آقا من فرم DS160 رو پر کردم ولی پرینت نگرفتم. الان کد دارم ولی نمی دونم کجا باید برم که بتونم صفحه آخر رو پرینت کنم. کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
آقا من فرم DS160 رو پر کردم ولی پرینت نگرفتم. الان کد دارم ولی نمی دونم کجا باید برم که بتونم صفحه آخر رو پرینت کنم. کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
سلام دوستان
در فرم ds160 در قسمتی که باید اسامی دبیرستان و مدرسه راهنمایی رو بنویسیم جلوی course of study چی باید نوشت؟اسم دبستان رو که نمی خواد نوشت؟
سلام
به نظر شما انتخاب این گزینه که من توی آمریکا دوست دانشجو دارم ، خوبه تا به ضرر آدمه !
ایا اینا با دانشگاه چک میکنن و می فهمن که اونجا یکی از دوستام پیگیر کارام بوده ؟ یا I-20 به آدرس اون رفته .و اینا...
مرسی
ایراد نگیرید تا از شما ایراد نگیرند. محکوم نکنید تا محکوم نشوید.برای دشمنانت و کسیکه تو را ازار رسانید برکت بطلبید و با تمام دل انهارا ببخشید (عیسی مسیح)
جلوی اون قسمت، همونطوری که تو راهنمایی های سمت راست صفحه نوشته باید بنویسید academic یا اون یکی عبارت که حفظش نکردم. من خودم برای راهنمایی و دبیرستانم academic و برای پیش دانشگاهیم pre-university course/mathematics رو نوشتم.
در پاسخ سؤال دوم هم دبستان رو دیگه نمی خواد بنویسین.
شما درست می گید، اونجا نمی پرسه که تو آمریکادوستی دارید یا نه!!
اما می پرسه آیا شما کسی رو توی آمریکا می شناسید که شما رو تایید کنه؟ بعد گزینه هاش اینه: دزست؟ فامیل ؟...
یعنی اینجا
1 ) دوستمون رو واسه تایید معرفی کنیم خوبه یا نه ؟!
حالا راستش یه سوال جدی تری واسم پیش اومده : من پارسال توی آنکارا ریجکت شدم ،اون موقع اسم شرکتی که توش کار میکردم رو x زدم حالا یکسال گذشته و من می خوام دوباره برم آنکارا اما اینبارتو رزومم نوشتم از 3 سال پیش توی شرکت y بودم و اصلا" اسمی ام از Xنبردم.
2) بنظر شما این واسم مشکل ایجاد میکنه؟ یعنی اونا DSهای پارسال رو که کاغذی بود نگه داشتن ؟ یا توی کامپیوتر هاشون اطلاعات پارسال منو نگه داشتن ؟ایا می دونن من از اونجا ریجکت شدم؟
3)من یه DS هم واسه وقت گرفتن از قبرس پر کردم(چون می ترسیدم برم وقت گیرم نیاد، البته هنوز وقت نگرفتم و فقط DS پر کردم) اما اونجا که سابقه اقدام کردن واسه ویزا رو می پرسه ، من ایتم NO رو انتخاب کردم چون فک کردم اینا سیستم شبکه ای نیستن که از پارسال من و نتیجه اش توی آنکارا خبر داشته باشن ، می خوام بدونم اشتباه کردم؟؟
واقعا" ممنون میشم اگه کسی جواب بده... چون می خوام هر چه زودتر واسه وقت گرفتن یه جا رو قطعی کنم..... بازم مرسی
ایراد نگیرید تا از شما ایراد نگیرند. محکوم نکنید تا محکوم نشوید.برای دشمنانت و کسیکه تو را ازار رسانید برکت بطلبید و با تمام دل انهارا ببخشید (عیسی مسیح)
من هر صفحه رو که می رم جلو SAVE می کنم اما وقتی می خوام از روی آخرین فایلی که SAVE شده آپلود کنم فقط همون صفحه اول رو میاره.این دیگه چه جورشه؟آیا من جایی اشتباه می کنم؟
Before the Dawn
علاقه مندی ها (Bookmarks)