای شهریه کسر میشه و بعد از کسر مبلغ باقی مونده همه هزینه هام کاور می کنه. با توجه به این نامه، ساپورتر من چقدر موجوذی حساب بگیره؟ اگر خودم هم یه مبلغی کم در حد 5000 تا موجودی حساب به اسم خودم بگیرم کمک کننده است یا تاثیر منفی داره؟
    5- من سندی برای ارائه ندارم، آیا این تاثیر منفی داره؟
    6- سوابق کاری ارائه شده در رزومه باید همراه با تاییدیه از محل کار باشند؟
    7 نوشته بودین که تعهد محضری لازم نیست ولی اگر می تونین ضمیمه کنید. بالخره واجبه یا نه؟
    با تشکر

Member Lili0721 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Applied Mathematics

یه سوال دیگه هم داشتم در مورد ترجمه شناسنامه، اینکه ترجمه کدوم صفحاتش لازمه؟ فقط صفحه اول و یا صفحه اول و دوم و یا همه صفحات؟ جایی خوندم که ارائه شناسنامه برای اثبات تجرد و تاهل هست و جایی هم خوندم از ترجمه شناسنامه برای اقبات تک فرزند بودن به عنوان تای استفاده شده. برای کسی که مجرده و سابقه ازدواج نداره اصلا، بخش ازدواج طلاق و فرزندان رو مثلا دارالترجمه چی ترجمه می کنه؟
    برای انسان های بزرگ بن بستی وجود ندارد زیرا آنها براین باورند که یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت.

Junior Member

من یه سوال داشتم. مدارکم رو برای ترجمه دادم به دارالترجمه. پاسپورت همراهم نبود موقع دادن مدارک. نام پدرم رو که دو اسمی هست جدا از هم در فرم نوشتم. بعد در پاسپورت دیدم که سر هم بوده. از اونجا که مبلغ خیلی زیادی برای ترجمه و گرفتن مهر وزارت خارجه و دادگستری دادم فکر میکنید که مثلا اگه Mohammadreza به صورت Mohammad Reza نوشته شده باشه در ترجمه سند ملکی پدرم و شناسنامه خودم و غیره اصلا این ترجمه ها قابل استناد نیستن و دوباره باید بدم ترجمه بشن؟

Senior Member armita67 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UQAC-Material science and engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Lili0721 نمایش پست ها
    یه سوال دیگه هم داشتم در مورد ترجمه شناسنامه، اینکه ترجمه کدوم صفحاتش لازمه؟ فقط صفحه اول و یا صفحه اول و دوم و یا همه صفحات؟ جایی خوندم که ارائه شناسنامه برای اثبات تجرد و تاهل هست و جایی هم خوندم از ترجمه شناسنامه برای اقبات تک فرزند بودن به عنوان تای استفاده شده. برای کسی که مجرده و سابقه ازدواج نداره اصلا، بخش ازدواج طلاق و فرزندان رو مثلا دارالترجمه چی ترجمه می کنه؟
    دوست عزیز تمام صفحات شناسنامه لازم هست.کارت ملی لازم نیست.دارالترجمه شناسنامه رو پشت سر هم خودشون ترجمه میکنن و توی 1 صفحه ارائه میدنش بهتون.

Junior Member

سلام دوستان امکانش هست مدارکی که برای سفارت میفرستیم بعضی هاشون ترجمه انگلیسی و بعضی ار مدارک ترجمه فرانسوی باشه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)