صفحه 23 از 27 نخستنخست ... 131415161718192021222324252627 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 267

موضوع: letter of explanation

Senior Member armita67 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UQAC-Material science and engineering

پیش فرض پاسخ : letter of explanation

نقل قول نوشته اصلی توسط sepide92 نمایش پست ها
    سلام دوستان امکانش هست مدارکی که برای سفارت میفرستیم بعضی هاشون ترجمه انگلیسی و بعضی ار مدارک ترجمه فرانسوی باشه؟
    سلام تا جایی که میدونم یا همه مدارک باید به انگلیسی ترجمه شده باشه و یا همه مدارک به فرانسوی.به سایت سفارت مراجعه کنید.موفق باشید.

Senior Member atabey آواتار ها

تا جایی که بنده میدونم فرقی نداره. کارمندان دولت باید دوزبانه باشن. سفارت رو نمی دونم. آرمیتای عزیز شما منبعی دارین؟ من تاجایی که یادمه نوشته انگلیسی OR فرانسه. لطفا تجربه خودتون رو شریک بشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط sepide92 نمایش پست ها
    سلام دوستان امکانش هست مدارکی که برای سفارت میفرستیم بعضی هاشون ترجمه انگلیسی و بعضی ار مدارک ترجمه فرانسوی باشه؟
    یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط atabey نمایش پست ها
    تا جایی که بنده میدونم فرقی نداره. کارمندان دولت باید دوزبانه باشن. سفارت رو نمی دونم. آرمیتای عزیز شما منبعی دارین؟ من تاجایی که یادمه نوشته انگلیسی OR فرانسه. لطفا تجربه خودتون رو شریک بشید.
    سلام دوست عزیز من یادمه همون توضیحات سفارت رو میخوندم نوشته بود یا انگلیسی یا فرانسه.اما ما نامه پذیرشمون به فرانسه داده بود دانشگاه. و همونو آپلود کردیم.فکر نکنم مشکلی داشته باشه اینا دو زبانه هستند گویا.

Senior Member atabey آواتار ها

خوب سوال بنده هم همینه: شما عبارت "همه مدارک" رو از کجا استنباط کردید؟ به عبارتی چرا نمیشه ۲ تا مدرک انگلیسی و ۲ تا فرانسه باشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط armita67 نمایش پست ها
    سلام تا جایی که میدونم یا همه مدارک باید به انگلیسی ترجمه شده باشه و یا همه مدارک به فرانسوی.به سایت سفارت مراجعه کنید.موفق باشید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط armita67 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز من یادمه همون توضیحات سفارت رو میخوندم نوشته بود یا انگلیسی یا فرانسه.اما ما نامه پذیرشمون به فرانسه داده بود دانشگاه. و همونو آپلود کردیم.فکر نکنم مشکلی داشته باشه اینا دو زبانه هستند گویا.
    یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط atabey نمایش پست ها
    خوب سوال بنده هم همینه: شما عبارت "همه مدارک" رو از کجا استنباط کردید؟ به عبارتی چرا نمیشه ۲ تا مدرک انگلیسی و ۲ تا فرانسه باشه؟
    من هم گفتم توی سایت سفارت نوشته همه مدارک یا انگلیسی یا فرانسه اما خوب مثل همه مواردی که سفارت گفته و زیاد کسی رعایت نمیکنه این مورد هم همینه دقیقا.

Junior Member

سلام دوستان،

من از دانشگاه اوتاوا بدون فاند واسه دکتری پذیرش گرفتم. الان در پروسه سفارت چند تا سوال واسم پیش اومده ممنون میشم جواب بدین:

1: من سه سال از ارشدم میگذره. 2 سال اونو خدمت بودم و مابقی رو داشتم روی یه مقاله که تازه سابمیت کردم کار میکردم. من میخوام ذکر کنم تو قسمت کار در 3 سال گذشته که خدمت بودم ولی در قسمت نظامی چیری نمیخوام بذارم. سوالم اینه که آیا باید کارت پایان خدمت و ترجمه کنم که نشون بده این مدت خدمت بودم؟ خدمت رفتن و ذکر کردنش مشکلی ایجاد نمی کنه؟

2: من و خانواده سند نداریم. یک جاب آفر گرفتم و همچنین پدرم یه بیماریه بد داره. سوالم اینه جاب آفر و کسالت خانواده کافیه برای tie ؟ من میخواستم تو study plan بگم که بعد از فارغ التحصیلی میخوام برگردم ایران و هیئت علمی بشم. سوالم اینه که با توجه به مواردی که گفتم چطور توضیح بدم بهتر است؟

3: از نظر مالیم 150 ملیون از حساب پدرم BS گرفتم و گردش 6 ماهه هم در اون ذکر شده که در حدود ماهی 100 میلیون. آیا از لحاظ مالی این موارد خوبه؟

ممنون

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadma نمایش پست ها
    سلام دوستان،

من از دانشگاه اوتاوا بدون فاند واسه دکتری پذیرش گرفتم. الان در پروسه سفارت چند تا سوال واسم پیش اومده ممنون میشم جواب بدین:

1: من سه سال از ارشدم میگذره. 2 سال اونو خدمت بودم و مابقی رو داشتم روی یه مقاله که تازه سابمیت کردم کار میکردم. من میخوام ذکر کنم تو قسمت کار در 3 سال گذشته که خدمت بودم ولی در قسمت نظامی چیری نمیخوام بذارم. سوالم اینه که آیا باید کارت پایان خدمت و ترجمه کنم که نشون بده این مدت خدمت بودم؟ خدمت رفتن و ذکر کردنش مشکلی ایجاد نمی کنه؟

2: من و خانواده سند نداریم. یک جاب آفر گرفتم و همچنین پدرم یه بیماریه بد داره. سوالم اینه جاب آفر و کسالت خانواده کافیه برای tie ؟ من میخواستم تو study plan بگم که بعد از فارغ التحصیلی میخوام برگردم ایران و هیئت علمی بشم. سوالم اینه که با توجه به مواردی که گفتم چطور توضیح بدم بهتر است؟

3: از نظر مالیم 150 ملیون از حساب پدرم BS گرفتم و گردش 6 ماهه هم در اون ذکر شده که در حدود ماهی 100 میلیون. آیا از لحاظ مالی این موارد خوبه؟

ممنون
    سلام 1:در مورد خدمت اصلا احتیاجی به ارائه کارت پایان خدمت و اینکه کجا خدمت بودید نیست کلا بهتره زیاد اطلاعات مو به مو به افسر ندید که همین کار باعث طولانی تر شدن پروسه ویزاتون خواهد شد.این 3 سال رو خیلی راحت بنویسید که 2 سالش رو خدمت سربازی بودم همین کافیه.بعد برای اون یه سال هم میتونید بگید داشتم زبان میخوندم و رو مقاله هام کار میکردمو از این جور صحبت ها.
    2:هیچ اشکال نداره خیلی از بچه ها بدون هیچ سندی ویزاشون اومده داشتن سند الزامی نیست اما خوب داشتنش خوبه برای بحث مالی و تای اما حالا که ندارید همون جاب آفر رو ارائه بدید با نامه تمکن مالی همونا کافیه.بیماری پدرتون اگه خدای نکرده بیماری عصبی یا روانی هستش مطرحش نکنید اصلا.اما اگه غیر از اینه با ارائه ترجمه برگه آزمایشی که نشون بده این بیماری رو دارن و به مراقبت احتیاج دارن قضیه تای یا برگشت به ایران یا همون وابستگی به ایران رو محکم تر میکنید.توی استادی پلن خیلی راحت همین طور که اینجا نوشتید بنویسید میخوام به علت بیماری پدر و هم چنین به خاطر خدمت به مملکت خودم (با توجه به جاب آفر) برگردم ایران.
    3:از نظر مالی خوبه این نامه تمکن مالی رو بزارید همچنین خوبه که یه نامه تمکن مالی از حساب خودتون هم بگیرید و بزارید.موفق باشید

Junior Member

دوستان من یک پذیرش برای ترم زمستان (شروع ژانویه 3) گرفتم و حالا شروع کردم به کارهای ویزا.
    سعی دارم در سریع ترین حالت ممکن ویزام رو بگبرم و تا 15 دسامبر عزیمت کنم.
    در همین راستا مدارکم رو آماده کردم، امّا مدرک رسمی کارشناسیم و گزارش عدم سوءپیشینه ام 2 هفته دیگه، یا 3 هفته دیگه با توجه به تعطیلات ماه محرم، آماده میشوند.
    میخواستم ببینم به نظر دوستان باتجربه تر بهترین کار ممکن اینجا چیه. این ایده ها رو دارم:
    1- صبر کنم تا مدارک آماده شن
    2- اپلیکیشن رو سابمیت کنم و تو cover letter ذکر کنم که این ها در حال آماده شدن هستند
    3- اپلیکیشن رو سابمیت کنم و صحبتی از مدارک ناموجود نکنم

متشکرم پیشاپیش از هرگونه راهنمایی، پیشنهاد و کمک.

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط jeffs نمایش پست ها
    دوستان من یک پذیرش برای ترم زمستان (شروع ژانویه 3) گرفتم و حالا شروع کردم به کارهای ویزا.
    سعی دارم در سریع ترین حالت ممکن ویزام رو بگبرم و تا 15 دسامبر عزیمت کنم.
    در همین راستا مدارکم رو آماده کردم، امّا مدرک رسمی کارشناسیم و گزارش عدم سوءپیشینه ام 2 هفته دیگه، یا 3 هفته دیگه با توجه به تعطیلات ماه محرم، آماده میشوند.
    میخواستم ببینم به نظر دوستان باتجربه تر بهترین کار ممکن اینجا چیه. این ایده ها رو دارم:
    1- صبر کنم تا مدارک آماده شن
    2- اپلیکیشن رو سابمیت کنم و تو cover letter ذکر کنم که این ها در حال آماده شدن هستند
    3- اپلیکیشن رو سابمیت کنم و صحبتی از مدارک ناموجود نکنم

متشکرم پیشاپیش از هرگونه راهنمایی، پیشنهاد و کمک.

سلام دوست عزیز شما صبر داشته باشید همه مدارک آماده بشن بعد همرو باید با هم آپلود کنید.ارائه مدارک ناقص ممکنه به ریجکت شدن منجر بشه.همیشه توصیه میشه که مدارک رو کامل کامل و بدون هیچ نقص و شبهه ای آپلود بفرمایید که افسر ریجکت نکنه.گواهی عدم سو پیشینه جزو مدارکی هست که حتما سفارت میخوادش.برای دیدن مدارک لازمه برای ایرانیان فرم 5816 رو از سایت سفارت کانادا دانلود بفرمایید و مطالعه کنید بسیار مفید هست.شاد و سربلند باشید.

سلام بچه ها

من یه سوال داشتم و به راهنماییتون نیاز دارم

واسه کالج ترم زمستون (2ژانویه ) پذیرش گرفتم و الان دارم مدارک ویزامو آماده می کنم، می دونم خیلی دیر شده ولی به کمکتون نیاز دارم هرچه سریعتر مدارکمو کامل کنم.

1- جایی توی چک لیست ندیدم ازم گواهی سوء پیشینه بخواد، آیا مطمئنا نیاز هست ؟ از کجا باید بگیرم گواهی عدم سوء پیشینه رو؟
    2- و اینکه انجام آزمایش ضروری هست؟ برای تکمیل مدارکم نیاز به انجام آزمایش دارم؟ هیچ بیماری ندارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)