صفحه 69 از 77 نخستنخست ... 1959606162636465666768697071727374757677 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 681 تا 690 , از مجموع 767

موضوع: نتایج درخواست ویزای دانشجویی کانادا (سال 2016 -ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : نتایج درخواست ویزای دانشجویی کانادا (سال 2016 -ویزا آفیس آنکارا)

من ویزای استادی پرمیت و همسر open work permit
    سابمیت15 اکتبر
    اسک 16 اکتبر
    بایو26 اکتبر
    27 اکتبر یک بار اپدیت
    و تا الان هیچ خبری نیست....
    پذیرشم هم برای ترم ژانویه است

نقل قول نوشته اصلی توسط zanbaghi نمایش پست ها
    شما خودتون چند روز هست منظرین؟
    من
    ۲۷ اکتبر سابمیت
    ۲۸ اکتبر اسک و درخواست بیو
    ۱۳ نوامبر بیو در وک استانبول
    و تا الان بی خبری....

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Film Production

سلام خسته نباشید

من و دوستم برای ویزا دانشجویی اقدام کردیم و ۵ اکتبر بیو انجام دادیم . ۹ اکتبر بهم ایمیل زدن که رزومه بیشتر بدم و در تاریخ ۲۳ اکتبر براشون رزومه فرستادم .امروز هفته ۹ ام رو هم گذروندیم و پذیرشمون هم برای ژانویه هست.
    ویرایش توسط T_atri23 : December 9th, 2017 در ساعت 12:56 AM

من
    23 سپتامبر سابمیت
    25 سپتامبر اسک شدم
    10 اکتبر بایو
    و تا الان بی خبری....

سلام بچه ها ،
    من يك سوالي دارم ممنونم ميشم راهنمايي كنين
    ايني كه ميگن 8-10 هفته منظور بعد از زماني هستش كه بايو ميديم؟
    مرسي.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering at IAUCTB

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa3947 نمایش پست ها
    سلام بچه ها ،
    من يك سوالي دارم ممنونم ميشم راهنمايي كنين
    ايني كه ميگن 8-10 هفته منظور بعد از زماني هستش كه بايو ميديم؟
    مرسي.
    سلام در اکانت CIC یه قسمت هست به نام View my submitted applications or profiles در اون بخش، تاریخی که در ستون date submitted نوشته شده مدنظر هست

Member
    رشته و دانشگاه
    B.Sc. & M.Sc.: Ferdowsi, Chem Eng- PhD Student: British Columbia, Materials Eng

سلام دوستان
    من تا الان فقط صفحه "ویزا آفیس کانادا-2017" و چک میکردم.
    منم 22 سپتامبر سابمیت کردم و 25 ام بایو دادم. الان بعد از 11 هفته هنوز خبری نیست! پذیرش منم برای اول سال میلادیه.
    ایمیل زدم از 3 هفته قبل میگن واسه همسرم آمادست ولی برای خودم تو مرحله بک گراند چکه هنوز!!!
    تا اون جایی که من میدونم ترم های گذشته نزدیک شروع ترم تو یه روز خاص تعداد زیادی از بچه ها پاس میشدن همزمان.
    الان فقط دو هفته کاری تا پایان سال میلادی مونده، خود پروسه ارسال پاسپورت و دریافت ویزا هم یه هفته طول میکشه، پس طبیعتا اگر تا یک هفته دیگه پاس ریکوئست نشیم، نمیتونیم اول ترم جدید دانشگاه باشیم!

کسی اطلاع داره اگر چند روز بعد از شروع ترم برسی نیازی به پذیرش جدید نیست؟ و کی باید درخواست دیفر بدیم به دانشگاه؟
    واقعا این سکیوریتی چک خیلی مسخرست! چرا انقدر طول میکشه؟ دقیقا دارن چی و چک میکنن؟ من نه به کشورهای عربی مسافرت داشتم، نه سربازی رفتم، نه عضو بسیج یا هر گروه دیگه ای بودم، نه خانوادم سابقه خاصی دارن، نه تو جای دولتی کار کردم و روی موضوع حساسی هم کار نکردم! الان دارن چیم و چک میکنن؟!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط myousef نمایش پست ها
    سلام دوستان
    منم 22 سپتامبر سابمیت کردم و 25 ام بایو دادم. الان بعد از 11 هفته هنوز خبری نیست! پذیرش منم برای اول سال میلادیه.
    ایمیل زدم از 3 هفته قبل میگن واسه همسرم آمادست ولی برای خودم تو مرحله بک گراند چکه هنوز!!!
    تا اون جایی که من میدونم ترم های گذشته نزدیک شروع ترم تو یه روز خاص تعداد زیادی از بچه ها پاس میشدن همزمان.
    الان فقط دو هفته کاری تا پایان سال میلادی مونده، خود پروسه ارسال پاسپورت و دریافت ویزا هم یه هفته طول میکشه، پس طبیعتا اگر تا یک هفته دیگه پاس ریکوئست نشیم، نمیتونیم اول ترم جدید دانشگاه باشیم!

کسی اطلاع داره اگر چند روز بعد از شروع ترم برسی نیازی به پذیرش جدید نیست؟ و کی باید درخواست دیفر بدیم به دانشگاه؟
    واقعا این سکیوریتی چک خیلی مسخرست! چرا انقدر طول میکشه؟ دقیقا دارن چی و چک میکنن؟ من نه به کشورهای عربی مسافرت داشتم، نه سربازی رفتم، نه عضو بسیج یا هر گروه دیگه ای بودم، نه خانوادم سابقه خاصی دارن، نه تو جای دولتی کار کردم و روی موضوع حساسی هم کار نکردم! الان دارن چیم و چک میکنن؟!!!
    دوست عزیز اگر نزدیک به شروع ترم بشه و پاس ریکوئست نشین افیسر ازتون یه نامه میخواد که نشون بدین یا دانشگاه با رسیدن با تاخیرتون یا دیفر به ترم بعد موافقت کرده. شما بهتره به دانشگاه ایمیل بزنین و ازشون بپرسین ددلاین اونا برای late arrival چه زمانی هستش و اینکه کی باید دیفر کنین. اینطوری مشخص میشه شما کی باید درخواست دیفر رو به دانشگاه بزنین چون برای هر دانشگاهی ممکنه تا حدی متفاوت باشه. بکگراند چک لزوما شامل این موارد نمیشه، بودن کسایی با شرایط مشابه شما که هیچ پوینتی در پرونده شون ندارن اما به مدت طولانی در این مرحله میمونن. امیدوارم هرچه زودتر خبر پاس ریکوئست شدنتون رو اینجا بشنویم. موفق باشین.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Ph.D. at Queen's University

نقل قول نوشته اصلی توسط myousef نمایش پست ها
    سلام دوستان

فقط مطمین بشید که تمام مدارکی که باید ارسال میکردین مخصوصا نامه فارغ التحصیلی به دانشگاه و پذیرش قطعی را حتما انجام دادین.
    من از آلمان اقدام کردم و پروسه اون جوری که سایت سفارت زده بود ۳ هفته باید طول میکشید ولی در هفته ۷ ام یادم افتاد که مدرک فارغ التحصیلی دوره مستر را هنوز به دانشگاه کانادا نفرستادم. به محض اینکه فرستادم فرداش پاس ریکوئست شدم !
    جالب اینجا بود که منم هیچ مورد مشکوکی در پرونده نداشتم و هر وقت که ایمیل میزدم میگفتن تو فاز سکیوریتی چک هست !

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Environment and Green Engining in Western University of Ontario

نقل قول نوشته اصلی توسط Somaiieh نمایش پست ها
    سلام دوستان،

میشه بیاین اطلاعات درخواست ویزاتونو بدین؟ ببینیم چند نفر از اعضا منتظر ویزا هستن برای ژانویه.

ممنون
    سلام
    من ۲۶ اکتبر سابمیت کردم و ۲ نوامبر بایو دادم چند بار هم اپدیت و اسک و... بیشتر از ۵ هفته ست منتظرم پذیرشم هم برای ژانویه ست

ولی خبر خوب اینکه من امروز سایت اداره مهاجرت رو چک کردم پروسسینگ تایم برای استادی رو زده ۵ هفته!!!(تا چند وقت پیش ده هفته بود)
    یعنی فکر کنم من دیگه باید وب فرم پر کنم
    ایمیل هم دادم البته چند روز پیش ولی جوابی ندادن

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)