آرتین هیچ کس حاضر نیست وقت بذاره و حتی به فارسی جواب سوالات رو بده و تو بحث شرکت کنه. همه دنبال یه چیز آمادن که فقط کار خودشون راه بیافته. نمیدونم چرا این به من کمی حس بد میده.
آرتین هیچ کس حاضر نیست وقت بذاره و حتی به فارسی جواب سوالات رو بده و تو بحث شرکت کنه. همه دنبال یه چیز آمادن که فقط کار خودشون راه بیافته. نمیدونم چرا این به من کمی حس بد میده.
صدور فایل نامبر کبک:24 مارس 2010 --- تاریخ مصاحبه و فایل نامبر فدرال: 27 اکتبر 2010 --- ارسال پرونده به پاریس 28 فبریه 2013- رسیدن آپدیت 23 می 2013
دریافت مدیکال 29 آگوست 2013- submit مدیکال در سایت 7 سپتامبر 2013--- ایمیل پاس ریکوئست 29 اکتبر 2013
مهم نیس شما بنویس تا بیان نکنی متوجه اشتباهاتت نمی شه الان وقته شه![]()
[QUOTE=$Artin;244737]قبلش من یه سوال دارم هرکی جواب بده جایزه داره
Et si tu n'existais pas,
Dis-moi pourquoi j'existerais.
Pour traîner dans un monde sans toi,
Sans espoir et sans regrets
معنی این نوشته ات چیه؟
اگه تو نیستی به من بگو پس چرا من هستم
برای traîner در جهانی بی تو
بی چشم داشت (بی امید) و بی حسرت (بی تاسف)
مال یه شعره؟
[QUOTE=lalaii;245302]
ممنون که توجه کردی
میخواستم توجه تون به اشعار فرانسوی جلب کنم سعی کنید چند تا شعر یا ترانه هرروز گوش بدید من تو مصاحبه ام به گوش دادن ترانه اشاره کردم و برای افسر تیترش خوندم و خیلی خوشش اومد علاوه بر این ما که فرانسه
برای مصاحبه نمیخونیم برای اینکه باید بتونیم با این زبون تکلم کنیم کار کنیم تو یه محیط فرانسوی زندگی کنیم پس بهتره از همین الان شروع به زندگی و تفکر با این زبان کنیم
Et si tu n'existais pas,
Dis-moi pour qui j'existerais.
Des passantes endormies dans mes bras
Que je n'aimerais jamais
Et si tu n'existais pas,
Je crois que je l'aurais trouvé,
Le secret de la vie, le pourquoi,
Simplement pour te créer
Et pour te regarder..
Connaissez vous le système d’enseignement au Canada? c'est une question que peut-être le officier vous demandez . mais je ne sais pas elle repondre moi-même .je crois que on peut lui repondre ensemble
![]()
La voici, il y a une bonne répondre que M.Amouzegar a donné
il y a 5 ans pour enseignement GENERAL, 5 ans pour enseignement COLLEGIAL, 2 ans pour PREUNIVERSITE ou 3 ans pour enseignement TECHNIQUE, 3 ans pour LICENCIER ; 2 ans pour MAITRISE et finalement 3 ans pour DOCTORAT
علاقه مندی ها (Bookmarks)