صفحه 188 از 199 نخستنخست ... 88138178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,871 تا 1,880 , از مجموع 1990

موضوع: اعتراض به مراکز برگزاری IELTS و نتایج

Member
    رشته و دانشگاه
    Rice University - Business Administration

پیش فرض پاسخ : اعتراض به مراکز برگزاری IELTS و نتایج

نقل قول نوشته اصلی توسط Nahiiid نمایش پست ها
    بعد 3 بار آیلتس با نمرات بالای 8 و رایتیگ 6.5 ، CELPIP در دبی شرکت کردیم. نمونه سواهای موجود نسبت به آیلتس کمتره و فکر میکنم تا 2 تا نمونه سوال در سایتش فری باشه. ما چندتا نمونه سوال اضافه تر خریدیم. سطح سوالاتش مخصوصا Listening و رایتینگ راحتتره و استرس کمتری داره نوع سوالاتش. کامپیوتری هم هست که ما ترجیح میدادم ولی خوب عرض کردم همسرم که تافل همه اسکیل ها رو بالای 28 زده و آیلتس فقط رایتیگ 6.5 هست و بقیه بالای 8، CELPIP هم نمره اسپیکینگ و هم رایتینگ در حد آیلتس 6- 6.5 بود. من هم فروم ها رو خونده بودم و فکر میکردم راه نجاته این امتحان ولی...
    نمیدونم شاید الان نسبت به پارسال بهتر شده باشه.

الان این گروه که تشکیل دادین "
    آزمون IELTS General و کمپین شکایت بین المللی به سازمان ملل متحد" فکر میکنید چه تاثیری داره؟ به سازمان ملل متحد که نمیرسه!
    قرار نیست من و شما موضوع رو به سازمان ملل برسونیم!

اگر لینک رو می خوندید توضیح داده بودم که چه کسانی این کار رو می کنن. در واقع اونا فقط از ما خواسته بودن که اگر از آیلتس گلایه داریم ، تجربه ی خودمون رو به اونا منعکس کنیم تا با مثال ها و شواهد بیشتری به سازمان ملل شکایت کنن و پرونده درست کنن. البته تا همین الان هم صداشون رو به سازمان ملل رسوندن. اگر به ما ایرانی ها بود ، تا صد سال دیگه هم صدامون رو دسته جمعی به هیچ کجا نمی رسوندیم!! همین الان هم دوستان زیادی هستن که باور دارن اشکال از خودمون هست و اصول اولیه ی رایتینگ رو بلد نیستیم که 7 نمی گیریم.

در خصوص آزمون سلپیپ به نظرم به تجارب و شواهد بیشتری نیازه تا ببینیم میتونه راه نجات از خیانت آیلتس باشه یا نه . . .

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MA in TEFL

نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10 نمایش پست ها
    قرار نیست من و شما موضوع رو به سازمان ملل برسونیم!

اگر لینک رو می خوندید توضیح داده بودم که چه کسانی این کار رو می کنن. در واقع اونا فقط از ما خواسته بودن که اگر از آیلتس گلایه داریم ، تجربه ی خودمون رو به اونا منعکس کنیم تا با مثال ها و شواهد بیشتری به سازمان ملل شکایت کنن و پرونده درست کنن. البته تا همین الان هم صداشون رو به سازمان ملل رسوندن. اگر به ما ایرانی ها بود ، تا صد سال دیگه هم صدامون رو دسته جمعی به هیچ کجا نمی رسوندیم!! همین الان هم دوستان زیادی هستن که باور دارن اشکال از خودمون هست و اصول اولیه ی رایتینگ رو بلد نیستیم که 7 نمی گیریم.

در خصوص آزمون سلپیپ به نظرم به تجارب و شواهد بیشتری نیازه تا ببینیم میتونه راه نجات از خیانت آیلتس باشه یا نه . . .
    بله. بیشتر خوندم و متوجه شدم. اینجا جای اون دسته از دوستان نیست. اونا برن 7 بگیرن دیگه. اگه راضی هستند چرا این بخش میان !

Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10 نمایش پست ها
    امروز برای بخش Speaking رفتم موسسه ی برگزار کننده و چون خلوت بود با مسئول موسسه صحبت کردم. هم کارنامه ی آیلتس دستم بود و هم تافل و به ایشون گفتم به نظر شما چطور ممکنه بنده رایتینگ تافل رو 29 از 30 باشم ولی نتونم رایتینگ آیلتس رو 7 بگیرم؟ ایشون گفت برای همین سوال به اینجا اومدی؟

گفتم نه! با وجودی که نمره ی کلی آیلتس رو یکماه قبل 8 گرفتم ولی الان تا 10 دقیقه ی دیگه باید مجددا به اتاق Speaking برم چون دارم دوباره آزمون میدم تا بجای 6.5 در رایتینگ 7 بگیرم. ایشون گفت که در دو ماه اخیر بصورت متوسط از هر 100 نفر ، یکی دو نفر رایتینگ 7 گرفتن و 7.5 هم نداشتیم!!

بعد ایشون گفت که این یک روش بیزینس غلط هست و ما به مرکز اطلاع دادیم که این یک استراتژی بلند مدت نمیتونه باشه چون به زودی با مشکل مواجه میشیم!

ایشون بهتر از من میدونست که وضع تافل چی هست و وضع آیلتس چی هست. یعنی من دیگه حرف نمیزدم و ایشون خودش گفت که مدرس های خود ما هم معمولاً رایتینگ 6.5 میگیرن و بعضی وقتا هم بیشتر میشن. برام جالب بود که ایشون میگفت «این یک بیزینس هست» و بچه ها معمولا بارها آزمون میدن تا نمره ی دلخواه شون رو بگیرن. جوری گفت بارها که احساس کردم منظور ایشون بالای 16 مرتبه باشه!

البته بعضی دوستان اعتقاد دارن که مشکل از خود ماست و اصول مقدماتی رایتینگ رو رعایت نمی کنیم. انقدر ایشون از شرایط مطلع بود که بنده چیز بیشتری نگفتم و سرم رو انداختم پایین و رفتم توی اتاق Speaking تا آخرین شانسم رو امتحان کرده باشم . . .
    تجربه ی روز آزمون رو در پست بالا گفته بودم. نتایج امروز اعلام شد:

https://www.applyabroad.org/forum/sh...=1#post2528461

خوب دوباره اعتراض میکنم و نتیجه ی اعتراض رو هم اعلام می کنم. اینبار باید اون دوستانی که مثلاً Speaking بالای 7.5 دارن بیان و به بنده تذکر بدن که اصول مقدماتی Speaking رو نمی دونم! به هر حال همیشه بزرگوارانی هستن که به رغم شواهد انبوه ، اعتقاد دارن که ایراد از خود ماست و آیلتس یک آزمون استاندارد هست . . .

Member
    رشته و دانشگاه
    urban desgin

ایلتس دقیقا 1 تا 1.5 نمره از نمره کل رو برنامه ریزی شده و خیلی ناشیانه کم میده .برای اینکه دوباره امتحان بدیم .من هم دفعه اول 5.5(اکادمیک) و دفعه دوم با وجود 3.5 ماه وقت گذاشتن و با ارزیابی ازمون های قبلی خود ایلتس (کمبریج 1-12) و با تست اسپیکینگ و رایتینگ در موسسه بین 6 تا 6.5 بودم بازم 5.5 شدم.الان کاملا برای دوستان ثابت شد که ایلتس رو باید تحریم کرد.ولی کی دوستان دست بردارن از پر کردن جیب اینا .خدا داند و بس
    ویرایش توسط ramehdi : April 20th, 2018 در ساعت 04:52 PM دلیل: جاگذاری

سلام دوستان. من واسه مهاجرت استرالیا میخوام آزمون بدم. تافل هم میتونم امتحان بدم؟ آیلتس رو چون همه مگین استاندار نیست نمیخوام امتحان بدم و فکر میکنم تافل برام در کل بهتر باشه. ممنون میشم سوالم رو جواب بدین

Member
    رشته و دانشگاه
    urban desgin

نقل قول نوشته اصلی توسط abolfazl92 نمایش پست ها
    سلام دوستان. من واسه مهاجرت استرالیا میخوام آزمون بدم. تافل هم میتونم امتحان بدم؟ آیلتس رو چون همه مگین استاندار نیست نمیخوام امتحان بدم و فکر میکنم تافل برام در کل بهتر باشه. ممنون میشم سوالم رو جواب بدین
    PTE بده بهتره .هم هزینه اش کمتره و هم سازگار تر با ما

Member
    رشته و دانشگاه

تقریبا میشه با اطمینان گفت که برای مهاجرت استرالیا (مثل کانادا) تافل کاربرد نداره و فقط برای اپلای تحصیلی هست که تافل استفاده میشه و در این خصوص معتبرترین آزمون هم هست. پس به نظر میرسه که بهترین گزینه برای شما همون PTE هست و به نظر میرسه که برای مهاجرت کانادا هم بهترین گزینه CELPIP باشه

Member
    رشته و دانشگاه
    NSU-BIG DATA ANALYTICS

بله تافل میتونید بدید و برای اکثر ویزاهای مهاجرتی استرالیا معتبر هست.(منبع)
    موفق باشید

Member
    رشته و دانشگاه

مجبور شدم شرایط استرالیا رو هم در وبسایت رسمی دولت استرالیا چک کنم. بله خوشبختانه آزمون تافل برای این موضوع کاربرد داره و این مساله به اهمیت این آزمون اضافه میکنه:

https://www.homeaffairs.gov.au/lega/...petent-english

تمرکز من روی استرالیا نبوده ولی قبلا از دوستانی شنیده بودم که تافل برای مهاجرت به استرالیا کاربرد نداره و مشخص شد که اطلاعات دوستان صحیح نبوده و مساله در وبسایت مهاجرت دولت استرالیا روشن هستش. تعجب من اینه: حالا که تافل برای استرالیا کاربرد داره (هم تحصیل و هم مهاجرت) چرا برخی دوستان بارها و بارها آیلتس میدن و زجر میکشن؟؟

در صفحات قبل دیدیم که یک فردی که 2 فوق لیسانس از خود استرالیا داشت بالای 15 بار آیلتس داده بود ولی 7 در رایتینگ نگرفته بود! خوب اگر روی تافل سرمایه گذاری میکرد بدون مساله خاصی نمرات لازم رو کسب کرده بود.

برای همین مسائل بود که من بدون چک کردن سایت دولت استرالیا ، پذیرفته بودم که تافل رو برای مهاجرت قبول ندارن. حالا همچنان معمای اصلی برای من اینه که چرا دوستانی که قصد استرالیا دارن ، سراغ آیلتس میرن!! به نظر این یک خود آزاری آشکار هست و یا نتیجه ی عدم آگاهی دوستان . . .
    ویرایش توسط behnam10 : April 22nd, 2018 در ساعت 06:27 PM

من هم این موضوع رو میدونستم و خونده بودم در سایت مهاجرت ولی میخواستم مطمئن بشم.ممنون از همکاری دوستان