نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا شما با همسرتان قصد ادامه تحصیل دارید؟

رأی دهندگان
162. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله هردو

81 50.00%
  • بله ولی یکی از ما

81 50.00%
صفحه 97 از 103 نخستنخست ... 4787888990919293949596979899100101102103 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 961 تا 970 , از مجموع 1027

موضوع: هزینه های زندگی در آلمان و روش های صرفه جویی

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : هزینه های زندگی در آلمان و روش های صرفه جویی

نقل قول نوشته اصلی توسط especial نمایش پست ها
    شهرهایی مثل هامبورگ و فرانکفورت مثلا ایرانی بیشتری دارن.
    در جواب این دوستمون هم که گفتن بچه ها نژادپرست نیستن، باید بگم متاسفانه این طور هست بعضی وقتا. من کسی رو میشناسم که متولد آلمان بود، ولی چون موهاش مشکی بود تو مدرسه مورد تمسخر بچه ها قرار می گرفت. من دو سه نفری رو که دیدم که ایرانی بودن و بچه های کوچیک داشتن، متاسفانه این طوری نبوده که بچه هاشون هیچ مشکلی نداشته باشن تو مدرسه. یه مثالش در مورد همون شخص بالا که گفتم موهاش هم مشکی بود این بود که این بنده خدا تو درس آلمانی بهترین نمره ی کلاس رو گرفته بود! یعنی از تمام آلمانی هایی که پدر و مادرشون هم اصالتا آلمانی بودن بیشتر گرفته بود و این باعث میشد بچه ها بیشتر حساس بشن. جدای از اینکه متاسفانه بعضی خانواده ها آموزش های خوبی برای بچه هاشون ندارن و بهشون توصیه می کنن که مثلا از خارجی ها دوری کنن. مثلا یه بنده خدایی می گفت رفتم بچه مو از مهد بردارم. یه بچه ی دیگه هم منتظر مامانش بود، من بچه ی خودمو بغل کردم، گفتم شاید این بچه ها دلش می خواد، بذار اونم یه نازی بکنم، یه خوش و بشی بکنم باهاش. اومدم نزدیکش بشم، گفت مامانم گفته با اونایی که روسری دارن حرف نزنم!
    بچه ها اون کاری رو می کنن که پدر و مادرشون بهشون بگن.
    البته منظورم این نیست که این دوستمونو بخوام بترسونم. اصلا. ولی میگم که آمادگی مشکلات رو هم داشته باشین.
    یا مثلا من کس دیگه ای رو میشناسم که اونم متولد آلمانه، میگه من تو مدرسه دوستام همه ترک بودن. این جوری نیست که فکر کنین همه ی آلمانی ها راحت خارجی ها رو می پذیرن.
    به هر حال، هر جایی مشکلات خودشو داره.
    دور نشیم از بحث، فقط خواستم گفته باشم که با دید باز تصمیم بگیرین و یه حسی نسبت به جایی که می خواین زندگی کنین داشته باشین.
    برای همین گفتم اولش حداقل بهتره شهری باشه که ایرانی بیشتر داره. البته این دو تا شهر، هر دو گرون هستن. دیگه خودتون باید ببینین چه اولویت هایی دارین. شهرهای شرقی هزینه ی کمتری دارن، اما خب خارجی پذیریشون هم به نسبت بسیار کمتره.
    من به هیچ وجه شهرهای شرقی رو توصیه نمی کنم به شما (البته به جز برلین). برلین هم یه شهری هست که به نسبت سایر شهرهای شرقی هزینه اش کمی بالاتره، اما از شهرهای جنوبی کمتره (نسبت به هامبورگ و فرانکفورت به طور دقیق نمی دونم). ایرانی هم زیاد داره. اینم میتونه یه آپشن خوب باشه.
    سلام
    من چند مورد در رابطه با صحبت های شما لازم دیدم بیان کنم.
    1. حالت تمسخر در کلاس در همه جا هست. وقتی از 15 دانش آموز یک مقطع 14 نفر دارای شکل و رنگ مو و چشم مشابه هستند ولی یک نفر (خیلی) متفاوت هست این حالت رو ایجاد می کنه حالا یا مو سیاه هست یا قرمز هست یا بلوند هست. مساله حسادت و رقابت بین بچه ها هم به همین صورت در همه جوامع هست.
    2. بطور کلی والدین به فرزندان شون توصیه می کنند از غریبه ها دوری کنند. یک مهاجر (که بیشتر اوقات ظاهر و پوشش و لهجه متفاوتی دارد) دو برابر غریبه هست پس این مساله هم بدیهی هست و ربطی به آموزش خوب یا بد ندارد.
    3. در مورد بنده خدایی که ذکر کردید هم کار ایشون درست نبوده. اگر در ایران یک بچه می بینید و (به نقل از خودتون) "بذار اونم یه نازی بکنم، یه خوش و بشی بکنم باهاش. اومدم نزدیکش بشم"؛ این مساله و همین جملات شما در خارج از ایران مشکل ساز هست.
    موفق باشید

Senior Member VividNed آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid1971 نمایش پست ها
    از راهنمایتون بسیار ممنونم
    در مورد هزینه خواستم بپرسم با توجه به اینکه بعضی هزینه ها مشترکه(مثل مسکن) احتمالا برای فرزندان با والدین یکسان نباشه یا اینکه من برای 3 نفر باید سالیانه 24 هزار یورو در نظر بگیرم.البته 100 میلیون تومان در سال برای همه بنظر منطقی میاد.
    من چند ماهی وین بودم ولی از آلمان و شرایطش زیاد خبر ندارم(هر چند در مورد اتریش هم اطلاعاتم خیلی زیاد نیست) بنظر شما آلمان گزینه بهتریه یا اتریش؟
    من والا اتریش زندگی نکردم و نمیتونم نظر بدم. ولی همونطور که especial گفت شهرهای بزرگ مد نظرتون باشه فقط.
    در مورد هزینه های اصلی هم میتونم حدودی بگم که اجاره خونه رو بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تا در نظر بگیرید. بیمه در صورتی که همسرتون دانشجو و زیر ۳۰ سال باشه ماهی ۸۰ یورو (فکر میکنم که بچه هاتون هم تحت پوشش همسرتون خواهند بود ولی بهتره که پرس وجو کنید). خورد و خوراک هم حدودا ۴۰۰ یورو در ماه (این ۴۰۰ یورو هزینه ۲ نفر بزرگسال هست که گفتم مال منه. مال شما شاید یه کم بیشتر یا کمتر شه). برای بقیه هزینه ها مثل تفریحات, خرید پوشاک یا وسایل منزل نمیشه تخمینی زد.
    ... Stay Hungry ... Stay Foolish

Senior Member MAHAN7 آواتار ها

دوستان یه بحثی.

میشه از ایران بجای اینکه یورو ببریم، بجاش دلار ببریم؟
    هزینه ی کل زندگی یکسال رو؟
    اون وقت میشه برد و صرافی در آلمان برامون به یورو تبدیلش کنه؟ مثلا نقد 10000 دلار رو؟ مشکلی پیش نمیاد؟
    بحث خاصی و ... .
    Stand on the shoulders of giants
    Life is like riding a bicycle, To keep your balance, you must keep moving
    بسیار سفر باید تا پخته شود خامی
    پستهای قبلیم رو برای درک عمیق از تفاوت امریکا و اروپا بخون

نقل قول نوشته اصلی توسط MAHAN7 نمایش پست ها
    دوستان یه بحثی.

اون وقت میشه برد و صرافی در آلمان برامون به یورو تبدیلش کنه؟ مثلا نقد 10000 دلار رو؟ مشکلی پیش نمیاد؟
    بحث خاصی و ... .
    سلام،
    مشکل خاصی پیش نمیاد به نظر من، چون هیچ کس نمیتونه شما رو مجبور کنه که ارز خاصی رو با خودتون بیارید. اما یه هزینه تبدیل ارز رو باید اینجا پرداخت کنید که فکر کنم یکم زیاد باشه.

Senior Member MAHAN7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sahandfb نمایش پست ها
    سلام،
    مشکل خاصی پیش نمیاد به نظر من، چون هیچ کس نمیتونه شما رو مجبور کنه که ارز خاصی رو با خودتون بیارید. اما یه هزینه تبدیل ارز رو باید اینجا پرداخت کنید که فکر کنم یکم زیاد باشه.
    بسیار ممنون.
    میشه بگید این هزینه ها به چ نحو و چقدر هستن؟
    Stand on the shoulders of giants
    Life is like riding a bicycle, To keep your balance, you must keep moving
    بسیار سفر باید تا پخته شود خامی
    پستهای قبلیم رو برای درک عمیق از تفاوت امریکا و اروپا بخون

بسیار ممنون.
    میشه بگید این هزینه ها به چ نحو و چقدر هستن؟
    قیمت ثابتی نداره. این لینک یک سری اطلاعات در مورد بعضی از بانکها داره که این کار رو انجام میدن:

http://www.swp.de/ulm/lokales/ulm_ne...-10266852.html

Senior Member VividNed آواتار ها

دوستان یه بحثی.

بحث خاصی و ... .
    من چندین بار دلار اوردم و بردم بانک که بریزم به حسابم. هیچ هزینه ی اضافه ای هم بابتش پرداخت نکردم. دلار رو به نرخ روز به یورو تبدیل میکنند و میریزند به حسابتون.
    ... Stay Hungry ... Stay Foolish

نقل قول نوشته اصلی توسط VividNed نمایش پست ها
    من چندین بار دلار اوردم و بردم بانک که بریزم به حسابم. هیچ هزینه ی اضافه ای هم بابتش پرداخت نکردم. دلار رو به نرخ روز به یورو تبدیل میکنند و میریزند به حسابتون.
    البته چیزی که من در مورد قیمت نوشتم برای صرافی یا همون Geldwechselbüro بود، چون دوستمون توی پستشون به صرافی اشاره کردن. در مورد بانک میدونم که بعضی از بانکها کلا پولی نمیگیرن، به شرطی که پیششون حساب داشته باشید، بعضی هاشونم از یه مبلغی بالاتر پول نمیگیرن. بانک به بانک فرق میکنه قضیه.

ApplyAbroad Senior Veteran
    mohammad_aria آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Elektrotechnik - Automatisierungstechnik

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid1971 نمایش پست ها
    خیلی از همه دوستان ممنون هستم که راهنمایی کردن.
    جناب آقا/خانم Especial منظورتون از جایی که ایرانی زیاد باشه ؟ اگر لطف کنید جایی که چنین ویژه گی هایی داشته باشه رو بفرمایید ممنون میشم؟
    آقا/خانم Rana که فرمودن چرا می فرستیدشون ، عرض کنم که من خودم با رتبه 18 وارد دانشگاه شدم و جز دانشجوهای برتر کنکور تو ایران بودم و مهندسی و ارشدم رو با بالاترین رتبه از دانشگاه امیر کبیر(پلی تکنیک تهران) گذروندم .بعد این همه سال به این نتیجه رسیدم که اینجا موندن (دلایلشو فکر کنم همه به خوبی میدونن) فقط برای کسایی که انرژیشون رو صرف حقه بازی و کلک و.... می کنن کشور خیلی خوبیه و آدمای صادق باید خوشبختیشون رو جایی دیگه پیدا کنن. متاسفانه من در سن 47 سالگی برام خیلی دیر شده ولی نمی خوام این فرصت رو از فرزندام بگیرم. از طرفی نمی خوام یه اشتباه بزرگتر مرتکب بشم و بجای اینکه شرایط شون رو بهتر کنم باعث بدتر شدن شرایط بشم . بقول معروف از چاله بیوفتم تو چاه.
    بدون اینکه بحث رو ادامه بدم و باعث بیشتر به حاشیه رفتنش بشم باید بگم به نظرم اولین مورد اینه که شما دقت کنید تجربیات دوستان بطور کلی قابل تعمیم نیستند و حکم کلی نمیشه داد.
    در مورد کشور هم امکانات تحصیلی و بعدها کاری اتریش محدود به چند شهر مخصوصا وین هست در حالیکه المان تفاوت بزرگی خصوصا در زمینه کاری در رشته های فنی و حتی پزشکی برای مثال داره.
    در همه کشورها مشکل با غریبه ها کم و بیش وجود داره. توی مدارس هم ممکنه پیش بیاد. توی همین ایران خودمون دوستانی که مدرسه رفتن شاید از دور و برای دیگران ولی حتما برخوردهایی دیدن. شما ممکنه از یه شهر ایران به شهر دیگه برید و بچه هاتون با بچه های بومی منطقه متفاوت باشن باز هم ممکنه برخوردهایی پیش بیاد.
    توی شهرهای بزرگ که مهاجر بیشتری هست مطمئنا امکان برای اینتگریشن بچه های شما بیشتر فراهمه.
    دحتر شما اگر تو سن بالاتر بره شاید از نظر روانی و منطقی با موضوعات جدید راحتتر کنار بیاد ولی همونطور که دوستان گفتن در سن پایین به مراتب یادگیری زبان جدید راحتتره و به همون میزان حل شدن توی مدرسه و اجتماع هم راحتتر.
    به نظر من صرفنظر از مسایل مالی تصمیم درستی هست. البته خود شما بیش از هر شخص دیگه باید از میزان حساسیت دخترتون و امادگی پذیرش محیط جدید اگاه هستید و با توجه به اون باید تصمیم بگیرید.
    Wo ein Wille ist , gibt es einen Weg
    لطفا به قوانین احترام بگذارید - سوالها رو در جای مربوط مطرح کنید - برای تشکر ازدادن امتیاز استفاده کنید نه پست جدید یا پیام خصوصی!
    از جواب دادن به سوالات تکراری و پیامهای خصوصی قابل طرح در فروم جدا معذورم.

Junior Member

با سلام خدمت دوستان و فعالین انجمن.
    بنده اطلاعاتم و درخواستم رو صادقانه خدمت دوستان ارسال می کنم امیدورام کسی بتونه راهنماییم کنه
    من یک فارغ التحصیل دکتری (منابع طبیعی) هستم و همسرم هم پزشک هستند. در ایران زندگی نسبتا خوبی داریم ولی البته بنده کار ثابت ندارم و حق التدریس دانشگاه هستم. با توجه به جو علمی نا مناسب و همچنین شرایط نامطلوب کاری در رشتۀ بنده و تا حدودی علاقۀ خانمم برای مهاجرت، قصد داریم که اگر شرایط فراهم بشه و من بتونم پست داک یا یک دوره تحقیقاتی مناسب با رشته ام پیدا کنم از ایران مهاجرت کنم. در مورد آلمان کمی تحقیق کردم (با توجه به عدم روابط دیپلماتیک ایران با کانادا و قوانین جدید مهاجرتی آمریکا، آلمان رو انتخاب کرده ام). لذا از دوستانی که تجربه ای مشابه بنده داشته اند خواهشمند ام اگر براشون امکان داره کمی بنده رو راهنمایی بفرمایند.
    1- با حدود 15 هزار یورو پول چقدر در آلمان بدون کار می شه دوام بیاریم.
    2- چقدر امکان پیدا کردن کار برای بنده و یا همسرم وجود داره (بعد از یک سال)
    3- با توجه به اینکه الان من در ایران زندگی نسبتا مناسبی دارم آیا به نظر شما در آلمان می تونم به رضایت بیشتر دست پیدا کنم یا خیر؟

با تشکر فراوان