من ویزای استادی پرمیت و همسر open work permit
سابمیت15 اکتبر
اسک 16 اکتبر
بایو26 اکتبر
27 اکتبر یک بار اپدیت
و تا الان هیچ خبری نیست....
پذیرشم هم برای ترم ژانویه است
من ویزای استادی پرمیت و همسر open work permit
سابمیت15 اکتبر
اسک 16 اکتبر
بایو26 اکتبر
27 اکتبر یک بار اپدیت
و تا الان هیچ خبری نیست....
پذیرشم هم برای ترم ژانویه است
سلام خسته نباشید
من و دوستم برای ویزا دانشجویی اقدام کردیم و ۵ اکتبر بیو انجام دادیم . ۹ اکتبر بهم ایمیل زدن که رزومه بیشتر بدم و در تاریخ ۲۳ اکتبر براشون رزومه فرستادم .امروز هفته ۹ ام رو هم گذروندیم و پذیرشمون هم برای ژانویه هست.
ویرایش توسط T_atri23 : December 9th, 2017 در ساعت 12:56 AM
من25 سپتامبر اسک شدم
23 سپتامبر سابمیت
10 اکتبر بایو
و تا الان بی خبری....
سلام بچه ها ،
من يك سوالي دارم ممنونم ميشم راهنمايي كنين
ايني كه ميگن 8-10 هفته منظور بعد از زماني هستش كه بايو ميديم؟
مرسي.
سلام دوستان
من تا الان فقط صفحه "ویزا آفیس کانادا-2017" و چک میکردم.
منم 22 سپتامبر سابمیت کردم و 25 ام بایو دادم. الان بعد از 11 هفته هنوز خبری نیست! پذیرش منم برای اول سال میلادیه.
ایمیل زدم از 3 هفته قبل میگن واسه همسرم آمادست ولی برای خودم تو مرحله بک گراند چکه هنوز!!!
تا اون جایی که من میدونم ترم های گذشته نزدیک شروع ترم تو یه روز خاص تعداد زیادی از بچه ها پاس میشدن همزمان.
الان فقط دو هفته کاری تا پایان سال میلادی مونده، خود پروسه ارسال پاسپورت و دریافت ویزا هم یه هفته طول میکشه، پس طبیعتا اگر تا یک هفته دیگه پاس ریکوئست نشیم، نمیتونیم اول ترم جدید دانشگاه باشیم!
کسی اطلاع داره اگر چند روز بعد از شروع ترم برسی نیازی به پذیرش جدید نیست؟ و کی باید درخواست دیفر بدیم به دانشگاه؟
واقعا این سکیوریتی چک خیلی مسخرست! چرا انقدر طول میکشه؟ دقیقا دارن چی و چک میکنن؟ من نه به کشورهای عربی مسافرت داشتم، نه سربازی رفتم، نه عضو بسیج یا هر گروه دیگه ای بودم، نه خانوادم سابقه خاصی دارن، نه تو جای دولتی کار کردم و روی موضوع حساسی هم کار نکردم! الان دارن چیم و چک میکنن؟!!!
دوست عزیز اگر نزدیک به شروع ترم بشه و پاس ریکوئست نشین افیسر ازتون یه نامه میخواد که نشون بدین یا دانشگاه با رسیدن با تاخیرتون یا دیفر به ترم بعد موافقت کرده. شما بهتره به دانشگاه ایمیل بزنین و ازشون بپرسین ددلاین اونا برای late arrival چه زمانی هستش و اینکه کی باید دیفر کنین. اینطوری مشخص میشه شما کی باید درخواست دیفر رو به دانشگاه بزنین چون برای هر دانشگاهی ممکنه تا حدی متفاوت باشه. بکگراند چک لزوما شامل این موارد نمیشه، بودن کسایی با شرایط مشابه شما که هیچ پوینتی در پرونده شون ندارن اما به مدت طولانی در این مرحله میمونن. امیدوارم هرچه زودتر خبر پاس ریکوئست شدنتون رو اینجا بشنویم. موفق باشین.
فقط مطمین بشید که تمام مدارکی که باید ارسال میکردین مخصوصا نامه فارغ التحصیلی به دانشگاه و پذیرش قطعی را حتما انجام دادین.
من از آلمان اقدام کردم و پروسه اون جوری که سایت سفارت زده بود ۳ هفته باید طول میکشید ولی در هفته ۷ ام یادم افتاد که مدرک فارغ التحصیلی دوره مستر را هنوز به دانشگاه کانادا نفرستادم. به محض اینکه فرستادم فرداش پاس ریکوئست شدم !
جالب اینجا بود که منم هیچ مورد مشکوکی در پرونده نداشتم و هر وقت که ایمیل میزدم میگفتن تو فاز سکیوریتی چک هست !
سلام
من ۲۶ اکتبر سابمیت کردم و ۲ نوامبر بایو دادم چند بار هم اپدیت و اسک و... بیشتر از ۵ هفته ست منتظرم پذیرشم هم برای ژانویه ست
ولی خبر خوب اینکه من امروز سایت اداره مهاجرت رو چک کردم پروسسینگ تایم برای استادی رو زده ۵ هفته!!!(تا چند وقت پیش ده هفته بود)
یعنی فکر کنم من دیگه باید وب فرم پر کنم
ایمیل هم دادم البته چند روز پیش ولی جوابی ندادن
علاقه مندی ها (Bookmarks)