نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 26 از 805 نخستنخست ... 16171819202122232425262728293031323334353676126526 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

آقا من فرم DS160 رو پر کردم ولی پرینت نگرفتم. الان کد دارم ولی نمی دونم کجا باید برم که بتونم صفحه آخر رو پرینت کنم. کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟

اگه توی قسمت آخر خواسته باشی که به ایمیلت بیاد، قاعدتا باید یه نسخه بصورت PDF با ایمیل واست اومده باشه. درغیر اینصورت من که فکر نمیکنم راهی وجود داشته باشه و احتمالا باید فرم رو دوباره پر کنی.
    نقل قول نوشته اصلی توسط raak_racie نمایش پست ها
    آقا من فرم DS160 رو پر کردم ولی پرینت نگرفتم. الان کد دارم ولی نمی دونم کجا باید برم که بتونم صفحه آخر رو پرینت کنم. کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟

Junior Member

سلام دوستان
    در فرم ds160 در قسمتی که باید اسامی دبیرستان و مدرسه راهنمایی رو بنویسیم جلوی course of study چی باید نوشت؟اسم دبستان رو که نمی خواد نوشت؟

مدرسه راهنمایی که اصلا لازم نیست. از دبیرستان به بعد رو باید نوشت. جلوی course of Study هم بنویس Academic. اگه دقت کنی موقع پر کردن فرم توی قسمت سمت راست هم خودشون اشاره کردن که باید همینو بنویسی.
    نقل قول نوشته اصلی توسط victory نمایش پست ها
    سلام دوستان
    در فرم ds160 در قسمتی که باید اسامی دبیرستان و مدرسه راهنمایی رو بنویسیم جلوی course of study چی باید نوشت؟اسم دبستان رو که نمی خواد نوشت؟

Junior Member khorshid آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    theoratical economics

سلام
    به نظر شما انتخاب این گزینه که من توی آمریکا دوست دانشجو دارم ، خوبه تا به ضرر آدمه !
    ایا اینا با دانشگاه چک میکنن و می فهمن که اونجا یکی از دوستام پیگیر کارام بوده ؟ یا I-20 به آدرس اون رفته .و اینا...

مرسی
    ایراد نگیرید تا از شما ایراد نگیرند. محکوم نکنید تا محکوم نشوید.برای دشمنانت و کسیکه تو را ازار رسانید برکت بطلبید و با تمام دل انهارا ببخشید (عیسی مسیح)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط victory نمایش پست ها
    سلام دوستان
    جلوی اون قسمت، همونطوری که تو راهنمایی های سمت راست صفحه نوشته باید بنویسید academic یا اون یکی عبارت که حفظش نکردم. من خودم برای راهنمایی و دبیرستانم academic و برای پیش دانشگاهیم pre-university course/mathematics رو نوشتم.
    در پاسخ سؤال دوم هم دبستان رو دیگه نمی خواد بنویسین.

کجای فرم همچین چیزی داره؟ والا من که ندیدم. فقط سوال راجع به بستگان نزدیک Relatives داره که Relatives هم شامل دوستان نمیشه. منظور بستگان یه کم دور مثل خاله و عمه دختر خاله و ... است. پس بیخودی خرابش نکن. تقریبا همه ماها یه دوستی اونجا داریم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط khorshid نمایش پست ها
    سلام
    به نظر شما انتخاب این گزینه که من توی آمریکا دوست دانشجو دارم ، خوبه تا به ضرر آدمه !
    ایا اینا با دانشگاه چک میکنن و می فهمن که اونجا یکی از دوستام پیگیر کارام بوده ؟ یا I-20 به آدرس اون رفته .و اینا...

مرسی

Junior Member khorshid آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    theoratical economics

شما درست می گید، اونجا نمی پرسه که تو آمریکادوستی دارید یا نه!!
    اما می پرسه آیا شما کسی رو توی آمریکا می شناسید که شما رو تایید کنه؟ بعد گزینه هاش اینه: دزست؟ فامیل ؟...
    یعنی اینجا
    1 ) دوستمون رو واسه تایید معرفی کنیم خوبه یا نه ؟!
    حالا راستش یه سوال جدی تری واسم پیش اومده : من پارسال توی آنکارا ریجکت شدم ،اون موقع اسم شرکتی که توش کار میکردم رو x زدم حالا یکسال گذشته و من می خوام دوباره برم آنکارا اما اینبارتو رزومم نوشتم از 3 سال پیش توی شرکت y بودم و اصلا" اسمی ام از Xنبردم.
    2) بنظر شما این واسم مشکل ایجاد میکنه؟ یعنی اونا DSهای پارسال رو که کاغذی بود نگه داشتن ؟ یا توی کامپیوتر هاشون اطلاعات پارسال منو نگه داشتن ؟ایا می دونن من از اونجا ریجکت شدم؟
    3)من یه DS هم واسه وقت گرفتن از قبرس پر کردم(چون می ترسیدم برم وقت گیرم نیاد، البته هنوز وقت نگرفتم و فقط DS پر کردم) اما اونجا که سابقه اقدام کردن واسه ویزا رو می پرسه ، من ایتم NO رو انتخاب کردم چون فک کردم اینا سیستم شبکه ای نیستن که از پارسال من و نتیجه اش توی آنکارا خبر داشته باشن ، می خوام بدونم اشتباه کردم؟؟
    واقعا" ممنون میشم اگه کسی جواب بده... چون می خوام هر چه زودتر واسه وقت گرفتن یه جا رو قطعی کنم..... بازم مرسی
    ایراد نگیرید تا از شما ایراد نگیرند. محکوم نکنید تا محکوم نشوید.برای دشمنانت و کسیکه تو را ازار رسانید برکت بطلبید و با تمام دل انهارا ببخشید (عیسی مسیح)

من هر صفحه رو که می رم جلو SAVE می کنم اما وقتی می خوام از روی آخرین فایلی که SAVE شده آپلود کنم فقط همون صفحه اول رو میاره.این دیگه چه جورشه؟آیا من جایی اشتباه می کنم؟
    Before the Dawn

نه، کاملا طبیعیه. از همون صفحه اول میاره ولی تمام اطلاعات همونجوریه که خودت قبلا پر کردی. فقط باید مرتب Next بزنی تا به صفحه دلخواهت و یا صفحه تایید برسی. چیزی طول نمیکشه چون فقط باید کلیک کنی.
    نقل قول نوشته اصلی توسط advisor نمایش پست ها
    من هر صفحه رو که می رم جلو SAVE می کنم اما وقتی می خوام از روی آخرین فایلی که SAVE شده آپلود کنم فقط همون صفحه اول رو میاره.این دیگه چه جورشه؟آیا من جایی اشتباه می کنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)