من اصلا از این دانشگاه بی در و پیکر تر توی کل زندگیم ندیدم. اصلا جواب هیچ ایمیلی هم نمیدن. 5 ماه گذشته هیچ اثری حتی توی گرد کافه هم ازشون نیست....
من اصلا از این دانشگاه بی در و پیکر تر توی کل زندگیم ندیدم. اصلا جواب هیچ ایمیلی هم نمیدن. 5 ماه گذشته هیچ اثری حتی توی گرد کافه هم ازشون نیست....
دوستان سلام از این دانشگاه کسی جوابی (پذیرش یا ریجکت) تا الان در رشته عمران-خاك و پي دریافت کرده؟ خیلی ممنون
سلام و وقت بخیر
دوستانی که پذیرش گرفتن لطفاً به من پیام خصوصی بدن تا اگر نیاز به اطلاعاتی در خصوص شهر و زندگی در سیراکیوز دارید در اختیار شما قرار بدم.
موفق باشید
سلام دوستان،
دوستانی که این دانشگاه تحصیل کردن و یا در حال تحصیل هستن، میدونین وضعیت کار بعد از فارغ التحصیلی از این دانشگاه در اون منطقه برای رشته ی مهندسی شیمی چطور هست؟
با تشکر
متاسفانه توی این دانشگاه نه استادها جواب می دن و نه ایرانی هایی که توی این دانشگاه هستن. خیلی وقته من از چند راه دارم پیگیری می کنم ولی انگار اونجا فقط وجود مجازی داره.
سلام
شهر سیراکیوز شهر بزرگی نیست و باید به شما بگم که خیلی از کارهای اینجا عملا منتقل شده به Rochester و یا Albany . به هر صورت فرصت هایی که می تونید پیدا کنید بسیار کمتر از شهر های بزرگتر خواهد بود!
نکته کلی اینکه: برای کار پیدا کردن نباید فقط یک شهر و حتی یک ایالت رو مد نظر داشته باشید!
موفق باشید
من بعد از اومدن به اینجا فهمیدم که چقدر اطلاعات غلطی که در اپلای ابرود هست شانس های منو به باد داد (گرچه در کل کمک های زیادی هم از این سایت گرفتم). شما برای چی چنین حرفی میزنید؟ این دانشگاه شهرت خوبی در رشته های دیگه غیر از معماری هم داره. شما اگر یک مقدار درباره ی این دانشگاه مطالعه میکردید میدید که رنکینگ این دانشگاه در رشته های علوم سیاسی و اجتماعی جز سه تای برتر آمریکا هست و آینده ی فارغ التحصیلانش بسیار روشن(فقط به عنوان یک مثال نقض برای چیزی که گفتید).
اینجا بر طبق تجربه ی شخصی بنده هم دپارتمان برقش استادهای قوی در زمینه ی ریسرچ داره. اینکه آینده ی کاریش چیه، من کسانی رو دیدم که به استخدام شرکت های بزرگ مثل گوگل و مایکروسافت دراومدن و کسانی رو هم دیدم که مشقت کشیدن واسه کار پیدا کردن (به خصوص دانشجوهای مستر) و اینها فقط در دپارتمان مهندسی برق و کامپیوترش هست. فاندهای اینجا هم بسیار خوب هست (نمیگم که گرفتنشون آسون هست ولی قابل دسترسی اند) و نیازی نیست اگر "فقط پول دارید" اینجا اپلای کنید.
موفق باشید.
دوستان سلام
تا حالا این دپارتمان برق و کامپیوتر کسی جواب گرفته?
علاقه مندی ها (Bookmarks)