صفحه 59 از 65 نخستنخست ... 94950515253545556575859606162636465 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 581 تا 590 , از مجموع 645

موضوع: دانشگاه Sapienza – Università di Roma

Junior Member

پیش فرض پاسخ : دانشگاه Sapienza – Università di Roma

نقل قول نوشته اصلی توسط babak68 نمایش پست ها
    سلام
    بچه ها کسی می دونه مصاحبه اسکایپی ساپنیزا چجوریه؟
    الان برای رشته Computer Science فردا مصاحبه دارم با پرفوسور و ایده ای ندارم که می خواد جنرال صحبت کنه یا تخصصی و اصلا سوال های سختش چیا هست، کسی تجربه ای داره؟
    مصاحبه برای مستر Computer science م تموم شد. ده دقیقه بیشتر طول نکشید و اصلا انتظارش رو نداشتم سوال تخصصی بپرسه که پرسید.

اصلا نپرسید چرا ساپینزا، چرا ایتالیا، جای دیگه اپلای کردی یا نه و... کامل رفت سر اصل مطلب
    گفت دفاع لیسانست چی بود و چرا؟
    چه زبان هایی بلدی؟ گفتم x و y گفت خب تو x فلان چیز چه فرقی با بیسار چیز داره
    بعد در ادامه گفت فرض کن همچین مسئله ای هست از چه الگوریتمی استفاده می کنی
    و بعد نمونه کارهام رو گرفت و پرسید چی کارایی کردی و ...

در کل فکر نمی کردم بخواد مسئله تعریف کنه و همین سختش کرد

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط babak68 نمایش پست ها
    سلام
    بچه ها کسی می دونه مصاحبه اسکایپی ساپنیزا چجوریه؟
    الان برای رشته Computer Science فردا مصاحبه دارم با پرفوسور و ایده ای ندارم که می خواد جنرال صحبت کنه یا تخصصی و اصلا سوال های سختش چیا هست، کسی تجربه ای داره؟
    قربانت.
    آمادگی سوال تخصصی رو داشته باشید.
    در ضمن آمادگی داشته باشید که از موادی که تو رزومه تون بهشون اشاره کردید هم احتمالا ازتون سوال میشه.
    موفق باشید.
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط majjiid نمایش پست ها
    قربانت.
    آمادگی سوال تخصصی رو داشته باشید.
    در ضمن آمادگی داشته باشید که از موادی که تو رزومه تون بهشون اشاره کردید هم احتمالا ازتون سوال میشه.
    موفق باشید.
    بله متاسفانه دیر پست کردم و نتیجه رو تو پست قبلی گفتم
    در هر صورت الان ایمیل اومد قبول شدم
    دلیلشم بنظر خودم اینه که توضیح دادم چجوری اتفاق ها میفته و در مورد نمونه کارام کامل توضیح دادم و رزومه کارم قوی بود تقریبا 10 سال برنامه نویسی تو شرکتای مختلف داشتم
    امیدوارم مابقی هم پذیرش بگیرن

فعلا که 5 روزه به سفارت ایمیل زدم برای وقت جواب نداده خیلی دیگه دیر شد پذیرشم

Junior Member

سلام دوستان. من از ساپینزا رم بورس 19800 یورویی واسه دکترا گرفتم. اینجوری که متوجه شدم شامل مالیات نمیشه. در مورد شهریه چیزی نمیدونم. میخواستم بدونم آیا این هزینه برای یه زندگی عادی تو شهر رم کافیه؟ آیا ارزش داره بهش فکر کنم یا به دنبال گزینه های دیگه باشم؟

Junior Member

دوستان دانشگاه آخر سپتامبر شروع میشه درسته؟ تاریخ دقیق رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ من مستر پروداکت دیزاین میخوام بخونم.

Moderator
    amirfriendship آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران- ارشد مدیریت و انرژی های تجدیدپذیر-دکترای

دوستان نتیجه این دانشگاه چطور اعلام میشه؟ ایمیل می زنن؟ کجا میشه اسامی پذیرفته شده ها را دید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط amirfriendship نمایش پست ها
    دوستان نتیجه این دانشگاه چطور اعلام میشه؟ ایمیل می زنن؟ کجا میشه اسامی پذیرفته شده ها را دید؟
    با سلام
    بله ایمیل میزنن و نامه پذیرش رو اتچ میکنن
    مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
    از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید

Junior Member

دوستان سلام
    امروز من این ایمیل رو دریافت کردم از طرف گروه پروداکت دیزاین دانشگاه سپینزا برای همه دوستانی که در این رشته ثبت نام کردند اومده که فکر کنم نصفشون ایرانی هستند:

First of all, please, confirm us sending an email, that the application at the Italian Embassy to be enrolled at the Msc in Product Design has been accepted.

Second, from now to the 10th of September 2017 you have to make the log-in in the didactic informatic platform of Sapienza: INFOSTUD System
    You can switch to English in that page, to complete the form and to obtain the ID Student Number).

Then, within your pages on INFOSTUD, you have to create the payment slip (bollettino), selecting the M.Sc. in Product Design in the list of Programs (code: 28674), and make the payment with an online bank transfer, within the 10th of September 2017.

For those students who have problems obtaining the student visa due to pre-admission, it's sufficient a Tourist Visa for coming in Rome and give all the documents for the enrollment, then wait for the 15th of September for the official publishing of the ranking in order to start the enrollment procedure (the ranking will be published not later the 22th September 2017 on the website www.uniroma1.it/didattica/offerta-formativa)

The ranking based on the evaluation will be published until 22nd September 2017 on the website www.uniroma1.it/didattica/offerta-formativa .
    The winning students will need to complete the enrollment until 29th September 2017.
    Those who do not complete the enrollment until the given date, will automatically lose their places. Such places will be taken over by the next applicants, following the ranking. Regarding those places, the new list of the accepted students (in the liberated places) will be published.

Courses will start officially on the 8th of October 2017.

من هنوز نتونستم سفارت ثبت نام کنم چون ازم نامه اصلی پذیرش رو میخوان (در بانکوک) و چنین نامه ای هم گویا وجود نداره.حالا سوالاتم اینه که:
    اینجا نوشته من میتونم با ویزای توریستی برم ایتالیا اونجا مستقیم ثبت نام کنم یا من اشتباه متوجه شدم؟ اگه اینجوره کی باید برم اگه ویزا توریستی بدن بهم البته من قبلا یه جا خوندم که نمیشه با ویزا توریستی ثبت نام کرد
    ranking based on the evaluation منظور چیه؟ بر چه مبنایی میخوان رنکینگ کنن؟ و آیا ما امتحان باید بدیم؟

کلا من بدجوری تو گل گیر کردم هر راهنمایی که میتونید لطفا بهم بدید

نقل قول نوشته اصلی توسط amirdani نمایش پست ها
    دوستان سلام
    امروز من این ایمیل رو دریافت کردم از طرف گروه پروداکت دیزاین دانشگاه سپینزا برای همه دوستانی که در این رشته ثبت نام کردند اومده که فکر کنم نصفشون ایرانی هستند:

First of all, please, confirm us sending an email, that the application at the Italian Embassy to be enrolled at the Msc in Product Design has been accepted.

Second, from now to the 10th of September 2017 you have to make the log-in in the didactic informatic platform of Sapienza: INFOSTUD System
    You can switch to English in that page, to complete the form and to obtain the ID Student Number).

Then, within your pages on INFOSTUD, you have to create the payment slip (bollettino), selecting the M.Sc. in Product Design in the list of Programs (code: 28674), and make the payment with an online bank transfer, within the 10th of September 2017.

For those students who have problems obtaining the student visa due to pre-admission, it's sufficient a Tourist Visa for coming in Rome and give all the documents for the enrollment, then wait for the 15th of September for the official publishing of the ranking in order to start the enrollment procedure (the ranking will be published not later the 22th September 2017 on the website www.uniroma1.it/didattica/offerta-formativa)

The ranking based on the evaluation will be published until 22nd September 2017 on the website www.uniroma1.it/didattica/offerta-formativa .
    The winning students will need to complete the enrollment until 29th September 2017.
    Those who do not complete the enrollment until the given date, will automatically lose their places. Such places will be taken over by the next applicants, following the ranking. Regarding those places, the new list of the accepted students (in the liberated places) will be published.

Courses will start officially on the 8th of October 2017.

من هنوز نتونستم سفارت ثبت نام کنم چون ازم نامه اصلی پذیرش رو میخوان (در بانکوک) و چنین نامه ای هم گویا وجود نداره.حالا سوالاتم اینه که:
    اینجا نوشته من میتونم با ویزای توریستی برم ایتالیا اونجا مستقیم ثبت نام کنم یا من اشتباه متوجه شدم؟ اگه اینجوره کی باید برم اگه ویزا توریستی بدن بهم البته من قبلا یه جا خوندم که نمیشه با ویزا توریستی ثبت نام کرد
    ranking based on the evaluation منظور چیه؟ بر چه مبنایی میخوان رنکینگ کنن؟ و آیا ما امتحان باید بدیم؟

کلا من بدجوری تو گل گیر کردم هر راهنمایی که میتونید لطفا بهم بدید

با سلام.
    همونطوری که در سابجکت ایمیل مشخصه (Msc in product Design next steps - Non - EU Student ) اون ایمیل برای دانشجویانی ارسال شد که تابعیت اتحادیه اروپا رو ندارند.پس کل متقاضیان این رشته این تعداد نیستند و البته کمتر از 30 نفر از 107 نفر ایرانی هستند که با توجه به دانشگاه و رشته طبیعیه به نظرم.
    درسته که گفته شده میتونید ویزای توریستی بگیرید اما مانند دوستانی که برای پزشکی اقدام کردند و ازمون دارند با وقت ویزای دانشجویی باید اقدام بفرمایید و پرونده دانشجویی براتون تشکیل میشه اما فرم سی پر میکنید و انگشت نگاری میشید و ویزای دو هفته ای توریستی بهتون میدن که مربوط میشه به زمان ازمونتون.نه اینکه وقت ویزای توریستی بگیرید و به این صورت اقدام بفرمایید.
    و تا اونجایی که من اطلاع دارم برای ویزای دانشجویی از کشور دیگه ای شما نمیتونید اقدام کنید و اگر پاس ایرانی دارید حتما باید از سفارت ایران اقدام بفرمایید.این رو میگم چون یکی از دوستانم رو سفارت ایتالیا در قبرس قبول نکرد و گفتند حتما باید از کشور خودتون اقدام کنید و اومد ایران.یک ایرانی هم در سفارت دیدم که از عراق اومده بود و میگفت اونجا قبولش نکردند.
    مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
    از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید

Junior Member

سلام
    من یک سوالی دارم ممنون میشم کسی که میدونه کمکم کنه
    من کارشناسی آی تی دارم اما میخوام برای MBA ساپینزا اقدام کنم ، سوالم اینه آیا رشته ی کارشناسی من خیلی غیر مرتبطه با رشته ی ارشد مورد نظرم ؟(یعنی از دید اونا غیر منطقیه؟) یا میشه با این رشته ای که خوندم برای MBA اقدام کرد
    من سابقه ی 3 سال بیمه و کار کردن در حیطه ی کنترل پروژه در یک پروژه ی عمرانی بزرگ را هم دارم (میخوام تو رزومم ذکر کنم شاید کمکم کنه برای پذیرش)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)