من دیشب به بخش بین الملل دانشگاه سیه نا نامه دادم میزارم اینجا بچه ها ببینند
Dear student,
more information about the exam (if there will be an exam because we are not sure so far) will be sent to students pre enrolled.
If the number of students pre enrolled will exceed the number of seats avalaible then the exam will generate a ranking of admission and it if you will not be in this ranking then you will be allowed to choose another course with seats avalaible (under preliminar positive evaluation of our background) or you can find yourself another
university in italy.
میگه امتحان داره امتحان رنک دار بستگی به ظرفیت داره
دنیا چنان پر است از فراوانی که چارهای نداریم بجز شادمانی🙆🙆🙆😊😊😊😊
لیسانس 2 سال اول دانشگاه تبریز (روزانه) و 2 سال بعدی انتقال به دانشگاه رازی کرمانشاه (روزانه دولتی) معدل 13.75- مکانیک جامدات
فوق لیسانس دانشگاه صنعتی شریف (روزانه) معدل 16.32- مکانیک-تبدیل انرژی
مقاله خارجی 1 عدد
مقاله در دست چاپ هم دارم
مقاله داخلی 2 عدد.
آیلتس 6
GRE ندادم
سابقه کار 6 سال که 2 سالش در یک شرکته که توربین های گازی زیمنس رو تولید میکنه
عضو هیئت مدیره و سهامدار یک شرکت که تعمیرات لکومتیو انجام میده هم هستم
سن 33 سال
توانایی نرم افزاری و کد نویسی و . . . هم دارم.
لطفا بگین شانس من در پذیرش و فاند از میلان و تورین چقدر است ؟
معدل رو کاری میشه کرد جبران شه- مخصوصا لیسانس که زیر 14 هست؟
نمیدونم موسسه دقیقا چکار کرده! ولی چیزی که از سایت برمیاد این هست که این رشته امتحان ورودی نداره. 2تا فایل که در ادامه میگذارم رو ببینید (زوم کنید تا خواناتر بشه). تفاوت رشته شما با یه رشته مستر دیگه که امتحان ورودی داره رو و اعلامش توسط سایت خود دانشگاه رو توش نشون دادم.
منظورتون از study plan چی هست؟
من نمیدونم شما از چه کسی و چه پرسشی کردید.
بهر حال چیزی که از سایت برمیاد همون چیزی هست که من راجع بهش گفتم. حالا دیگه اگر مثل بازی های سیاسی در پشت صحنه اتفاق های دیگری در حال رخداد هست رو حداقل من ازش بی اطلاعم.
در مجموع نه فعالیت موسسه، نه مکاتبه شما با دانشگاه و نه پاسخ های دانشگاه برای من به درستی روشن نیست. و مطمئن نیستم موسسه و یا شما در پیگری هاتون روند درستی رو در پی گرفته باشید.
مرده گان اين سال عاشقترين زنده گان بودهاند.
ای بابا!
به خود دانشگاه اعتراض کنید، بگید آخه این چه وضعیتیه!
بگید ما رو حساب اینکه این رشته ها امتحان ورودی نداره براشون اپلای کردیم. بگید ما به علت اینکه جزو کشورهای اروپایی نیستیم در روند گرفتن ویزا به این صورت با مشکلات جدی روبرو میشیم.
بگید شما وسط call تصمیم گرفتید این رشته رو با دسترسی محدود آفر کنید در صورتی که هنوز در سایتتون نه به طور کلی و نه جزیی اعلامیه ایی در این مورد صادر نکردید و کماکان پذیرش در این رشته رو بدون آزمون ورودی معرفی کردید.
البته اگه صداتون به جایی برسه!
ولی بنظرم شما تلاشتون رو در متقاعد کردن دانشگاه انجام بدید. چون در پست اول همین پیج هم که جواب دانشگاه رو گذاشتید، گفته شده we are not sure so far یعنی خودشون هم هنوز مطمئن نیستن چه تصمیمی میخوان بگیرن! این هم از دیگر شگفتی های دنیای امروزیه.
ویرایش توسط majjiid : July 6th, 2017 در ساعت 03:27 PM
مرده گان اين سال عاشقترين زنده گان بودهاند.
اعتراض کردیم میگن اگر تعداد بچه های ثبت نام کننده بیشتر از تعداد صندلیا باشه باید امتحان بدن بچه ها ...خودشون هم نمیدونن فقط کار مارو معلق کردن ادمای بی مسولیت...
به ما گفتن 31 جولای بیمه مسافرتی و گردش در حساب بیار می خواستن ویزای توریستی بدن، فرم ویزامون رو هم جلوی چشم خودمون از وسط پاره کردن....سیه نا اپلای نکنید دیگه بچه ها کارتون خراب میشه، کار مارو کنسل کردن
ویرایش توسط behnamhg : July 7th, 2017 در ساعت 01:20 AM دلیل: ترکیب پست
بچه ها جون کسی میدونه ددلاین ها برای ثبت نام هنوز بازه یا نه ؟ چه دانشگاه هایی میشه اپلای کرد؟
کی میتونم دیگه اپلای کنم برای ارشد بدون ازمون ورودی چه دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنید؟
این دانشگاه ها ریجکت شدم
1- پلی تکنیک میلان مدیریت
2- ساپینزا توسعه
3- سیه نا هم که تکلیفشون با خودشون معلوم نیست
دانشگاهی هست که هنوز باز باشه خودم اپلای کنم تو علوم انسانی و علوم پایه؟
سلام
دوستان یه سوال دارم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین..
من لیسانس برق فردوسی با معدل 13.24 دارم و قصد اپلای با فاند اما دوس دارم ارشد رو برم ایتالیا...میخواستم ببینم اگه بخوام با این معدل با فاند اپلای کنم چه فاکتورهایی باید به رزومم اضافه کنم؟مثلا مقاله بدم؟زبان؟و اینکه اصن امیدی هست یا ایران ارشد بخونم بعد برم؟ترجیحا دوس دارم ارشد رو اونجا بخونم...ممنون میشم کمک کنین...
علاقه مندی ها (Bookmarks)