با سلام
آیا امکان گرفتن رگولیت از ایران هست؟
تا حالا کسی تونسته از ایران مدرکشو رگولیت کنه؟
با سلام
آیا امکان گرفتن رگولیت از ایران هست؟
تا حالا کسی تونسته از ایران مدرکشو رگولیت کنه؟
دوستان من دارم پروفایل رو تکمیل میکنم (توی oasis)اینجور که متوجه شدم باید مدارکی که براشون تصویرشو آپلود کنم
1- فرم Ethical Conduct
2- شناسنامه و کارت ملی (به عنوان گواهی تولد)
3- تصویر پاسپرت
4- گواهی ازدواج
5- دانشنامه کارشناسی و تحصیلات متوسط
6- نامه اشتغال به کار
سوال اینه که تو این مرحله لازم wes و تاییده مدرک دریافت شه؟و اگه مدرک دیگه ای تصویرش باید ارسال شه لطفا راهنمایی کنید
یک سوال دیگه اینکه آیلتس من 23 آپریل باطل میشه به نظرتون تو این مدت میتونم سابمیت کنم
ممنون
ویرایش توسط iman_K360 : December 31st, 2017 در ساعت 10:35 AM
رشته مکانیک-تاریخ ساخت اکانت کبک 2016/01/16 -تاریخ سابمیت آنلاین کبک 2016/06/13
با سلام و احترام
سوالم این بود که ایا با شرایط زیر واجد شرایط برای ساسکا هستم؟
32 ساله
لیسانس برق - ارشد مهندسی پزشکی
8 سال سابقه کار ولی بدون بیمه
ایلتس5
دو تا بچه دارم
یه خواهر دارم که مونترال زندگی میکنه
داشتن بیمه ایا الزامی هست؟
نمره زبان بالاتر ایا شرایط رو بهتر میکنه؟ امتیاز نمره زبان چجوری هست؟
سلام دوستان
با مدرک لیسانس مدیریت صنعتی برای ناک 0911 مدیر تولید،اگر سابقه ی کاری به این شکل باشه به نظرتون مشکلی پیش نمیاد:
1.5 سال کارشناس تولید production engineer ناک 2141
5 سال سرپرست تولید production clerk supervisor ناک 1215
1.5 سال production planning manager ناک 0911
چون یکم پست مدیریت حساسه، توی انتخاب ناک ازتون راهنمایی میخواستم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.
ویرایش توسط Roud : January 1st, 2018 در ساعت 12:52 PM
برنامه های استانی ساسکاچوان زیر مجموعه اکسپرس انتری و OID باز شدند
استان ساسکاچوان در برنامه اکسپرس انتری و OID خود ظرفیت جدید باز کرد (۱ ژانویه ۲۰۱۸). هنوز میزان این ظرفیت مشخص نیست چون در صفحه اصلی سایت بر خلاف دفعات قبل اطلاع رسانی نشده است.
جهت ثبت نام از لینک زیر استفاده کنید:
http://www.saskatchewan.ca/residents...ly-to-the-sinp
برای دیدن ظرفیت باز از لینک زیر استفاده کنید:
http://www.saskatchewan.ca/residents...p-applications
برای دیدن ناک های مورد قبول روی لینک زیر کلیک کنید:
https://www.saskatchewan.ca/resident...ccupation-list
توضیحاتی پیرامون باز شدن سایت ساسکاچوان
- در اولین ساعات سال ۲۰۱۸ یعنی دقیقا ۱ دقیقه بامداد روز ۱ ژانویه ۲۰۱۸ به وقت ساسکاچوان سایت این استان بدون اطلاع رسانی در صفحه اصلی باز شد.
- هر دو استریم OID و اکسپرس انتری باز شده اند.
- هنوز سایت باز است و هیچ گونه محدودیتی در تعداد سابمیت ها وجود نداره که همین باعث شک بر انگیز بودن این دوره هست.
- سابمیت ها رو افرادی که منتظر بودن انجام دادن ولی مشخص نیست واقعا همه این سابمیت ها رو ساسکاچوان قبول کنه یا نه چون هیچ محدودیتی فعلا در تعداد سابمیت ها دیده نشده و ممکنه به طور مثال ۱۰۰۰۰ نفر سابمیت کنن!
- حتی دو ناکی که جدیداً حذف شدن هم اجازه سابمیت دارن که بر خلاف گفته صریح در خود سایت استان هست!
- باز شدن سایت ساسکاچوان در این شرایط بسیار مشکوک است. مهمترین نکته این دوره این هست که محدودیتی نذاشتن و همچنان همه دارن سابمیت می کنن.
- این که محدودیت نداره اصلا منطقی نیست. به هر حال استان ساسکاچوان محدودیتی در تعداد پرونده هایی که میتونه هر سال قبول کنه داره و به هیچ عنوان نمیتونه به فرض مثال دو برابر اون ظرفیت رو نامینیت کنه و بفرسته برای فدرال چون فدرال چنین چیزی رو قبول نمی کنه.
- این اولین بار هست که در روز تعطیل سایت باز میشه و اون هم ساعت ۱۲ شب به وقت ساسکاچوان که خیلی خیلی عجیبه و احتمال اینکه یه ارور سیستمی بوده که باعث باز شدن سایت شده رو خیلی زیاد میکنه که همزمان با آغاز سال ۲۰۱۸ سایت باز شده.
- نمیشه حدس زد دقیقا چه اتفاقی میفته. اما چند امکان وجود داره.
- احتمال اول: همه پرونده های سابمیت شده رو قبول کنن و بررسی کنن. احتمال این مورد زیاد نیست چون اگر تعداد پرونده ها بیشتر از ظرفیت سالانه باشه منطقی نیست همه پرونده ها رو قبول کنن. در ضمن تعداد از پرونده ها هم با ناک های حذف شده سابمیت شدن که احتمال حذف اون ها هم هست.
- احتمال دوم: همه پرونده های سابمیت شده رو رد کنن و پول ها رو برگشت بدن. این احتمال هم وجود داره اما مشکلات خودش رو هم داره. چون وقتی تعداد زیاد باشه بر گشت دادن پول به همه افراد سخت میشه.
- احتمال سوم: تعدادی از پرونده های سابمیت شده رو قبول کنن و بقیه رو بر گشت بدن. شاید اولویت رو بدن به افرادی که زودتر سابمیت کردن. این احتمال هم ممکنه ولی با این حال تعدادی زیادی رو باید رد کنن که بازم برگشت دادن پول کار سختیه.
- هر کدوم از احتمال های بالا و یا اتفاق دیگه ای ممکنه رخ بده و هیچ کس نمیدونه چه اتفاقی خواهد افتاد تا وقتی که سایت خود استان ساسکاچوان رسما اطلاع رسانی کنه.
Canada Express Entryلینک راهنمای برنامه های فدرال و استانی اکسپرس انتری
ITA: 27 Jan 2016, AOR: 8 Mar 2016, PPR: 28 Dec 2016, Visa Issued: 10 Jan 2017, Landed: 17 Apr 2017
با سلام خدمت دوستانبا توجه به اطلاع رسانی جناب امیر منتونستم سابمیت کنم. فقط مشکلی که دارم این بود که من گواهی سابقه کارم و ترجمش رودقیقه نود با یه مکافات آپلود کردم (به خاطر قطع و وصل شدن و پایین بودن سرعتاینترنت) الان یکم شک دارم که واقعا آپلود شده بود یا نه. تو پروفایلمم که میرم چککنم دیگه نامه سابقه کار رو نشون نمیده. از دوستان کسی میدونه چطور میشه توپروفایل نامه رو دید؟ و اینکه آیا درست هست که الان همون فایل سابقه کار رو ایمیل بزم به ساسکا اگر درسته باید تو ایمیلمچی بنویسم؟
دوستان دوتا سوال دارم در مورد ساسکاچوآن
1. آیا برای مدارک ترجمه شده با مهر دادگستری و خارجه باز هم ارسال فرم translator affidavit لازم هست؟
2. طبق قانون جدیدی که از اول آوریل اجرایی میشه همه اپلیکیشنها باید Assess مدارک تحصیلی رو داشته باشن. آیا این شامل ناکهایی که regulated نیستند هم میشه؟ مثل ناک 2241؟
شما بعد از سابمیت نمیتونین قسمت های داخلی مربوط به سابقه کار رو ببینین یعنی جایی که نامه آپلود میشه. همون موقع که آپلود کردین نشون میده که آپلود شده. الان اگه شک دارین بهتره بهشون ایمیل بزنین و بگین مطمئن نیستین که آپلود شده یا نه و جهت اطمینان میفرستین این نامه سابقه کار رو که به پرونده اضافه کنن.
Canada Express Entryلینک راهنمای برنامه های فدرال و استانی اکسپرس انتری
ITA: 27 Jan 2016, AOR: 8 Mar 2016, PPR: 28 Dec 2016, Visa Issued: 10 Jan 2017, Landed: 17 Apr 2017
ببخشید چون تو ی عنوان اشتباه نوشتم دوباره میفرستم. هرچی گشتم نتونستم ویرایش کنم
دوستان دوتا سوال دارم در مورد ساسکاچوآن
1. آیا برای مدارک ترجمه شده با مهر دادگستری و خارجه باز هم ارسال فرم translator affidavit لازم هست؟
2. طبق قانون جدیدی که از اول آوریل اجرایی میشه همه اپلیکیشنها باید Assess مدارک تحصیلی رو داشته باشن. آیا این شامل ناکهایی که regulated نیستند هم میشه؟ مثل ناک 2241؟
سلام،
بنده برای اقدام از طریق برنامه استان EE منتظر ارزیابی مدرک از WES هستم. با توجه به اینکه ارزیابی حدودا 1 ماه و بعد از آن ورود به POOL و گرفتن کد جهت وارد کردن در سایت ساسکاچوان نیز چند ماهی طول میکشه، آیا می شود برای سیستم OID اقدام کرد و بعد از ورود به POOL پروفایل ساسکا رو به ee تغییر داد؟
واقعا نگرانم که noc که مد نظرم هست پر بشه و نرسم با EE اقدام کنم.
آیا بهتره با وکیل برم جلو یا خودم اقدام کنم؟
در مورد نوع حساب بانکی در کجا میشه اطلاعات دقیق بدست آورد؟
آیا این حسابهای قراردادی گنجینه آرمان بانک شهر اوکی هست؟ و علاوه بر اون از حساب دیگه هم گردش مالی مربوط به حقوق رو نشون بدیم کفایت میکنه؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند و بنده رو از سر در گمی خارج کنند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)