صفحه 71 از 77 نخستنخست ... 216162636465666768697071727374757677 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 701 تا 710 , از مجموع 767

موضوع: نتایج درخواست ویزای دانشجویی کانادا (سال 2016 -ویزا آفیس آنکارا)

پیش فرض پاسخ : نتایج درخواست ویزای دانشجویی کانادا (سال 2016 -ویزا آفیس آنکارا)

سلام دوستان،

باید یه کم به فکر روحیه هم باشیم واقعا. چون هم این آخر کار همه اعصاب ندارند. خب کلی سرمایه گذاری کردن از کلی وقت پیش.
    چون هم میدونم، مشکل اونی هم که دیرتر اقدام کرده، یکی مثل من، منتظر نامه دیفر و یا فاندش بوده!
    به هر حال همه باید ژانویه برسند.
    نظرتون چیه یک نامه جمعی بنویسیم برای سفارت؟

نقل قول نوشته اصلی توسط T_atri23 نمایش پست ها
    دوست عزیز شما هم برای ترم ژانویه پذیرش داشتید؟
    نه متاسفانه! پذیرش من برای ترم فال بود که ویزام نرسید و دیفر کردم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط n00shin نمایش پست ها
    نه متاسفانه! پذیرش من برای ترم فال بود که ویزام نرسید و دیفر کردم!
    واقعا انتظار خیلی سخته انشاالله ویزا همه بزودی بیاد.
    من پذیرشم برای ژانویه هست ، الان من باید منتظر سفارت باشم تا خودشون بگن تا دیفر کنم یا میتونم زودتر اقدام کنم؟ میترسم زودتر اقدام کنم بعد به مشکل بر بخورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط zanbaghi نمایش پست ها
    واقعا انتظار خیلی سخته انشاالله ویزا همه بزودی بیاد.
    من پذیرشم برای ژانویه هست ، الان من باید منتظر سفارت باشم تا خودشون بگن تا دیفر کنم یا میتونم زودتر اقدام کنم؟ میترسم زودتر اقدام کنم بعد به مشکل بر بخورم.
    به دانشگاه ایمیل بزنین و ددلاین دیفر رو بپرسین حتتتما! درصورتیکه خدای نکرده ویزاتون نیومد قبل از اون ددلاین درخواست دیفر رو به دانشگاه بدین. اما خیلی قبل از ددلاین اینکارو نکنین امیدوار باشین به پاس شدن. البته من دو روز قبل از ددلاین اسک شدم که نامه دیفر یا موافقت برای late arrival رو آپلود کنم که خب دانشگاه با دیفر موافقت کرد. منم برای شما و همه دوستان منتظر آرزوی موفقیت و پاس شدن میکنم.

سلام دوستان

من واقعا یک سوال دارم. بچه هایی که برای ژانویه پذیرش دارند ویزا گرفتن تا امروز؟ چون تا جایی که دارم پست های دوستان رو میخونم همه ی بچه هایی که برای ژانویه پذیرش دارن جوابی از سفارت نگرفتن. چه کسانی که 5 هفته منتظرن چه کسانی که 11 هفته به بالا منتظرن
    بله دوست عزیز بودن دوستانی که برای ترم Winter پذیرش داشتن و پاس ریکوئست شدن. همه چی بستگی به آفیسر و پرونده داره. موفق باشید.

Member
    رشته و دانشگاه
    B.Sc. & M.Sc.: Ferdowsi, Chem Eng- PhD Student: British Columbia, Materials Eng

سلام دوستان

من واقعا یک سوال دارم. بچه هایی که برای ژانویه پذیرش دارند ویزا گرفتن تا امروز؟ چون تا جایی که دارم پست های دوستان رو میخونم همه ی بچه هایی که برای ژانویه پذیرش دارن جوابی از سفارت نگرفتن. چه کسانی که 5 هفته منتظرن چه کسانی که 11 هفته به بالا منتظرن
    دوست من ویزا گرفت برای زمستون، ولی بعد از 5 ماه انتظار ئ یک بار دیفر کردن

نقل قول نوشته اصلی توسط myousef نمایش پست ها
    دوست من ویزا گرفت برای زمستون، ولی بعد از 5 ماه انتظار ئ یک بار دیفر کردن
    مبارکشون باشه...کی ویزا گرفتن به سلامتی؟

Member
    رشته و دانشگاه
    B.Sc. & M.Sc.: Ferdowsi, Chem Eng- PhD Student: British Columbia, Materials Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba1371 نمایش پست ها
    مبارکشون باشه...کی ویزا گرفتن به سلامتی؟
    حدود دو ماه پیش اومد
    البته همین امروز ویزای دو تا از بچه های همینجا اومد که بهشون تبریک میگم بازم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Film Production

نقل قول نوشته اصلی توسط myousef نمایش پست ها
    حدود دو ماه پیش اومد
    البته همین امروز ویزای دو تا از بچه های همینجا اومد که بهشون تبریک میگم بازم
    ببخشید شما اطلاع دارید دوستان بعد از چند هفته ویزاشون اومد؟

Junior Member

ببخشید شما اطلاع دارید دوستان بعد از چند هفته ویزاشون اومد؟
    تا جایی که میدونم ۱۷ هفته و ۱۲ هفته.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)