صفحه 143 از 148 نخستنخست ... 4393133134135136137138139140141142143144145146147148 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,421 تا 1,430 , از مجموع 1479

موضوع: اطلاعات در خصوص گواهی تمکن مالی از بانک

Junior Member

پیش فرض پاسخ : اطلاعات در خصوص گواهی تمکن مالی از بانک

سلام دوستان

من تا چند ماهه پیش کارمند بودم و حقوق به حسابم میومد ولی تمام حقوقها رو منتقل میکردم توی یه حساب دیگه توی بانک دیگه.

الان میخوام نامه تمکن مالی و ریز گردش رو بگیرم آیا نیازی هست تا از اون حسابی هم که قبلا حقوقم بهش واریز میشده هم پرینت گردش حساب بگیرم تا ثابت کنم حقوق بگیر بودم یا اگه فقط از حساب الانم که پول توش هست و خرجهای روزانه رو پرداخت میکنم پرینت بگیرم کفایت میکنه؟

ممنون از راهنماییتون

Junior Member

سلام.ممنون میشم راهنماییم کنید. دوستم بابت نمکن مالی حساب ارزی باز کرده و پدرش هم اسپانسرشه. مدارکو که ارائه کرده گفتن این ارزی که تو حسابته از کجا اومده. ایشونم گفته پدرم ارز تهیه کرده و من به حسابم واریز کردم. اما چون حواله نشده از حساب پدرش و دستی واریز شده ایراد گرفتن و نقصی مدرک خورده. الان چیکار میشه کرد. ممنون

Junior Member

سلام برای تمکن مالی

من پدر و مادرم میخوان ۱۱۰۰۰ یورو رو به حسابم واریز کنن . میتونم بگم این پول از پس اندازشون بوده و فیش حقوقیشونو ترجمه کنم و ببرم ؟

یا ممکنه بگن از کجا اومده و پس اندازو قبول نداشته باشن ؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanic

سلام ، بچه ها من چنتا سوال دارم، ببینید مقدار این پول دقیقا الان چقدر باید باشه؟ من برای ارشد میخوام برم و میخواستم دونم مقدار این پول برای هر سال 8000 یورو هستش؟ و من باید این تضمین رو بدم که میتونم از پس هزینه های دوسال بر بیام،درسته؟ یعنی باید 16000 یورو توو حسابم باشه تا سفارت رو اکی بده ، بعد از اینکه تضمین مالی رو اکی کردم میتونم پول رو به حساب پدرم برگردونم و مثلا هزینه یکسال رو باخودم ببرم آلمان و باقیش رو سال بعد با خودم ببرم؟
    این پول باید چند وقت توو حساب سفارت بمونه تا مطمئن شن از این قضیه؟

دوست عزیز نهایت هزینه اش 5000 تومان هزینه اضافه گردش حساب اولیه هست که اگر از شما برای صحبتتون مدرک لازم رو داشته باشید.

اول اینکه اینجا برای اتریش بحث میشه لطفا اونجا کنترل بفرمایید که مغایرتی نباشه..ثانیا ویزای شما یکساله خواهد بود هر سال برای پروسه تمدید ویزا احتیاج به اثبات تمکن مالی بنا به همون مبلغ 8000 یورو دارید

بله میتونید حساب رو برگردونید..

Junior Member

سلام دوستان
    بي زحمت ي راهنمايي بفرماييد
    من خودم ي زمين دارم كه ميخوام بفروشم حدودا ٢٠٠ تومن پولشه ميتونم ي مقدار از اين پولو بريزم براي تمكن و ي حساب ديگه باز كنم بقيه پولو بريزم اونجا باز ارائه بدم به عنوان ي ساپورت براي خودم البته ي ساپورتر هم دارم

نقل قول نوشته اصلی توسط zaari نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من خودم ي زمين دارم كه ميخوام بفروشم حدودا ٢٠٠ تومن پولشه ميتونم ي مقدار از اين پولو بريزم براي تمكن و ي حساب ديگه باز كنم بقيه پولو بريزم اونجا باز ارائه بدم به عنوان ي ساپورت براي خودم البته ي ساپورتر هم دارم
    سلام. من تجربه یکی از دوستانم رو عرض میکنم که متاسفانه اخیرا ریجکت شد. ازش پرسیده بودن که این مبلغ رو از کجا آوردی و ایشونم پاسخ داده بود از فروش آپارتمان. ظاهرا اینطور استنباط کرده بودند که ایشون وقتی خونه اش رو هم فروخته، پس دیگه نمیخواد برگرده و ریجکتش کرده بودند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط zaari نمایش پست ها
    سلام دوستان
    سلام
    من هم به عنوان تمكن مدارك زمين فروخته شدم رو ارايه دادم، مشكلي نبايد وجود داشته باشه. زمين با اپارتمان فرق ميكنه،

نقل قول نوشته اصلی توسط melkinpres نمایش پست ها
    سلام
    من هم به عنوان تمكن مدارك زمين فروخته شدم رو ارايه دادم، مشكلي نبايد وجود داشته باشه. زمين با اپارتمان فرق ميكنه،
    بحث زمین یا آپارتمان نیست. به نظر من بهتره مدرکی ارائه بشه که نشون بده این مبلغ حمایتی در تمام طول دوران اقامت شما برقرار خواهد بود. این رو البته از روی تجریه این دوستم عنوان میکنم و نظر شخصی بنده است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)