جواب این سوال بستگی به این داره که شما میخواین کجا اپلای کنید، ولی به طور معمول جاهایی که روی سیستم آمریکایی استوار هستن، یک کمیته هست که اپلیکیشن رو بررسی می کنه، دانشجو جذب میشه، بعد از یک مدت که درسها رو گذروند، با یکی از استادها به انتخاب خودش صحبت می کنه و سوپروایزر خودش رو انتخاب می کنه، من سال دوم دکتری انتخاب کردم، بعضی بچه ها اخر ترم اول این کار رو کردن، دلیل اینکه سال دوم شد این بود که استادی که میخواستم باهاش کار کنم ترم اول بهم گفت بزار یک سال بگذره که هم به علاقه خودت مطمئن بشی و هم همه استادها رو ببینی. توی سیستم آمریکایی از روز اول استاد راهنما مشخص نیست، پس استاد پیدا کردن اتفاق نمی افته. شما اگه سوالی دارین مکاتبه کنید. همه بدون مکاتبه پذیرش می گیرن، ولی بد نیست که در مورد میانگین جیمت پذیرفته شده ها و یا مسئله خاصی دارین مکاتبه کنید. اگه به قصد استاد پیدا کردن ایمیل بزنید، جواب خاصی نخواهید گرفت، احتمالا به صورت تمپلیت تشویق به اپلای بشین، یا جواب نگیرین. نهایتا بهترینها توی کمیته انتخاب میشن، من همکلاسی دارم که فوق لیسانس آرکانزاس بوده و جیمت خوبی هم داره استادهاش توی آرکانزاس بهش توصیه نامه دادن و مورد تایید اونها بوده ولی نهایتا پذیرش رو به کسایی دادن که رزومه بهتری از اون داشتن.
البته ایمیل زدن هزینه خاصی نداره، می تونید امتحان کنید، ولی خیلی دل به ایمیل هایی که تشویق به اپلای می کنند، نبندید، در مورد میانگین جیمت پذیرفته شده های سال قبل ازشون بپرسید، اگه علاقه به موضوع خاصی به صورت جدی دارین، می تونید با ایمیل زدن مطمئن بشین که توی اون دانشگاه امکان دنبال کردنش هست، استادهایی که روی اون موضوع کار می کردن، هنوز هم میخوان کار کنند و...
البته این در مورد سیستم آمریکایی هست که توی آمریکا و کانادا هست و برخی بیزینس اسکول های خاص در اروپا. و خیلی ها هم بدون هیچ گونه مکاتبه ای پذیرش می گیرن
جاهای دیگه دنیا احتمالا باید مکاتبه کنید که من تجربه خاصی در مورد اونها ندارم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)