صفحه 25 از 27 نخستنخست ... 15161718192021222324252627 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 267

موضوع: letter of explanation

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Engineering

پیش فرض پاسخ : letter of explanation

نقل قول نوشته اصلی توسط Hosseinb1 نمایش پست ها
    سلام دوستان، وقتتون بخیر
    از بچه های با تجربه کسی هست که وقتش رو داشته باشه یه کمکی به من بکنه من LOE خودم که پذیرش دارم و خانمم که به عنوان همراه اپن ورک میخوایم اقدام کنیم رو نوشتم، حالا میخواستم فقط یکی دو نفر دیگه بخونن و نظرشونو بهم بگن چون یه بار ریجکت شدم میخواستم مطمئن بشم که این دفعه چیز خوبی نوشته باشم . تشکر از راهنمایی و کمکهاتون.

سلام دوست عزیز. من هم مثل شما پذیرش گرفتم و متاهل هستم. اگه دوست داشتید میتونم نگاهی به LOE شما بندازم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ادبیات نمایشی دانشگاه سوره

جایی برای آپلود explanation letter نیست، آیا تغییر کرده پروسه آنلاین؟
    یا جای خاصی باید این فایل رو بگذاریم؟
    من هرچه نگاه کردم دیدم کسی چیزی نگفته

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arashk12 نمایش پست ها
    جایی برای آپلود explanation letter نیست، آیا تغییر کرده پروسه آنلاین؟
    یا جای خاصی باید این فایل رو بگذاریم؟
    من هرچه نگاه کردم دیدم کسی چیزی نگفته
    می تونید در بخش client information این نامه رو بگذارید و بعد از احوالپرسی با افسر! موارد درخواستی فرم 5816 رو بنویسید.

Junior Member

سلام برای قسمت client information همراه که owp میخواد چه مدارکی لازمه؟ آیا باید همراه ساپورت مالی جدا داشته باشه؟ گواهی اشتغال چی؟

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط zahra121 نمایش پست ها
    سلام برای قسمت client information همراه که owp میخواد چه مدارکی لازمه؟ آیا باید همراه ساپورت مالی جدا داشته باشه؟ گواهی اشتغال چی؟
    فکر کنم باید داشته باشه

Junior Member

دوستان من دیروز پاس ریکوئست شدم و خواستم تجربه ی خودم رو در رابطه با LoE در میون بذارم. برای بخش مالی من فقط نامه ی پذیرش دانشگاه رو که شامل حزئیات فاندم میشد (فول فاند) به علاوه ی سه تا سند که به اسم پدر و مادرم بودن و همچنین فیش حقوقیشون رو گذاشتم (هر دو بازنشسته هستند). نه پرینت حسابی ارائه دادم و نه چیزی به اسمم بود. براشون هم توضیح دادم که از لحاظ مالی دانشگاه ساپورتم میکنه و اگه به هر دلیلی فاند دانشگاه قطع بشه پدر و مادرم حمایت میکنن.
    ضمنا نامه ی دعوت به استخدام بعد اتمام تحصیلات هم نداشتم. گفته بودم فلان جا هست که من فکر میکنم به تخصص من نیاز دارن.
    برای تای هم سن بالای پدر و مادرم و اینکه خواهر و برادرم ایران پیششون نیستن که ازشون مراقبت کنن رو فقط داشتم.
    طی 11 هفته جوابم اومد.
    خواستم اینو بگم که اگه از لحاظ مالی سطح معمولی ای دارین اصلا نگران نباشین و خیلی به خودتون استرس وارد نکنین.
    موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط saravajdi نمایش پست ها
    دوستان من دیروز پاس ریکوئست شدم و خواستم تجربه ی خودم رو در رابطه با LoE در میون بذارم. برای بخش مالی من فقط نامه ی پذیرش دانشگاه رو که شامل حزئیات فاندم میشد (فول فاند) به علاوه ی سه تا سند که به اسم پدر و مادرم بودن و همچنین فیش حقوقیشون رو گذاشتم (هر دو بازنشسته هستند). نه پرینت حسابی ارائه دادم و نه چیزی به اسمم بود. براشون هم توضیح دادم که از لحاظ مالی دانشگاه ساپورتم میکنه و اگه به هر دلیلی فاند دانشگاه قطع بشه پدر و مادرم حمایت میکنن.
    ضمنا نامه ی دعوت به استخدام بعد اتمام تحصیلات هم نداشتم. گفته بودم فلان جا هست که من فکر میکنم به تخصص من نیاز دارن.
    برای تای هم سن بالای پدر و مادرم و اینکه خواهر و برادرم ایران پیششون نیستن که ازشون مراقبت کنن رو فقط داشتم.
    طی 11 هفته جوابم اومد.
    خواستم اینو بگم که اگه از لحاظ مالی سطح معمولی ای دارین اصلا نگران نباشین و خیلی به خودتون استرس وارد نکنین.
    موفق باشید.
    اصولا همین طوره در ویزاهای دانشجویی در بیشتر کشورهای دنیا حساسیت زیادی به بحث مالی نشون نمیدن و مهم ترین ملاک شرایط آکادمیک هست برعکس ویزای ویزیت و توریستی که در رابطه با قدرت مالی بسیار سخت گرفته میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط saravajdi نمایش پست ها
    طی 11 هفته جوابم اومد.
    موفق باشید.
    سلام
    بهتون تبریک میگم.
    میشه بپرسم فاندتون و شهریه که ازش کم میشه چقدر هست؟
    ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط federico نمایش پست ها
    سلام
    بهتون تبریک میگم.
    میشه بپرسم فاندتون و شهریه که ازش کم میشه چقدر هست؟
    ممنون
    خیلی ممنون
    حقوق سالیانه 18 هزار دلار و جایزه برای کم کردن شهریه 37 هزار دلار (کل شهریه 50 هزار دلاره)

Junior Member

سلام

می خواستم بدونم برای آپلود مدارک اگه مدارک رو با اپ CamScanner برای داشتن حجمی کمتر اسکن و آپلود کنم مشکلی پیش میاد؟
    مرسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)