صفحه 206 از 222 نخستنخست ... 106156196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,051 تا 2,060 , از مجموع 2218

موضوع: شانس پذیرش از دانشگاه های ایتالیا

Senior Member majjiid آواتار ها

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش از دانشگاه های ایتالیا

نقل قول نوشته اصلی توسط farhaditaly نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان

من ترم 7 الکترونیک دانشگاه دولتی هستم..
    معدل کل برای 6 ترم اول:18
    4 فوریه آزمون تافل دارم که تقریبا واسش آمادم!
    پروژه کارشناسی رو حتما میخوام ی چیز با کیفیت بردارم و به انگلیسی ام ارایه اش میدم علاوه بر فارسی!
    دو سه تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید!
    اول اینکه برای ارشد برق در دانشگاه های ایتالیا شانس پذیرشم خوب هستش ؟
    دوم اینکه من میخوام حتما ترم پاییزه 2018 پذیرشو بگیرم نه اینکه به خاطر صدور مدرک لیسانس و این مسایل کارم به ترم زمستان و یا حتی سال بعد موکول بشه..میخواستم ببینم این امکان وجود داره با توجه به اینکه پایان خدمت دارم و اون پروسه نظام وظیفه واسم وجود نداره؟همکاری از طرف دانشگاه های مقصد با ما انجام میشه به اینصورت که خوده اصل مدرکو اینارو تو سپتامبر بشه بفرستیم؟این مسیله خیلی واسه من گنگ هستش !
    سوال آخر اینکه من ایتالیا رو فقط به دلیل بورس های DSU دانشگاه های ایتالیا و merit-base دانشگاه میلان انتخاب کردم..آیا کشوره بهتری با شرایط نسبتا مشابهی میتونم پیدا کنم که کیفیت دانشگاهاش بالاتر باشه و بازم شانس پذیرش ه قابل قبولی داشته باشم؟
    قربان شما.
    شانستون خوبه. خوب قطع به یقین کمک هزینه برا کسانی که بضاعت مالی ضعیفی دارن بسیار کمک کننده خواهد بود. ولی جدای این موضوع، وقتی از دانشگاه های خوب ایتالیا پذیرش بگیرید علاوه بر کمک هزینه، شانس برخورداری از یه محیط آموزشی خوب رو هم پیدا خواهید کرد. در اصل به لحاظ کیفیت آموزشی، تفاوتی بین دانشگاه های تاپ ایتالیا و دانشگاه های تاپ بقیه دنیا وجود نداره. ولی وقتی بحث بازار کار بعد از تحصیل میشه، خوب یه رشته هایی در یه کشورهایی و در یه مقاطعی میتونن بازار کار بهتری نسبت به بقیه کشورها داشته باشن. ولی الان هم تو ایتالیا برا یه سری از رشته ها اصلا مشکل کار وجود نداره.
    رو merit based زیاد حساب نکنید. ولی شانستون برا اسکالرشیپ invest your talent in italy بهتره. سن هم خیلی تاثیر داره برا گرفتن این بورس. هرچی سنتون کمتر باشه شانستون بیشتره.
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط majjiid نمایش پست ها
    قربان شما.
    ایتالیا یه کشور هست. یه دانشگاه نیست که بشه نظر داد شما از ایتالیا پذیرش میگیرید یا نه! شما از همه کشور های دنیا میتونید با همین رزومه تون پذیرش بگیرید. ولی از کدوم دانشگاه هاشون رو باید بررسی کرد. اینجا دانشگاه های تاپشون رقابت برا دکترا سنگین هست و فاندای کمی در دسترس هست. من دانشجو های دکترای اینجا رو از نزدیک دیدم، باسوادن. ما هم بخوایم اقدام کنیم با همین ها مقایسه میشیم و کار سخت میشه. ولی همون طور که گفتم صد در صد شانس پذیرش دارید. فقط باید همه گزینه هارو بگذارید روی میز. باید استادی رو پیدا کنید که با فعالیت های تحقیقاتی و کاری شما هم راستا باشه.
    این که برا مستر بخواید بیاید به برنامه زندگیتون مربوط میشه. من اگر برمیگشتم به عقب، دبیرستانم که تموم میشد، یک ثانیه از زندگیم رو تو هیچ دانشگاهی تو ایران حروم نمیکردم و از کشور و دانشگاهاش میزدم بیرون.
    باز سوال آخرتون هم به خودتون و به برنامه زندگیتون مربوط میشده که آیا تصمیم درست گرفتید یا نه.
    بهر حال براتون آرزوی موفقیت دارم.
    ممنون از شما
    تو ایتالیا برای کدوم دانشگاهها شانسم بیشتره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sahell_rr نمایش پست ها
    ممنون از شما
    تو ایتالیا برای کدوم دانشگاهها شانسم بیشتره؟
    خواهش میکنم.
    موضوع اول اینکه ببینید، زیاد در قید و بند اسم رشته ها نباشید. باید ببینید content چی هست. اینور هر دانشگاهی ممکنه یه اسمی برا رشته ش انتخاب کنه. بخصوص برا رشته ایی مثل IT Management که ماهیتا یه رشته interdiscaplinary هست.
    دوم اینکه این رشته با اون مدرک MBA که میفرمایید خیلی متفاوت هستن. فقط میشه گفت در کلمه management باهم مشترکن. در واقع IT management بیشتر به سمت data science و big data سنگینی میکنه. مقاله زیر هم تا حدودی همین حرف رو تایید میکنه:
    https://www.mckinsey.com/business-fu...a-driven-world
    و در انتها باید بگم شانس شما دست خود شماست. باید ابتدا ببینید چه دانشگاهی در این زمینه داره کورس ارائه میده. بعد ببینید زمینه تحقیقاتی های کلی تعریف شده توسط کمیته چی هست. حتی به نظرم رزومه و زمینه تحقیقاتی های اساتیدش رو بررسی کنید. تا ببینید کدومشون بیشتر در سمت علاقه شما داره فعالیت میکنه و درنهایت اینکه برا کدومشون وزن رزومه تون جوابگوی پذیرش هست.
    یعنی علم انقدر سریع رشد کرده که مثلا 2 تا استاد که اعضای کمیته علمی یه رشته واحد در یه دانشگاه واحد هستن. نقطه مشترک فعالیت تحقیقاتیشون یه موقع میبینید برمیگرده به 10 سال یا 20 سال پیش. و اونا از اون موقع به اینور فیلد خودشون رو پیدا کردن و راه خودشون رو رفتن. یکیشون ممکنه رزومه شما رو بپسنده و یکیشون بگه اصلا رزومه این آقا چه ربطی به کار من داره.
    موفق باشید.

مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: دکترا
    رشته مورد نظر: مهندسی مکانیک تبدیل انرژی
    معدل لیسانس: 14.21
    رشته لیسانس: مهندسی مکانیک سیالات
    دانشگاه لیسانس: دانشگاه آزاد نجف آباد
    رشته فوق لیسانس: مهندسی مکانیک تبدیل انرژی
    دانشگاه فوق لیسانس: دانشگاه آزاد نجف آباد
    معدل لیسانس: 18.45
    مدرک زبان انگلیسی: امتحان ندادم اما حداقل 6.5 رو راحت میگیرم
    مقالات خارجی: ندارم(در حال کار بر روی پایان نامه حتما دو مقاله ISI ازش استخراج میشه)
    مقالات داخلی: در حال نگارش
    من ترم آخر ارشد هستم و در حال کار روی پایان نامه میخواستم ببینم شانسی واسه اپلای با بورس واسه پلی تکنیک میلان و تورین دارم؟ و روی کدوم قسمت باید کار کنم تا شانسم بالا بره؟ آیا آزمون GRE شانسمو تقویت میکنه؟
    با تشکر

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Islamic Azad University Of Mashhad - Software Engineering

مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: مستر
    رشته مورد نظر: نرم افزار - کامپیوتر
    معدل کارشناسی: 15.46
    رشته لیسانس: نرم افزار
    دانشگاه لیسانس: دانشگاه آزاد واحد مشهد
    دانشگاه کاردانی: آموزشکده دولتی چمران گرگان
    رشته کاردانی : نرم افزار - کامپیوتر
    معدل لیسانس: 14.06
    مدرک زبان انگلیسی: امتحان ندادم حداقل 6 میگیرم
    مقالات خارجی: ندارم
    مقالات داخلی: ندارم
    فارغ التحصیل و کارت پایان خدمت دارم

Junior Member

سلام خدمت دوستان عزيز من بارها سوال كردم ولي كسي جواب ندادت
    من رشتم برق صنعتي از دانشگاه دولتي شهيد چمران گرگان هست
    معدل كارشناسيم ١٦ است ميخواستم بدونم در رشته خودم چ دانشگاهايي از ايتاليا ميتونم پذيرش بگيرم؟
    بعد براي بورس استاني چ شرايطي لازمه؟؟
    ايلس ٧
    مسلط به اتوكد نرم افزار لوگو برايplC
    ممنون ميشم راهنماييم كنين براي ارشد ميخام

دروددوستان عزیز کسی میتونه راهنمایی کنه شانس پذیرش من در ریسرچ دکترا چقدره
    لیسانس عمران
    زبان انگلیسی
    معدل پایین
    7 سال گذشته از فراغت از تحصیل
    بامدیر دپارتمان یکی از دانشگاههای ایتالیا در ارتباطم
    سپاس
    ویرایش توسط daeimehdi : November 19th, 2017 در ساعت 12:20 PM

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مکانیک- آزاد تبریز

مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: کارشناسی ارشد
    رشته مورد نظر: Engineering Management

معدل لیسانس:15.5
    رشته لیسانس: مهندسی مکانیک-طراحی جامدات
    دانشگاه لیسانس: دانشگاه آزاد تبریز
    مدرک زبان انگلیسی: تافل 74(مطلالعه ام کم بود، در 2 ماه آینده امتحان مجدد میدم که حتما بالای 80 میاد)
    مقالات خارجی: ندارم
    مقالات داخلی: ندارم
    تالیف کتاب:ندارم
    سابقه کار: سه سال در 2 شرکت متفاوت در زمینه بازاریابی فروش و مدیریت بازاریابی
    سایر افتخارات و مدارک:راهنمایی و دبیرستان رو تیزهوشان بودم(نمیدونم حالا افتخار حساب میشه یا نه!)

با این شرایط از کدام دانشگاه ها میتونم پذیرش بگیرم؟

بدون بورس حداقل چقدر هزینه داره تحصیل؟
    با تشکر پیشاپیش

Junior Member

دوستان سلام.
    من رشته ی کامپیوتر دانشاه دولتی نرم افزار لیسانس گرفتم. معدل کلم ۱۳.۷۵ هست اما ۲ سال آخرم تقریبا ۱۶.۵ هستش. (GPA:3.49/4)d
    یک مقاله ی ISIتحت داوری دارم.
    تافل ۸۴ و همینطور GRE 300
    واسه ارشد برای دانشگاه میلان میخوام اپلای کنم. به نظرتون شانسم چقدره؟ یک سوال دیگه هم داشتم راجع به ایکه دانشگاه میلانو بعد از اینکه به صورت online کاراشو انجام دادیم میخواد تا original transcript رو براش پست کنیم؟ یعنی اصل مدرک رو؟ نمیشه همون کپی ای از مدرک ترجمه رسمی شده براشون بفرستیم؟ ممنون میشم جوب سوالامو بدین.

نقل قول نوشته اصلی توسط arashiam نمایش پست ها
    دوستان سلام.
    من رشته ی کامپیوتر دانشاه دولتی نرم افزار لیسانس گرفتم. معدل کلم ۱۳.۷۵ هست اما ۲ سال آخرم تقریبا ۱۶.۵ هستش. (GPA:3.49/4)d
    یک مقاله ی ISIتحت داوری دارم.
    تافل ۸۴ و همینطور GRE 300
    واسه ارشد برای دانشگاه میلان میخوام اپلای کنم. به نظرتون شانسم چقدره؟ یک سوال دیگه هم داشتم راجع به ایکه دانشگاه میلانو بعد از اینکه به صورت online کاراشو انجام دادیم میخواد تا original transcript رو براش پست کنیم؟ یعنی اصل مدرک رو؟ نمیشه همون کپی ای از مدرک ترجمه رسمی شده براشون بفرستیم؟ ممنون میشم جوب سوالامو بدین.
    قربانت.
    همون ترجمه مدرک منظور هست نه اصل مدرک.
    ولی معدلتون مینیمم رو برآورده نکرده. برا پلیمی معدل باید بالای 14.5 باشه. بی جهت مدارک رو از دسترس تون خارج نکنید و بی دلیل هزینه یی بابت پست پرداخت نکنید، چون متاسفانه مدارکتون بررسی نمیشه.
    ایشالا دانشگاه های دیگه یا حتی بهتر.
    موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)