صفحه 72 از 77 نخستنخست ... 2262636465666768697071727374757677 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 711 تا 720 , از مجموع 767

موضوع: نتایج درخواست ویزای دانشجویی کانادا (سال 2016 -ویزا آفیس آنکارا)

پیش فرض پاسخ : نتایج درخواست ویزای دانشجویی کانادا (سال 2016 -ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط zanbaghi نمایش پست ها
    تا جایی که میدونم ۱۷ هفته و ۱۲ هفته.
    بچه ها کانادا به متاهل ها زودتر ویزا میده. البه حالا این دم آخر نمیشه کاری کرد ولی من می دیدم دوستای متاهل گاها حتی یک ماه فقط معطل ویزا می شدن.
    بد نیست وقتی میخواید، آمار بدید مجرد، متاهل تون رو هم بگید تا بفهمیم حداقل کارشون چطوره؟
    ۱۲ و ۱۷ هفته خیلی دلسرد کننده ست. یعنی اگه برای ترم بعد برسه خیلی معجزه رخ داده!
    کسی بوده این اخیرا سریع تر ویزا گرفته باشه؟

Member
    رشته و دانشگاه
    B.Sc. & M.Sc.: Ferdowsi, Chem Eng- PhD Student: British Columbia, Materials Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط Somaiieh نمایش پست ها
    بچه ها کانادا به متاهل ها زودتر ویزا میده. البه حالا این دم آخر نمیشه کاری کرد ولی من می دیدم دوستای متاهل گاها حتی یک ماه فقط معطل ویزا می شدن.
    بد نیست وقتی میخواید، آمار بدید مجرد، متاهل تون رو هم بگید تا بفهمیم حداقل کارشون چطوره؟
    ۱۲ و ۱۷ هفته خیلی دلسرد کننده ست. یعنی اگه برای ترم بعد برسه خیلی معجزه رخ داده!
    کسی بوده این اخیرا سریع تر ویزا گرفته باشه؟
    همین دوهفته پیش یکی از دوستان متاهل بعد از 6 ماه پاس شدن. دوستانی هم که تازه پاس شدن فکر میکنم مجرد باشن (مطمئن نیستم)
    من الان به همون 12 هفته هم راضیم!!!
    بله، همین چند هفته پیش یکی از دوستان مجرد 3 روزه پاس شدن!!! هیچ حساب و کتابی نداره

نقل قول نوشته اصلی توسط myousef نمایش پست ها
    همین دوهفته پیش یکی از دوستان متاهل بعد از 6 ماه پاس شدن. دوستانی هم که تازه پاس شدن فکر میکنم مجرد باشن (مطمئن نیستم)
    من الان به همون 12 هفته هم راضیم!!!
    بله، همین چند هفته پیش یکی از دوستان مجرد 3 روزه پاس شدن!!! هیچ حساب و کتابی نداره
    حتما که قانون کلی موثق نوشته شده ای نداره!
    اما کلا وقتی هم برید کانادا متوجه میشید که این کشور بخاطر اینکه میخواد جمعیتش رو زیاد کنه اون هم از قشر تحصیل کرده، مایل اه بیشتر متاهل ها برند، با بچه حتی اونجا بچه دار بشند! البته این کاملا متناقض با صورتی هست که نشون میدن که مدارکی می خوان که طرف برگرده! ولی در عمل همینطوری هست!

بگذریم،
    دوستان من میخوام بلیطمو عوض کنم و با وضعی که بوجود آوردن، نمی دونم تا چه تاریخی حتی عقب بندازم بلیطم رو!
    مثلا یک ماه یا بیشتر؟؟!! و این کلافه م می کنه!
    توی جواب پیگیری من فقط نوشتن که من تحت چک امنیتی هستم!
    توی این هفته که گذشت هیچ کس پاس نشد؟

Member
    رشته و دانشگاه

حتما که قانون کلی موثق نوشته شده ای نداره!
    اما کلا وقتی هم برید کانادا متوجه میشید که این کشور بخاطر اینکه میخواد جمعیتش رو زیاد کنه اون هم از قشر تحصیل کرده، مایل اه بیشتر متاهل ها برند، با بچه حتی اونجا بچه دار بشند! البته این کاملا متناقض با صورتی هست که نشون میدن که مدارکی می خوان که طرف برگرده! ولی در عمل همینطوری هست!

بگذریم،
    دوستان من میخوام بلیطمو عوض کنم و با وضعی که بوجود آوردن، نمی دونم تا چه تاریخی حتی عقب بندازم بلیطم رو!
    مثلا یک ماه یا بیشتر؟؟!! و این کلافه م می کنه!
    توی جواب پیگیری من فقط نوشتن که من تحت چک امنیتی هستم!
    توی این هفته که گذشت هیچ کس پاس نشد؟
    سلام دوست عزیز
    با نظرتون موافقم ولی حداقل تا اون جایی که من متوجه شدم این مساله تاثیری تو زمان سکیوریتی چک و ویزدادن تحصیلی نداشته تو این چندوقت.
    تا اونجایی که من میدونم و تو فروم سفر به کانادا خوندم چیزی به عنوان تعویض بلیط نداریم. در حقیقت شما الان این و کنسل میکنین و یکی دیگه میخرین. پس شاید بهتر باشه فقط همین و کنسل کنین و هروقت ویزا اومد با اطمینان بخرین، البته میتونین با بچه های اون فروم مشورت کنین که خیلی تجربه دارن.
    هممون کلافه ایم الان!!!
    دانشگا دیروز به من گفت تا نیمه هم میتونم برسم و مشکلی نداره (البته تاخیر و فقط اگر به خاطر ویزا باشه قبول میکنن)
    تو این هفته هم 3 نفر پاس شدن

نقل قول نوشته اصلی توسط myousef نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    با نظرتون موافقم ولی حداقل تا اون جایی که من متوجه شدم این مساله تاثیری تو زمان سکیوریتی چک و ویزدادن تحصیلی نداشته تو این چندوقت.
    تا اونجایی که من میدونم و تو فروم سفر به کانادا خوندم چیزی به عنوان تعویض بلیط نداریم. در حقیقت شما الان این و کنسل میکنین و یکی دیگه میخرین. پس شاید بهتر باشه فقط همین و کنسل کنین و هروقت ویزا اومد با اطمینان بخرین، البته میتونین با بچه های اون فروم مشورت کنین که خیلی تجربه دارن.
    هممون کلافه ایم الان!!!
    دانشگا دیروز به من گفت تا نیمه هم میتونم برسم و مشکلی نداره (البته تاخیر و فقط اگر به خاطر ویزا باشه قبول میکنن)
    تو این هفته هم 3 نفر پاس شدن
    ممنون دوست عزیز از پاسخ تون،

اگه بلیط با مستر کارد خریداری شده باشه، میشه با پرداخت جریمه، تغییرش داد تاریخش رو. اما نمی دونم کی ویزا میاد که من تغییر بدم و برای اون موقع بخرم!
    بچه های کدوم فروم منظورتون اه؟

Member
    رشته و دانشگاه

ممنون دوست عزیز از پاسخ تون،

اگه بلیط با مستر کارد خریداری شده باشه، میشه با پرداخت جریمه، تغییرش داد تاریخش رو. اما نمی دونم کی ویزا میاد که من تغییر بدم و برای اون موقع بخرم!
    بچه های کدوم فروم منظورتون اه؟
    من این موضوع و نمیدونستم، ممنون.
    این فروم منظورمه :
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...8%B1)/page2007
    و مخصوصا این دوست عزیز:
    http://www.applyabroad.org/forum/mem...?18626-Pearson

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Pharmacy

دوستان کسی‌ هست به زودی عازم ادمونتون یا ونکوور باشه؟ ممنون میشم اطلاع بدین ..

Junior Member

سلام
    بچه ها توی این هفته کسی ویزا گرفته؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط k10 نمایش پست ها
    سلام
    بچه ها توی این هفته کسی ویزا گرفته؟
    فعلا کسی اینجا خبری نداده که ویزاش اومده.

Member
    رشته و دانشگاه
    electrical engineering

من 2 ماهه منتظرم یک هفته دیگه کلاسام شروع میشه و حدود 20 روز وقت دارم برم . من الان باید چیکار کنم با این وضعیت ؟ هیچ خبری نیست نه اپدیتی هیچ چی..

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)