صفحه 8 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 81

موضوع: NYU-POLY

Junior Member saman34 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : NYU-POLY

نقل قول نوشته اصلی توسط saahand نمایش پست ها
    دانشگاه فوق العاده سطح پایین!؟ نمیدونم تعریف شما از سطح پایین چیه ولی دانشگاه در سطح جهانی خیلی مطرحه. مخصوصا از زمانی که با دانشگاه نیویورک ادغام شده. تو رتبه بندی هم بدترین رتبه اش 46 تو رنکینگ یو اس نیور هست. از نظر موقعیت مکانی هم که دیگه هیچ بحثی نیست، نیویورک یه جورایی پایتخت دنیا محسوب میشه.
    این دانشگاه از معروفیت NYU جهت جذب دانشجو داره استفاده می کنه . Acc rate این دانشگاه برای مقطع گرد 50.5% هست که جدای اینکه خیلی بالاست با داشتن Percent Yield 32.15% (کسانی که آفر رو قبول می کنن از اون 50%) واضحه که نهایتاً کسانی که دانشجوی این دانشگاه می شوند رزومه پایینی دارند همچنین شما می بینید که خیلی ها مثل خود من از طریق GRE Fee Waiver برای این دانشگاه apply کردند و نمره GRE من به هیچ عنوان خوب نیست .
    به هر حال دوست من توصیه من به شما اینه که صرفاً به یک رنکینگ ساده توجه نکنید برید نظر دانشجوها رو بخونید و با دلایل منطقی تر نظرتون رو اعمال کنید. در رابطه با نیویورک هم باید گفت که هزینه زندگی در این شهر بسیار بالاست و برای دانشجو بسیار سخته زندگی دز این شهر و این دانشگاه با توجه به Research Expenditure پایینش نمیتونه به خوبی دانشجو رو برای زندگی در پایتخت دنیا ساپورت کنه .

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering - K. N. Toosi University

نقل قول نوشته اصلی توسط saman34 نمایش پست ها
    این دانشگاه از معروفیت NYU جهت جذب دانشجو داره استفاده می کنه . Acc rate این دانشگاه برای مقطع گرد 50.5% هست که جدای اینکه خیلی بالاست با داشتن Percent Yield 32.15% (کسانی که آفر رو قبول می کنن از اون 50%) واضحه که نهایتاً کسانی که دانشجوی این دانشگاه می شوند رزومه پایینی دارند همچنین شما می بینید که خیلی ها مثل خود من از طریق GRE Fee Waiver برای این دانشگاه apply کردند و نمره GRE من به هیچ عنوان خوب نیست .
    به هر حال دوست من توصیه من به شما اینه که صرفاً به یک رنکینگ ساده توجه نکنید برید نظر دانشجوها رو بخونید و با دلایل منطقی تر نظرتون رو اعمال کنید. در رابطه با نیویورک هم باید گفت که هزینه زندگی در این شهر بسیار بالاست و برای دانشجو بسیار سخته زندگی دز این شهر و این دانشگاه با توجه به Research Expenditure پایینش نمیتونه به خوبی دانشجو رو برای زندگی در پایتخت دنیا ساپورت کنه .
    من صرفا بر مبنای رنکینگ نظر نمیدم. من توی این دانشگاها اساتیدی رو دیدم که بالغ بر 5000 ارجاعات علمی داشتن که همین به خوبی نشون میده که چقدر از نظر علمی تاثیر گذار هستن.
    شما ظاهرا فی ویور رو یه عنوان نامه فدایت شوم تعبیر کردی. فی ویور یه روش واسه تبلیغ دانشگاهه واسه اینکه اپلیکنت های بیشتری جذب کنه. بستگی داره به سیاست دانشگاه. فکر نکنید که چون یه فی ویور فرستادن براتون پس یعنی از همین الان پذیرشتون هم قطعی هست یا اینکه از سر ناچاری چون هیچ اپلیکنتی نداشتن دست به دامن شما شدن. همین تابستون گذشته Harvard business School برای من بر مبنای نمره جی ار ای دعوتنامه فرستاد که اپلای کن. این یهنی هاروارد دانشگاه سطح پایینیه؟ خیلی دانشگاها فی ویور میدن مثل دانشگاه نوادا رنو، دانشگاه استیونس و ... و این اصلا به معنای این نیست که اپلیکنت ندارن.
    در مورد هزینه زندیگی هم بله حق با شماست. نیویورک شهر گرونیه. من ایرانی هایی رو میشناسم که تو همین دانشگاه دارن درس میخونن و دانشگاه هم کمک هزینه کافی رو بهشون میده.
    جدا از بحث ادغام با دانشگاه نیویورک. این دانشگاه که اسم قبلیش پلی تکنیک بوده سابقه درخشانی هم داره. یه گشت تو اینترنت بزنید دستتون میاد.
    من نمیدونم روزمه شما چیه کهاینقدر اعتماد به نفس دارید ولی امیدوارم که به شما پذیرش بدن. اما اصلا فک نکنید که دانشگاه چیپ و سطح پایینی هست. در واقع اگه بهتون پذیرش بدن شما باید خیلی هم خوشحال بشین.
    ویرایش توسط saahand : April 3rd, 2016 در ساعت 12:32 PM دلیل: چیز جدیدی به ذهنم رسید

Junior Member saman34 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saahand نمایش پست ها
    من صرفا بر مبنای رنکینگ نظر نمیدم. من توی این دانشگاها اساتیدی رو دیدم که بالغ بر 5000 ارجاعات علمی داشتن که همین به خوبی نشون میده که چقدر از نظر علمی تاثیر گذار هستن.
    شما ظاهرا فی ویور رو یه عنوان نامه فدایت شوم تعبیر کردی. فی ویور یه روش واسه تبلیغ دانشگاهه واسه اینکه اپلیکنت های بیشتری جذب کنه. بستگی داره به سیاست دانشگاه. فکر نکنید که چون یه فی ویور فرستادن براتون پس یعنی از همین الان پذیرشتون هم قطعی هست یا اینکه از سر ناچاری چون هیچ اپلیکنتی نداشتن دست به دامن شما شدن.
    در مورد هزینه زندیگی هم بله حق با شماست. نیویورک شهر گرونیه. من ایرانی هایی رو میشناسم که تو همین دانشگاه دارن درس میخونن و دانشگاه هم کمک هزینه کافی رو بهشون میده.
    جدا از بحث ادغام با دانشگاه نیویورک. این دانشگاه که اسم قبلیش پلی تکنیک بوده سابقه درخشانی هم داره. یه گشت تو اینترنت بزنید دستتون میاد.
    من نمیدونم روزمه شما چیه کهاینقدر اعتماد به نفس دارید ولی امیدوارم که به شما پذیرش بدن. اما اصلا فک نکنید که دانشگاه چیپ و سطح پایینی هست. در واقع اگه بهتون پذیرش بدن شما باید خیلی هم خوشحال بشین.
    رزومه من بسیار معمولی هست و نمرات من در بخش نتایج پذیرش رشته های فنی امسال هست و من هیچ اعتماد به نفس بالایی ندارم همونطور که گفتم من GRE پایینی دارم و اگر این Fee Waiver رو نداشتم برای اینجا apply نمیکردم و از دو دانشگاه UCI و UCR با رزومه معمولی پذیرش گرفتم شما ظاهراً خیلی احساسی برخورد می کنی .
    حرفی نیست به هر حال همه چیز همونطور که گفتید در اینترنت خیلی واضح گفته شده و دوستان می تونن خودشون قضاوت کنن . این سایت برای این هست که مردم نظرات متفاوت خودشون رو از نقطه نظرات مختلف مطرح کنن و دلیل نمیشه عزیز چون نظر من با شما مخالف هست خودتو به آب و آتیش بزنی

با سلام.از خانم ها اگه کسی اینجا پذیرش گرفته بهم خبر بده لطفا

سلام به همه دوستان. من دنبال یک هم خونه ای برای سپتامبر 2016 به بعد میگردم . خونه در نیویورک (بروکلین) هست و حدود 20 دقیقه تا "NYU Tandon School of Engineering" یا همون "NYU Polytechnic" فاصله داره و شرایط خوبی داره. فاصلش تا NYU main campus هم حدود 30 دقیقست با مترو. اگر کسی تمایل داره هر چه سریع تر به من پیام بده.

Junior Member

دوستانی که سال هایی قبل رفتن به NYU Tandon، در کل شرایط این School رو چطور ارزیابی می کنید؟ هر اطلاعاتی که بتونه رو تصمیم گیری تاثیر بذاره....

یه سوال دیگه، کسی امسال پذیرش داره از NYU Tandon ؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Construction Engineering and Management at Tehran University

نقل قول نوشته اصلی توسط m0jt4b4 نمایش پست ها
    دوستانی که سال هایی قبل رفتن به NYU Tandon، در کل شرایط این School رو چطور ارزیابی می کنید؟ هر اطلاعاتی که بتونه رو تصمیم گیری تاثیر بذاره....

من اپلای کردم همین جا. ولی هنوز جوابی نیومده. این دانشگاه همون NYU هست یا فرق داره؟

سلام به همه دوستان. من دنبال یک هم خونه ای برای آگوست 2017 به بعد میگردم . خونه در نیویورک (بروکلین) هست و حدود 20 دقیقه تا "NYU Tandon School of Engineering" یا همون "NYU Polytechnic" فاصله داره و شرایط خوبی داره. فاصلش تا NYU main campus هم حدود 30 دقیقست با مترو. اگر کسی تمایل داره هر چه سریع تر به من پیام بده.

نقل قول نوشته اصلی توسط Behhnaam نمایش پست ها
    من اپلای کردم همین جا. ولی هنوز جوابی نیومده. این دانشگاه همون NYU هست یا فرق داره؟
    بله دانشکده مهندسی NYU هستش.

نقل قول نوشته اصلی توسط m0jt4b4 نمایش پست ها

من سال 2015 اومدم واسه دکترا رشته برق و الانم خیلی راضیم هم از دانشگاه هم از شهر. هر چند پذیرش با فاند فلوشیپ از USC کالیفرنیا هم داشتم اما NYU رو انتخاب کردم چون دانشگاه بسیار شناخته شده ای هست و در یکی از بهترین شهر ها هم هستش.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)