صفحه 70 از 77 نخستنخست ... 20606162636465666768697071727374757677 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 691 تا 700 , از مجموع 767

موضوع: نتایج درخواست ویزای دانشجویی کانادا (سال 2016 -ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : نتایج درخواست ویزای دانشجویی کانادا (سال 2016 -ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط violet1978 نمایش پست ها
    سلام
    من ۲۶ اکتبر سابمیت کردم و ۲ نوامبر بایو دادم چند بار هم اپدیت و اسک و... بیشتر از ۵ هفته ست منتظرم پذیرشم هم برای ژانویه ست

ولی خبر خوب اینکه من امروز سایت اداره مهاجرت رو چک کردم پروسسینگ تایم برای استادی رو زده ۵ هفته!!!(تا چند وقت پیش ده هفته بود)
    یعنی فکر کنم من دیگه باید وب فرم پر کنم
    ایمیل هم دادم البته چند روز پیش ولی جوابی ندادن
    ۵ هفته شده؟؟؟؟ من ۹ هفته هست منتظرم!!! خدا کنه این هفته همه ویزا ها بیان.

Member
    رشته و دانشگاه
    B.Sc. & M.Sc.: Ferdowsi, Chem Eng- PhD Student: British Columbia, Materials Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط UnknownMan نمایش پست ها
    فقط مطمین بشید که تمام مدارکی که باید ارسال میکردین مخصوصا نامه فارغ التحصیلی به دانشگاه و پذیرش قطعی را حتما انجام دادین.
    من از آلمان اقدام کردم و پروسه اون جوری که سایت سفارت زده بود ۳ هفته باید طول میکشید ولی در هفته ۷ ام یادم افتاد که مدرک فارغ التحصیلی دوره مستر را هنوز به دانشگاه کانادا نفرستادم. به محض اینکه فرستادم فرداش پاس ریکوئست شدم !
    جالب اینجا بود که منم هیچ مورد مشکوکی در پرونده نداشتم و هر وقت که ایمیل میزدم میگفتن تو فاز سکیوریتی چک هست !
    خیلی ممنون از جوابتون.
    من همون اول اصل مدارکم و فرستادم و پذیرش Unconditional گرفتم ولی به نظر میرسه تو این مقطع این واسشون مهم نباشه.

Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط violet1978 نمایش پست ها
    سلام
    من ۲۶ اکتبر سابمیت کردم و ۲ نوامبر بایو دادم چند بار هم اپدیت و اسک و... بیشتر از ۵ هفته ست منتظرم پذیرشم هم برای ژانویه ست

ولی خبر خوب اینکه من امروز سایت اداره مهاجرت رو چک کردم پروسسینگ تایم برای استادی رو زده ۵ هفته!!!(تا چند وقت پیش ده هفته بود)
    یعنی فکر کنم من دیگه باید وب فرم پر کنم
    ایمیل هم دادم البته چند روز پیش ولی جوابی ندادن
    یله، تا یک ماه پیش این زمان 8 هفته بود، ولی از اونجایی که معنیش میانگین زمان انتظار هستش و بیشتر بچه ها بالای دو ماه منتظر بودن، همین چند هفته پیش شد 10 هفته. با وجود اینکه توی این بازه هیچ اتفاق خاصس نیفتاده و همه همچنان منتظریم تبدیل این زمان به 5 هفته خیلی عجیب و غیرمنطقی به نظر میرسه. نمیدونم چه برداشتی میشه کرد ازش! آیا واقعا قراره کم بشه؟ این به وضعیت ما که الان بیشتر از 11 هفته هست منتظریم هم ربطی داره؟!

Junior Member

دوستان سلام
    من 75 روز از بایو(10 هفته حدودا) و 91 روز (13 هفته حدودا) از سابمیتم میگذره بدون ابدیتی فقط قبل بایو یه بار برای 7 تا سوال یه بارم برای CAQ اسک شدم
    بعدش هیچ خبری نیست.بلیطم داره روز به روز گرون تر میشه چیکار باید کرد؟
    کسی ابن هفته ویزاش نیومده؟

Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط dibaah نمایش پست ها
    دوستان سلام
    من 75 روز از بایو(10 هفته حدودا) و 91 روز (13 هفته حدودا) از سابمیتم میگذره بدون ابدیتی فقط قبل بایو یه بار برای 7 تا سوال یه بارم برای CAQ اسک شدم
    بعدش هیچ خبری نیست.بلیطم داره روز به روز گرون تر میشه چیکار باید کرد؟
    کسی ابن هفته ویزاش نیومده؟
    سلام دوست عزیز
    وب فرم پر کنین و ایمیل بزنین به سفارت. من هم شرایطم مشابه شماست. اگر این هفته ویزاهامون نیاد، قطعا نمیتونیم اول ترم دانشگاه باشیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط zanbaghi نمایش پست ها
    ۵ هفته شده؟؟؟؟ من ۹ هفته هست منتظرم!!! خدا کنه این هفته همه ویزا ها بیان.
    9 هفته شده؟؟؟؟ من 16 هفته است منتظرم!!!! دست بالای دست بسیارست که میگن همینه!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط n00shin نمایش پست ها
    9 هفته شده؟؟؟؟ من 16 هفته است منتظرم!!!! دست بالای دست بسیارست که میگن همینه!
    دوست عزیز مدت زمان از ۱۰ هفته شده ۵ هفته منظور من این بود! دست بالای دست !!!!! ماشاالله هیچ کس اینجا بچه نیست با مدت زمان انتظارش پوز بده ^_^ (شوخی کردم لطفا به دل نگیرین) من برای اینکه یهویی از ۱۰ هفته سفارت مدت رو به ۵ هفته تغییر داده تعجب کردم و گفتم که من ۹ هفته هست منتظرم پس انشاالله بزودی ویزا ها میان.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Film Production

سلام دوستان

من واقعا یک سوال دارم. بچه هایی که برای ژانویه پذیرش دارند ویزا گرفتن تا امروز؟ چون تا جایی که دارم پست های دوستان رو میخونم همه ی بچه هایی که برای ژانویه پذیرش دارن جوابی از سفارت نگرفتن. چه کسانی که 5 هفته منتظرن چه کسانی که 11 هفته به بالا منتظرن

نقل قول نوشته اصلی توسط zanbaghi نمایش پست ها
    دوست عزیز مدت زمان از ۱۰ هفته شده ۵ هفته منظور من این بود! دست بالای دست !!!!! ماشاالله هیچ کس اینجا بچه نیست با مدت زمان انتظارش پوز بده ^_^ (شوخی کردم لطفا به دل نگیرین) من برای اینکه یهویی از ۱۰ هفته سفارت مدت رو به ۵ هفته تغییر داده تعجب کردم و گفتم که من ۹ هفته هست منتظرم پس انشاالله بزودی ویزا ها میان.
    دوست عزیز من نه ناراحت شدم و نه خواستم پز بدم و نه اینکه بچگانه رفتار کنم! هدف من امیدوار کردن شماهایی بود که هنوز مدت زمان خیلی زیادی از سابمیتتون نگذشته (البته نسبت به ماها)! در واقع هدفم خیر بود که متاسفانه اینطوری برداشت کردین!! اما من باز هم براتون آرزو دارم زودتر پاس شین و به ترمتون برسین!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Film Production

نقل قول نوشته اصلی توسط n00shin نمایش پست ها
    دوست عزیز من نه ناراحت شدم و نه خواستم پز بدم و نه اینکه بچگانه رفتار کنم! هدف من امیدوار کردن شماهایی بود که هنوز مدت زمان خیلی زیادی از سابمیتتون نگذشته (البته نسبت به ماها)! در واقع هدفم خیر بود که متاسفانه اینطوری برداشت کردین!! اما من باز هم براتون آرزو دارم زودتر پاس شین و به ترمتون برسین!
    دوست عزیز شما هم برای ترم ژانویه پذیرش داشتید؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)