صفحه 153 از 155 نخستنخست ... 53103143144145146147148149150151152153154155 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,521 تا 1,530 , از مجموع 1546

موضوع: مدرک تحصیلی لازم برای پذیرش از سوئد

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    int business law at tilburg univeristy

پیش فرض پاسخ : مدرک تحصیلی لازم برای پذیرش از سوئد

سلام وقتتون بخیر
    دانشگاه لوند از من دو تا توصیه نامه از اساتید خواسته و گفته توی سایت همراه با سایر مدارک اپلود بشه.اون وقت بحث محرمانه بودن توصیه نامه ها زیر سوال نمیره؟اصلا معتبر است؟
    دریای بزرگ دور یا گودال کوچک اب .فرقی نمی کند.زلال که باشی اسمان در توست...

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط mary_065 نمایش پست ها
    سلام وقتتون بخیر
    دانشگاه لوند از من دو تا توصیه نامه از اساتید خواسته و گفته توی سایت همراه با سایر مدارک اپلود بشه.اون وقت بحث محرمانه بودن توصیه نامه ها زیر سوال نمیره؟اصلا معتبر است؟
    میتونی ابتدا به تایید کنسول سفارت برسونی و بعد ازاینکه مهر کنسول سفارت رو خورد اپلودکنی،

Junior Member

سلام دوستان..... یه سوالی داشتم... برای دوره مستر تو دانشگاه های سوید باید از قبل نمره زبان داشته باشیم... جایی میخوندم پذیرش مشروط هم میدند به شرطی اینکه تو دوره های زبان اون دانشگاه ثبت نام کنیم..... طول دوره های زبان هم یک ساله است..... میخواستم ببینم چقدر صحت داره این مطلب و ایا سفارت ویزا میده به این نوع پذیرش؟

Moderator
    amirfriendship آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران- ارشد مدیریت و انرژی های تجدیدپذیر-دکترای

وقتی برای ارشد مجدد اپلای می کنیم و مدرک ارشد و ریز نمرات قبلی را آپلود می کنیم، آیا تو روند پذیرش تاثیر داره؟ یعنی اینکه ارشد مجدد هستیم پوئن مثبت؟

سلام
    برای هزینه اپلای برای هر دانشگاه باید 900 کرون پرداخت بشه یا 900 کرون برای 4 تا دانشگاه است؟

Junior Member

سلام
    من میخوام برای مستر دانشگاه chalmers اقدام کنم. توی مدارک الزامیش
    course syllabus
    میخواد که یا از روی سایت دانشگاه لینک بدم یا ترجمه رسمی کنم. دانشگاه میگه همچین چیزی نداره و بعدم ترجمه رسمیش نمیشه کرد. کسی میدونه باید چیکار کنم؟

دوستان دقت کنند برای گرفتن پذیرش نیازی به پست کردن مدارک نیست بنده برای امسال مدارکم رو آپلود کردم و از دانشگاه اوپسالا پذیرش گرفتم فقط چند تا نکته در مورد آپلود کردن مدارک هست که باید دقت کنید مثلا اینکه
    اولا حتما پشت و روی اصل مدارکتون و ترجمه هرجا نوشته یا مهری هست رو اسکن با کیفیت کنید
    دوما اسم گذاری فایل ها مهمه دقیقا مطابق سایت اسم گذاری کنید 3 تا فایل بیشتر نباید آپلود کنید 1. پاسپورت 2. کلیه مدارک تحصیلی در یک فایل pdf پشت و روی تمام مدارک 3.تافل و آیلتس (تافل علاوه بر آپلود باید حتما ریپورت شود)
    سوما اگر مدرک تافل دارید حتما 3 ماه زودتر از ددلاین مدرک رو ریپورت کنید تا late applicant نشید
    بعضی دانشگاه ها مثل لوند توصیه نامه میخوان نیازی به تایید سفارت نیست فقط کافیه نامه رو اسکن و آپلود کنید دقت کنید اسم گذاری فایل ها مهمه مثلا باید اسم فایل LundLetter باشه
    درضمن نیازی به آپلود cover sheet نیست cover sheet برای کسایی هست که مدارک رو پست میکنن
    موفق باشید

نیازی به تایید سفارت نیست فقط باید سربرگ یا مهر دانشگاه داشته باشه من امسال برای لوند اقدام کردم و qualify شدم فقط توصیه نامه ها رو آپلود کردم

نقل قول نوشته اصلی توسط mary_065 نمایش پست ها
    سلام وقتتون بخیر
    نیازی به تایید سفارت نیست فقط باید سربرگ یا مهر دانشگاه داشته باشه من امسال برای لوند اقدام کردم و qualify شدم فقط توصیه نامه ها رو آپلود کردم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    int business law at tilburg univeristy

نقل قول نوشته اصلی توسط taherimohsen نمایش پست ها
    سلام و مرسی از پاسختون
    من امروز جوابم اومد.به رغم کامل بودن تمامی مدارکم منو به صورت کاندیشنال پذیرش کردن.من خیلی شوکه شدم و حتی با توحه به رزومم و سابقه کار و نمره زبانم تصورم این بود حتی شهریه رو هم برام ویو میکنن.برای شما نتیجه راضی کننده بود؟
    دریای بزرگ دور یا گودال کوچک اب .فرقی نمی کند.زلال که باشی اسمان در توست...

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)