قربان شما.
حداقل در مورد ایتالیا چون تجربه مستقیم یکی از دوستان نزدیکم رو دارم، باید بگم: اونجا مثل ایران نیست که شخص برای ارشد بتونه در رشته های نامرتبط با لیسانسش براحتی پذیرش بگیره و بره بشینه سر کلاس ها. در مورد مدیریت هم باز به همین ترتیب هست. در مورد دوستم همین اتفاق افتاد، ایشون لیسانس در یه رشته مهندسی داشت و برا مدیریت 5تا دانشگاه (پادوا، تورورگاتا، تورین، ساپینزا و بولونیا) اقدام کرد و هر 5 دانشگاه ردش کردن.
این رو جهت اطلاع عرض کردم و به هیچ وجه نخواستم بگم درمورد شما هم این دقیقا صدق میکنه. چون رشته به رشته مهندسی هم باز با هم متفاوت هست چون نظر و سیاست کمیته های دانشگاه ها در این مورد متفاوت هست. به این صورت که:
گاهی بعضی از رشته های مهندسی رو الویت دار میکنن نسبت به بقیه و گاهی هم مثل همین ساپینزا که راجع بهش سوال کردید میگه من الویتم همون بچه های اقتصاد و مدیریت و ... هست ولی بقیه هم در صورتی که یک چهارم واحدهای دوره لیسانسشون در زمینه آمار و ریاضیات و قانون و اقتصاد و مدیریت و ... باشه هم میتونن شانسشون رو امتحان کنن.
بهر حال هزینه ایی نداره شما هم برای دانشگاه های مختلف شانستون رو امتحان کنید در ضمن اینکه بنظرم آی تی بنسبت خیلی از رشته های مهندسی دیگه الویت دار هست.
ایشالا که موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)