صفحه 207 از 222 نخستنخست ... 107157197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,061 تا 2,070 , از مجموع 2218

موضوع: شانس پذیرش از دانشگاه های ایتالیا

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش از دانشگاه های ایتالیا

طفا بگین که برای پذیرش لیسانس به زبان انگلیسی دانشگاه پلی تکنیک تورین اقدام کنیم . سفارت ویزا میده؟

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamviva نمایش پست ها
    مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: کارشناسی ارشد
    رشته مورد نظر: Engineering Management

معدل لیسانس:15.5
    رشته لیسانس: مهندسی مکانیک-طراحی جامدات
    دانشگاه لیسانس: دانشگاه آزاد تبریز
    مدرک زبان انگلیسی: تافل 74(مطلالعه ام کم بود، در 2 ماه آینده امتحان مجدد میدم که حتما بالای 80 میاد)
    مقالات خارجی: ندارم
    مقالات داخلی: ندارم
    تالیف کتاب:ندارم
    سابقه کار: سه سال در 2 شرکت متفاوت در زمینه بازاریابی فروش و مدیریت بازاریابی
    سایر افتخارات و مدارک:راهنمایی و دبیرستان رو تیزهوشان بودم(نمیدونم حالا افتخار حساب میشه یا نه!)

با این شرایط از کدام دانشگاه ها میتونم پذیرش بگیرم؟

بدون بورس حداقل چقدر هزینه داره تحصیل؟
    با تشکر پیشاپیش

قربان شما.
    والا اینجا رشته مدیریت با اون چیزی که در ایران مبینیم که همه از رشته های مختلف راحت میرن توش تحصیل میکنن متفاوت هست.
    البته منظورم دانشگاه های دولتی اینجاست. وگرنه دانشگاهی که بخواد از پول گرفتن گوش آدم رو ببره برا مدیریت زیاد هست اینجا. اون اول که اومده بودم عضو سایتی شدم رو ایمیل دانشگاهم هفته ایی 20 تا پیام از تمام دانشگاه های اروپا دریافت میکردم که بیاید اینجا مستر مدیریت بخونید. منظورم به اونها نیست.
    دانشگاه های دولتی نسبتا رد بالای ایتالیا رو منظورم هست، که براحتی برا مدیریت پذیرش نمیدن و خیلی براشون مهم هست که لیسانس مرتبط داشته باشید. ولی از رشته های مهندسی هم رشته هایی مثل مهندسی صنایع و مکانیک و ... نسبت به بقیه رشته های مهندسی راحت تر میتونن برا مدیریت از این دانشگاه ها پذیرش بگیرن. بخصوص برا زیر شاخه هایی مثل supply chain management و industrial management.
    این چندتا پست رو بخونید:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post2468114
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post2448508
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post2450269
    موفق باشید.
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی هسته ای دانشگاه اصفهان

سلام دوستان. میخواستم ببینم برای تحصیل توی مقطع دکتری فول فاند میدن؟ اگر میدن معمولا چه شرایطی باید داشته باشیم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی هسته ای دانشگاه اصفهان

مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: دکتری
    رشته مورد نظر: فیزیک پلاسما یا مهندسی هسته ای اگه داره
    معدل لیسانس:14.73
    رشته لیسانس: فیزیک هسته ای
    دانشگاه لیسانس: دانشگاه مازندران
    معدل فوق لیسانس: 17.02
    رشته فوق لیسانس: مهندسی هسته ای گرایش گداخت
    دانشگاه فوق لیسانس: دانشگاه اصفهان
    مدرک زبان انگلیسی: آیلتس 7
    مقالات خارجی: یک isi با ایمپکت 3
    مقالات داخلی: 3تا
    تالیف کتاب:ندارم
    سابقه کار: ندارم

با این شرایط از کدام دانشگاه ها میتونم پذیرش بگیرم؟

با سلام. دوستان عزیز من ترم ۱۱ کارشناسی مهندسی کامپیوتر از دانشگاه دولتی روزانه هستم و دلیل ۱۱ ترمه شدنم هم این بوده که می خواستم مشمول نشم و تابستون امسال یعنی تیر فارغ التحصیل میشم. من می خوام واسه دانشگاه های ایتالیا پذیرش بگیرم و کلی سوال تو ذهنم هست که بپرسم.
    لازمه یه سری توضیح بدم:
    در حال حاضر معدل کل من ۱۲/۵۷ هست ولی تا یک ماه دیگه می تونه تا ۱۳/۳۰ برسه و تا تیر که فارغ التحصیل میشم می تونه تا ۱۴ هم برسه(با توجه به حذف نمره دروسی که بالای ۱۴ بیارم نمره افتاده حذف میشه) این معدل که گفتم چیزیه که تو سامانه من نوشته ولی اگد نمراتی که افتادم رو نخوان تو معدل حساب کنن معدلم همین الان تا ۱۵ میاد بالا(من ریاضیم ضعیفه و نزدیک ۳۰ واحد افتاده ریاضی دارم ولی تخصصیام خوبه) حالا با این شرایط می خوام بدونم که من کی اقدام کنم واسه پذیرش که شانس داشته باشم؟ (آخه بعضی تاپیک ها رو می خوندم می گفتن معدل دروس پاس شده مهمه که اگه اینجوری باشه من اگه الان هم درخواست بدم شانس بالایی دارم فکر کنم ولی اگه اینجوری نباشه باید بزارم یک ماه دیگه که معدلم بره بالاتر یا بزارم خرداد یا تیر که معدلم رسید به 14 اقدام کنم واسه پذیرش)؟ ددلاین ثبت درخواست تا کی هست اصلا؟
    شانس واسه پلی تکنیک دارم؟ کلا تو مهندسی کامپیوتر کدوم دانشگاه ها بهتره؟ و در آخر هم بگم که واسه آزاد سازی مدرک چقدر هزینه لازمه و آیا راهی هست که هزینه ندم یا خیلی کم بشه(وضع مالی خوبی ندارم آخه)؟ سربازی هم نرفتم. مدرک زبان هم دیپلم زبان از زبانکده دارم و فک کنم بتونم تا قبل از مهر سال دیگه آیلتس قبول بشم.
    با همه چیزایی که گفتم شانس پذیرش من تو یه دانشگاه خوب به بالا چقدره؟

Junior Member

سلام دوستان..... یه سوالی داشتم... برای دوره مستر تو دانشگاه باید از قبل نمره زبان داشته باشیم... جایی میخوندم پذیرش مشروط هم میدند به شرطی اینکه تو دوره های زبان اون دانشگاه ثبت نام کنیم..... طول دوره های زبان انگلیسی هم یک ساله است..... میخواستم ببینم چقدر صحت داره این مطلب و ایا سفارت ویزا میده به این نوع پذیرش؟

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط dp7 نمایش پست ها
    سلام دوستان..... یه سوالی داشتم... برای دوره مستر تو دانشگاه باید از قبل نمره زبان داشته باشیم... جایی میخوندم پذیرش مشروط هم میدند به شرطی اینکه تو دوره های زبان اون دانشگاه ثبت نام کنیم..... طول دوره های زبان انگلیسی هم یک ساله است..... میخواستم ببینم چقدر صحت داره این مطلب و ایا سفارت ویزا میده به این نوع پذیرش؟
    درود
    برای مقاطع به زبان انگلیسی حتی اگر دانشگاه زبان نخواد سفارت حتما مدرک ب ۲ میخواد ازتون.
    پس باید حتما مدرک زبان داشته باشید.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Junior Member

سلام خدمت دوستان
    من 38 ساله ارشد عمران راه و ترابری با معدل 15.5 و معدل کارشناسی 13.5.دو مقاله ISC و دو توصیه نامه از اساتید و همکاران پژوهشی دارم. برای دکترای رشته خودم در ایتالیا بصورت فول فاند میخوام درخواست بدم. آیلتس رو تا خرداد میتونم بگیرم.
    شانسم چقدره. و کدوم دانشگاهها شانسم بیشتری.
    و در کدوم کشورهای دیگه آیا میتونم اقدام کنم.
    با تشکر

Member
    رشته و دانشگاه
    urban desgin

با درود خدمت دوستان عزیز
    -کارشناسی هنرهای تجسمی دانشگاه دولتی با معدل:3.66 از 4
    -کارشناسی ارشد طراحی شهری از دانشگاه ازاد قزوین با معدل:3.59 از 4
    -نمره زبان فعلی:ایلتس 6
    2 مقاله همایشی بین الملی معتبر
    1 مقاله ژورنالی Q2
    -2 سال سابقه طراحی حرفه ای با دانشگاه صنعتی شریف (مسابقات ملی طراحی)
    -2 ترم تدریس دروس طراحی در دانشگاه دولتی
    -سابقه شرکت در مسابقه a design award 2015 و راهیابی به مرحله نامزدی
    -سابقه شرکت در مسابقه طراحی شهری ساحلی لس انجلس 2016 و ثبت کار بعنوان کارها منتخب
    -protofoil قوی از مجموع کارهای انجام شده
    -مقام سوم اسکیس طراحی 2015 دانشگاهی
    -3 رکامندیشن خیلی خوب و خوب
    -sop ,proposal , رو هم نوشتم و اماده است با توجه به زمینه های تحقیقی دانشگاه های پلی تکنیک میلان-پلی تکنیک تورین-اسپینوزا و university di bologna
    با این حال که دنبال دکترا هستم و الویت اصلی ام دکتراست در رشته شهرسازی بدنبال گرایش طراحی صنعتی با گرایش طراحی خودرو و تولید محصول هم هستم بدلیل عشق و استعداد بالای طراحی
    با سپاس

با عرض درود و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
    دوستان من لیسانس حسابداری دانشگاه اصفهان با معدل ۱۸ هستم
    فوق لیسانس مدیریت مالی دانشگاه تهران با معدل ۱۹/۲۴
    آیلتس ۶
    سه تا مقاله isi هم دارم
    میخواستم لطف کنید و راهنمایی بفرمائید که
    ۱-شانس گرفتن پذیرش و بورسیه PhD از دانشگاه بوکونی چقدر هست؟
    ۲-بین دانشگاه بوکونی و بولونیا کدوم دانشگاه را پیشنهاد میکنید البته میدونم که در رشته من بوکونی تراز اول تر و قوی تره ولی گویا در ایران دانشگاه بوکونی را دانشگاه سطح ۲ ایتالیا حساب میکنن وزارت علوم!!!!!
    و آخر اینکه اگر ما موفق به اخذ بورسیه دانشگاه بشیم فقط از هزینه های تحصیل معاف هستیم یا برای هزینه های زندگی هم مبلغی در اختیار دانشجویان دکترا قرار میگیره
    نهایت تشکر را دارم ازتون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)