كسر خدمت با كارت بسيج تاثير منفياي براي گرفتن ويزا داره؟ ... اصلا اونا متوجه ميشن كه يه مدت (يه سال) تو بسيج بوديم
آقا من که زیر 18 سالم هست که نمی خواد پایان خدمت و این چیزا
درسته؟
سلا به همه.
برای دکتری از کانادا پذیرش با فاند دارم. هنوز دفاع نکردم و الآن داره واسه ویزا دیر میشه.. یکی از مدارکی که سفارت کانادا میخواد، نامه برای معافیت سربازی هست. اما با توجه به اینکه هنوز دفاع نکردم، نمی تونم برای این نامه رو بگیرم. حالا سئوال من اینه که آیا میشه الآن تو مدارک اولیه، این نامه رو ندم و بعدا تو تکمیل مدارک ببرمش؟!؟
مورد من خیلی اضطراریه، خیلی ممنون میشم اگه لطف کنین فوری جواب بدین...
سلا به همه.
برای دکتری از کانادا پذیرش با فاند دارم. هنوز دفاع نکردم و الآن داره واسه ویزا دیر میشه.. یکی از مدارکی که سفارت کانادا میخواد، نامه برای معافیت سربازی هست. اما با توجه به اینکه هنوز دفاع نکردم، نمی تونم برای این نامه رو بگیرم. حالا سئوال من اینه که آیا میشه الآن تو مدارک اولیه، این نامه رو ندم و بعدا تو تکمیل مدارک ببرمش؟!؟
مورد من خیلی اضطراریه، خیلی ممنون میشم اگه لطف کنین فوری جواب بدین...
سلام به همه دوستان. من لیسانسمو گرفتم الان دنبال کارای معافی پزشکیم هستم. الان اگه بخوام برم سفارت چه مدرکی در رابطه با نظام وظیفه بایستی ارائه بدم؟ در ضمن آیا سفارت پاسپورتمو تا دادن ویزا تگه میداره پیش خودش؟ پیشاپیش ممنون.
سلام،
من نامه معافیت سربازی رو امکانش نیست الان بفرستم برا سفارت، به نظرتون مشکلی پیش میاد اگه همین یه نقص مدرکو داشته باشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)