با سلام و تشکر بسیار زیاد بابت وقتی که برای تکمیل این تاپیک گذاشته شده و میشه. من تقریبا تمامی پست های قبلی رو خوندمو چند تا سوال داشتم.

من هر سه مقطع تحصیلی رو در رشته برق و در گرایش مخابرات خوندم (البته کمی تا دفاع دوره دکتری تخصصی مونده) در دوره کارشناسی رو در دانشگاه دولتی با معدل 13.09 (( ))، دوره کارشناسی ارشد شاگرد اول دانشگاه (علوم تحقیقات) با معدل 17.98 شدم و دکتری رو هم در دانشگاه دولتی میخونم و معدلم 17 است. حدود سه سال سابقه تدریس دانشگاهی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و 5 سال سابقه کار مرتبط در زمینه های استاندارد سازی و مدیریت پروژه و همچنین مدیریت فنی و طراحی سیستم دارم که مدارکشون قابل ارائه است. مدرک NETWORK+ (مجتمع فنی تهران) و همچنین Huawei & Erricson BTS Administration (پیشروتل) دارم. ضمنا از کلیه اساتید دوره دکتری و کارشناسی ارشد میتونم معرفی نامه بگیرم که یکیشون خودش در فرانسه درس خونده. 2 تا مقاله ISI، چند تا کنفرانس و دوتا ورک شاپ دارم. ضمنا تا حدود یک سال آینده اگر خدا بخواد 2 الی سه تا مقاله دیگه هم چاپ خواهد شد که دوتاشون ارسال شده. از نظر زبان مشکلی در نگارش، صحبت و همچنین مطالعه ندارم ولی دو سال پیش نمره تافل 6 گرفتم (که میدونم تقریبا به هیچ دردی نمیخوره و باید امتحان بدم). زمان مطالعه زبان فرانسه رو هم شروع کردم که فعلا خیلی ابتداییه.

با توجه به اینکه تعدادی از بستگانم در فرانسه هستند، قصد اخد دکتری دوم در فرانسه را دارم. چند تا سوال از شما داشتم که خیلی ممنونم میشم بتونید کمکم کنید:
1- با توجه به ارتباطاتی که دارم، امکان گرفتم موقعیت تحصیلی از LIP6 را دارا هستم. کسی هست که در خصوص این مجموعه اطلاعاتd داشته باشه؟
2- من وقت کافی برای شرکت رد یک دوره تخصصی در زمینه MBA یا مدیریت پروژه رو دارم. کدومش رو برای استفاده در بازر کار فرانسه پیشنهاد میکنید؟
3- با توجه به رشته تحصیلی من، شرایط کاری و بازار کار در پاریس چجوریه؟ کسی در مورد سطح درآمدش اطلاعاتی داره؟
4- آیا اینکه من سابقه تدریس داشته ام در ورودم به ساختار آموزشی در دانشگاه های فرانسه کمک میکنه؟

خیلی خیلی ممنونم اگر کسی بتونه کمک کنه

موفق باشید