یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!
یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!
سلام دوستان،
من از دانشگاه اوتاوا بدون فاند واسه دکتری پذیرش گرفتم. الان در پروسه سفارت چند تا سوال واسم پیش اومده ممنون میشم جواب بدین:
1: من سه سال از ارشدم میگذره. 2 سال اونو خدمت بودم و مابقی رو داشتم روی یه مقاله که تازه سابمیت کردم کار میکردم. من میخوام ذکر کنم تو قسمت کار در 3 سال گذشته که خدمت بودم ولی در قسمت نظامی چیری نمیخوام بذارم. سوالم اینه که آیا باید کارت پایان خدمت و ترجمه کنم که نشون بده این مدت خدمت بودم؟ خدمت رفتن و ذکر کردنش مشکلی ایجاد نمی کنه؟
2: من و خانواده سند نداریم. یک جاب آفر گرفتم و همچنین پدرم یه بیماریه بد داره. سوالم اینه جاب آفر و کسالت خانواده کافیه برای tie ؟ من میخواستم تو study plan بگم که بعد از فارغ التحصیلی میخوام برگردم ایران و هیئت علمی بشم. سوالم اینه که با توجه به مواردی که گفتم چطور توضیح بدم بهتر است؟
3: از نظر مالیم 150 ملیون از حساب پدرم BS گرفتم و گردش 6 ماهه هم در اون ذکر شده که در حدود ماهی 100 میلیون. آیا از لحاظ مالی این موارد خوبه؟
ممنون
سلام 1:در مورد خدمت اصلا احتیاجی به ارائه کارت پایان خدمت و اینکه کجا خدمت بودید نیست کلا بهتره زیاد اطلاعات مو به مو به افسر ندید که همین کار باعث طولانی تر شدن پروسه ویزاتون خواهد شد.این 3 سال رو خیلی راحت بنویسید که 2 سالش رو خدمت سربازی بودم همین کافیه.بعد برای اون یه سال هم میتونید بگید داشتم زبان میخوندم و رو مقاله هام کار میکردمو از این جور صحبت ها.
2:هیچ اشکال نداره خیلی از بچه ها بدون هیچ سندی ویزاشون اومده داشتن سند الزامی نیست اما خوب داشتنش خوبه برای بحث مالی و تای اما حالا که ندارید همون جاب آفر رو ارائه بدید با نامه تمکن مالی همونا کافیه.بیماری پدرتون اگه خدای نکرده بیماری عصبی یا روانی هستش مطرحش نکنید اصلا.اما اگه غیر از اینه با ارائه ترجمه برگه آزمایشی که نشون بده این بیماری رو دارن و به مراقبت احتیاج دارن قضیه تای یا برگشت به ایران یا همون وابستگی به ایران رو محکم تر میکنید.توی استادی پلن خیلی راحت همین طور که اینجا نوشتید بنویسید میخوام به علت بیماری پدر و هم چنین به خاطر خدمت به مملکت خودم (با توجه به جاب آفر) برگردم ایران.
3:از نظر مالی خوبه این نامه تمکن مالی رو بزارید همچنین خوبه که یه نامه تمکن مالی از حساب خودتون هم بگیرید و بزارید.موفق باشید
دوستان من یک پذیرش برای ترم زمستان (شروع ژانویه 3) گرفتم و حالا شروع کردم به کارهای ویزا.
سعی دارم در سریع ترین حالت ممکن ویزام رو بگبرم و تا 15 دسامبر عزیمت کنم.
در همین راستا مدارکم رو آماده کردم، امّا مدرک رسمی کارشناسیم و گزارش عدم سوءپیشینه ام 2 هفته دیگه، یا 3 هفته دیگه با توجه به تعطیلات ماه محرم، آماده میشوند.
میخواستم ببینم به نظر دوستان باتجربه تر بهترین کار ممکن اینجا چیه. این ایده ها رو دارم:
1- صبر کنم تا مدارک آماده شن
2- اپلیکیشن رو سابمیت کنم و تو cover letter ذکر کنم که این ها در حال آماده شدن هستند
3- اپلیکیشن رو سابمیت کنم و صحبتی از مدارک ناموجود نکنم
متشکرم پیشاپیش از هرگونه راهنمایی، پیشنهاد و کمک.
سلام دوست عزیز شما صبر داشته باشید همه مدارک آماده بشن بعد همرو باید با هم آپلود کنید.ارائه مدارک ناقص ممکنه به ریجکت شدن منجر بشه.همیشه توصیه میشه که مدارک رو کامل کامل و بدون هیچ نقص و شبهه ای آپلود بفرمایید که افسر ریجکت نکنه.گواهی عدم سو پیشینه جزو مدارکی هست که حتما سفارت میخوادش.برای دیدن مدارک لازمه برای ایرانیان فرم 5816 رو از سایت سفارت کانادا دانلود بفرمایید و مطالعه کنید بسیار مفید هست.شاد و سربلند باشید.
سلام بچه ها
من یه سوال داشتم و به راهنماییتون نیاز دارم
واسه کالج ترم زمستون (2ژانویه ) پذیرش گرفتم و الان دارم مدارک ویزامو آماده می کنم، می دونم خیلی دیر شده ولی به کمکتون نیاز دارم هرچه سریعتر مدارکمو کامل کنم.
1- جایی توی چک لیست ندیدم ازم گواهی سوء پیشینه بخواد، آیا مطمئنا نیاز هست ؟ از کجا باید بگیرم گواهی عدم سوء پیشینه رو؟
2- و اینکه انجام آزمایش ضروری هست؟ برای تکمیل مدارکم نیاز به انجام آزمایش دارم؟ هیچ بیماری ندارم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)