صفحه 60 از 65 نخستنخست ... 1050515253545556575859606162636465 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 , از مجموع 645

موضوع: دانشگاه Sapienza – Università di Roma

Senior Member majjiid آواتار ها

پیش فرض پاسخ : دانشگاه Sapienza – Università di Roma

نقل قول نوشته اصلی توسط mkashi نمایش پست ها
    سلام
    من یک سوالی دارم ممنون میشم کسی که میدونه کمکم کنه
    من کارشناسی آی تی دارم اما میخوام برای MBA ساپینزا اقدام کنم ، سوالم اینه آیا رشته ی کارشناسی من خیلی غیر مرتبطه با رشته ی ارشد مورد نظرم ؟(یعنی از دید اونا غیر منطقیه؟) یا میشه با این رشته ای که خوندم برای MBA اقدام کرد
    من سابقه ی 3 سال بیمه و کار کردن در حیطه ی کنترل پروژه در یک پروژه ی عمرانی بزرگ را هم دارم (میخوام تو رزومم ذکر کنم شاید کمکم کنه برای پذیرش)
    قربان شما.
    حداقل در مورد ایتالیا چون تجربه مستقیم یکی از دوستان نزدیکم رو دارم، باید بگم: اونجا مثل ایران نیست که شخص برای ارشد بتونه در رشته های نامرتبط با لیسانسش براحتی پذیرش بگیره و بره بشینه سر کلاس ها. در مورد مدیریت هم باز به همین ترتیب هست. در مورد دوستم همین اتفاق افتاد، ایشون لیسانس در یه رشته مهندسی داشت و برا مدیریت 5تا دانشگاه (پادوا، تورورگاتا، تورین، ساپینزا و بولونیا) اقدام کرد و هر 5 دانشگاه ردش کردن.
    این رو جهت اطلاع عرض کردم و به هیچ وجه نخواستم بگم درمورد شما هم این دقیقا صدق میکنه. چون رشته به رشته مهندسی هم باز با هم متفاوت هست چون نظر و سیاست کمیته های دانشگاه ها در این مورد متفاوت هست. به این صورت که:
    گاهی بعضی از رشته های مهندسی رو الویت دار میکنن نسبت به بقیه و گاهی هم مثل همین ساپینزا که راجع بهش سوال کردید میگه من الویتم همون بچه های اقتصاد و مدیریت و ... هست ولی بقیه هم در صورتی که یک چهارم واحدهای دوره لیسانسشون در زمینه آمار و ریاضیات و قانون و اقتصاد و مدیریت و ... باشه هم میتونن شانسشون رو امتحان کنن.
    بهر حال هزینه ایی نداره شما هم برای دانشگاه های مختلف شانستون رو امتحان کنید در ضمن اینکه بنظرم آی تی بنسبت خیلی از رشته های مهندسی دیگه الویت دار هست.
    ایشالا که موفق باشید.
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_eqe نمایش پست ها
    سلام دوستان. من از ساپینزا رم بورس 19800 یورویی واسه دکترا گرفتم. اینجوری که متوجه شدم شامل مالیات نمیشه. در مورد شهریه چیزی نمیدونم. میخواستم بدونم آیا این هزینه برای یه زندگی عادی تو شهر رم کافیه؟ آیا ارزش داره بهش فکر کنم یا به دنبال گزینه های دیگه باشم؟
    سلام
    چه رشته ای هستید

سلام دوستان
    خسته نباشید.چنتا سوال داشتم.من ایتالیا دارم زندگی و کار می کنم. خانمم هنوز در ایران هست براشون می خواستم از دانشگاه رم پذیرش بگیرم حالا سوالم اینه که
    1- اول اینکه زمان اپلای کردن و پروسه به چه صورت هست برای سال تحصیلی 2018 2019 - می خواستم ببینم که باید از سفارت ثبت نام رو انجام بدیم؟ و اینکه چه مدارکی لازمه برای ثبت نام اولیه؟
    2- اینکه اگر پذیرش گرفتن و من تونستم به دلیل اینکه همسرم هستم بیارمشون اینجا و به صورت رزیدنت باشن برای پذیرش مشکلی پیش میاد؟
    خیلی ممنون . و اگر اینکه گروه تلگرامی هم هست برای بچه ها ممنون میشم منو هم ادد کنید.بگید که شماره رو براتون پیام خصوصی کنم.با تشکر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط AMin_AM نمایش پست ها
    با سلام.
    همونطوری که در سابجکت ایمیل مشخصه (Msc in product Design next steps - Non - EU Student ) اون ایمیل برای دانشجویانی ارسال شد که تابعیت اتحادیه اروپا رو ندارند.پس کل متقاضیان این رشته این تعداد نیستند و البته کمتر از 30 نفر از 107 نفر ایرانی هستند که با توجه به دانشگاه و رشته طبیعیه به نظرم.
    درسته که گفته شده میتونید ویزای توریستی بگیرید اما مانند دوستانی که برای پزشکی اقدام کردند و ازمون دارند با وقت ویزای دانشجویی باید اقدام بفرمایید و پرونده دانشجویی براتون تشکیل میشه اما فرم سی پر میکنید و انگشت نگاری میشید و ویزای دو هفته ای توریستی بهتون میدن که مربوط میشه به زمان ازمونتون.نه اینکه وقت ویزای توریستی بگیرید و به این صورت اقدام بفرمایید.
    و تا اونجایی که من اطلاع دارم برای ویزای دانشجویی از کشور دیگه ای شما نمیتونید اقدام کنید و اگر پاس ایرانی دارید حتما باید از سفارت ایران اقدام بفرمایید.این رو میگم چون یکی از دوستانم رو سفارت ایتالیا در قبرس قبول نکرد و گفتند حتما باید از کشور خودتون اقدام کنید و اومد ایران.یک ایرانی هم در سفارت دیدم که از عراق اومده بود و میگفت اونجا قبولش نکردند.

بله متاسفانه من نتونستم ویزام رو بگیرم و نشد که برم با اینکه سفارت گفته بود میتونم از بانکوک اقدام کنم ولی بعد از سه ماه دوندگی کلا هر بار یک چیز جدید میخواستن و در آخر هم کلا مدارکم رو تحویل نگرفتن و نشد که بشه. حداقل خوبه ریجکت نشد. این و نوشتم برای آیندگان که حتما بدونن باید از ایران اقدام کنن.
    حالا یه سوال این رشته ظرفیتش کمتر از این حرفاس فکر کنم 66 نفر. الان این همه دانشجو تکلیفشون چی میشه آیا باید امتحانی چیزی بدن؟ اولویت بندی چجوری هست. چون به هر حال من برای سال دیگه اقدام میکنم باز اگه به اینجا رسیده یعنی هنوز هم قبولی 100% نیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط amirdani نمایش پست ها
    بله متاسفانه من نتونستم ویزام رو بگیرم و نشد که برم با اینکه سفارت گفته بود میتونم از بانکوک اقدام کنم ولی بعد از سه ماه دوندگی کلا هر بار یک چیز جدید میخواستن و در آخر هم کلا مدارکم رو تحویل نگرفتن و نشد که بشه. حداقل خوبه ریجکت نشد. این و نوشتم برای آیندگان که حتما بدونن باید از ایران اقدام کنن.
    حالا یه سوال این رشته ظرفیتش کمتر از این حرفاس فکر کنم 66 نفر. الان این همه دانشجو تکلیفشون چی میشه آیا باید امتحانی چیزی بدن؟ اولویت بندی چجوری هست. چون به هر حال من برای سال دیگه اقدام میکنم باز اگه به اینجا رسیده یعنی هنوز هم قبولی 100% نیست؟

متاسفم براتون و امیدوارم سال اینده کاراتون انجام بشه
    این پذیرش نهایی نیست.و درسته که در نامه پذیرش هیچ حرفی از ***** دومی زده نشده اما اینجا دانشجوها بعد از ورود به ایتالیا ارزشیابی تحصیلی میشن و این اصلا به این معنا نیست که پذیرش میدن.این موضوع فقط در باندو این دشته ذکر شده .البته در باندو نوشته شده ازمون و قانونش هم اینه که ازمون بگیرن اما این کار انجام نمیشه و بر اساس سابقه تحصیلی و نمره ها و اینکه چقدر مدرک قبلتون نزدیک به پروداکت دیزاین هست یه گریدی میدن به دانشجو.
    این موضوع از این نظر بده چون دانشجو با کلی امید که بهش پذیرش دادن بلند میشه میاد اما غافل ار اینکه احتمال داره ثبت نامش نکنن!!!
    از کل اون افراد نهایت 50-60 نفر رو قبول میکنن.
    حتما اگر کسی میخواد برای ساپینزا اپلای کنه باندو رشته ی خودش رو کامل بخونه چون این موضوع رو من حتی در رشته های مهندسی و علوم انسانی هم دیدم.
    فقط با یه نامه پذیرش دلتون خوش نشه و حتما با فکولتای خودتون نامه نگاری کنید.
    مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
    از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک/دانشگاه آزاد واحد تبریز

سلام دوستان. کسی از این دانشگاه برای مستر مکانیک پذیرش داره؟ آیا دانشگاه بورس برای دانشجوها میده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ashky نمایش پست ها
    سلام دوستان. کسی از این دانشگاه برای مستر مکانیک پذیرش داره؟ آیا دانشگاه بورس برای دانشجوها میده؟
    سلام.
    برای مستر نداره.
    برای دکتری بورس ماهی 1000 تا داره که رقابتیه.
    مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
    از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک/دانشگاه آزاد واحد تبریز

نقل قول نوشته اصلی توسط AMin_AM نمایش پست ها
    سلام.
    برای مستر نداره.
    برای دکتری بورس ماهی 1000 تا داره که رقابتیه.
    ممنون. به نظرتون اگه از این دانشگاه پذیرش بگیرم( مدارک رو دارم حاضر می کنم تا آپلود کنم) بورس استانی میشه گرفت؟

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط ashky نمایش پست ها
    ممنون. به نظرتون اگه از این دانشگاه پذیرش بگیرم( مدارک رو دارم حاضر می کنم تا آپلود کنم) بورس استانی میشه گرفت؟
    درود
    بله اگه مدارکتون کامل باشه بورس میتونید بگیرید.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

سلام
    من برای دکترا دانشگاه ساپینزا در حال پر کردن اپلیکیشن هستم که در قسمت مشخصات یک مورد رو می خواد با عنوان "Taxpayer Number" که من نمی دونم ا
    ین مورد چی هست و باید چیکار کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)