صفحه 76 از 77 نخستنخست ... 26666768697071727374757677 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 751 تا 760 , از مجموع 767

موضوع: نتایج درخواست ویزای دانشجویی کانادا (سال 2016 -ویزا آفیس آنکارا)

پیش فرض پاسخ : نتایج درخواست ویزای دانشجویی کانادا (سال 2016 -ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط Navid1Sepideh نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان و ادمین های عزیز

بنده برای پذیرش خانمم که برای ترم زمستان بود CAQ گرفتم و study permit و برای خودم work permit درخواست دادم.
    ما یک بار به دلیل تاخیر ویزا یک ترم از زمستان به تابستان دیفر کردیم. و بنا به قانون مجدد CAQ درخواست دادم.
    با گذشت دو ماه از درخواست مجدد CAQ و صادر نشدن مجدد آن هر چقدر تماس گرفتم باهاشون جواب ندادند و به نظر میرسید خط اداره مهاجرت کبک بوق قطعی میزنه. لذا مجبور شدم مدارکم رو مرور کنم و متوجه شدم برای درخواست CAQ جدید متاسفانه فرم با شماره پرونده قبلی را امضا کردم و فرستادم. دو هفته گذشته مجدد فرم های CAQرا پرینت و ارسال کردم و تحویل شد ولی اپدیت در اکانتم نیومده هنور بعد از 2 هفته مبنی بر دریافت مدارک. با شرایط فعلی من مجدد مجبور هستم یک ترم دیگه به پاییز دیفر کنم که شرایط ما وارد مراحل پیچیده جدیدی میشه که من سوالهام رو مطرح میکنم از خدمتتون.

1) ما هر دو از سال گذشته ویزای ویزیتوری داریم هنوز و الان که پرونده جدید داریم ایا اون ویزای ما باطل شده یا احیانان میتونیم تا قبل از نهایی شدن پرونده و درریافت ویزاهای جدید با اون ویزای ویزیتوری بریم کانادا؟
    2) اگر برای ما ویزای جدید تحصیلی و کاری صادر بشه چطور؟ ایا اون ویزای قبلی باطل میشه یا داشتن همزمان چند ویزا ممکنه؟
    3) اگر ما با ویزای ویزیتوری بریم و پرونده نهایی بشه و ما پاس ریکوست بشیم ما برای دریافت پرمیت ها باید چکار کنیم؟ باید پاس ها رو از کانادا بفرستیم انکارا؟ چند نفر بر اساس شنیده ها به ما گفتند با یک نامه که ارسال میشه توسط سفارت ولی نمیدونم دقیقاچی هست میتونیم بریم دم مرز زمینی و پرمیت ها را دریافت کنیم. با فرض اینکه با این نامه ها بریم و پرمیت ها را بگیریم وضعیت ویزا چی میشه برای رفت و امد احتمالی با خارج از کانادا در این مدت؟
    4) الان که دیفر مجدد میکنم ایا باید درخواست مجدد CAQ بدم؟ هیچ جای سایت مهاجرت من جواب مدونی پیدا نکردم متاسفانه. اخه هنوز CAQ دوم نیومده درخواست بدم برای سومی نمیدونم چه داستان بهم ریخته ای بشه.
    5) من از سفارت پیگیری کردم و جواب دادند در مرحله back ground check هستیم. وقتی وارد این مرحله میشیم یعنی که ما همه مدارکمون کافی بوده و تایید شده و فقط background check باقی مونده؟

در کل حسب شرایط ما و با این مفروض که ما ویزای ویزیتوری داریم ایا توصیه میکنین ما حتی اگر ویزا نیومد در تاریخ 19تیر که من بلیط گرفتم که 24 هفته بعد از بایو متریک هست به هر حال ما بریم و کارهایی رو پیش ببریم؟ این تاریخ 8 هفته تا شروع ترم هست

با تشکر از وقت و راهنمایی های شما
    درود بر شما
    ببینید شرایطی که شما دارید یه مقدار خاصه و شاید مورد مشابه شما کمتر برای کسی پیش اومده باشه. ولی به هر حال یک سری موارد تقریباً جوابش واضحه که من سعی می کنم آیتم به آیتم براتون بگم.
    1) اصولاً ویزای ویزیتوری شما تا تاریخ انقضاء ش معتبره و باطل نمیشه و باید بتونید با اون ویزا صرفاً به عنوان توریست وارد کانادا بشید.
    2) اگر ویزای جدید براتون صادر بشه که اون ویزای قبلی دیگه به کارتون نمیاد. اگر اینجا باشید و بخواید برید خوب با استادی پرمیت میرید. اگر هم اونور باشید و ویزای جدیدتون بیاد که خوب پاستون را می دید و مهر ویزای دانشچویی و کاری توش می خوره. منتها احتمالاً فبل از اینکه پاستون را بدید سفارت تا بیاد ویزای جدید مهر بشه توش، یک نامه ای چیزی می دن که به منزله اعتبار حضورتون توی کاناداست. اگر هم زودتر از صدور پاسپورت جدید رفتید که به افسر ویزا توضیح بدید یا احتمالاً همون جا تو اداره مهاجرت بهتون نامه می دن.
    3) توی قسمت قبل توضیح دادم ولی پیشنهاد می کنم با یکی از این وکیل ها یا مشاورهای مهاجرت مثل موسسه visamondial یه مشورتی بکنید. حالا شاید ساعتی یه پولی هم بگیرن ازتون ولی ارزشش را داره.
    4) تا CAQ جدید صادر نکردن ایمیل بزنید به اداره مهاجرت کبک و براشون توضیح بدید که مجبورید دوباره دیفر بکنید و ویزاتون تو نوبته برای صدور. یا اگر کسی را اونور دارید بگید یه پیگیری بکنه.
    5) این که شما تو مرحله بک گراند چک هستید یعنی به احتمال خیلی زیاد مدارکتون اوکیه و قطعاً ویزا می گیرید ولی زمانش خوب معلوم نیست. از من که دقیقاً همون هفته ی 21 ام پاس ریکوئستم اومد.

پیشنهادم به شما اینه که یه کم صبور باشید و زودتر نرید که کارها روی روال خودش پیش بره. شما دو هفته زودتر هم که برید کانادا به همه کارهاتون می رسید. بذارید ویزاتون همین جا به دستتون برسه.
    البته این یک پیشنهاده.

موفق باشید

سلام دوستان، من پرونده باز برای ویزای کاری استرالیا دارم و می خوام برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنم ( پذیرش دارم) آیا پرونده ی استرالیا مشکلی برای گرفتن ویزای تحصیلی ایچاد می کنه؟
    ممنونم

Junior Member

سلام سه سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید. من از دوماه پیش برای استادی پرمیت طرح مطالعاتیم و همسرم هم برای اپن ورک پرمیت اقدام کردیم. بعد 9 هفته هنوز هیچ اطلاعی از وضعیت پرونده نداریم. و بهمون فقط میگن بیشتر طول مبکشه ولی چون از اروپا اقدام کردیم بلاتکلیف هستیم که برگردیم تهران یا بمونیم. چقدر باید صبر کنیم. مدارک رو دستی تحویل دادیم و پاسپورتها دستشونه.

ApplyAbroad Veteran
    arash-iran آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physics

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdiafsa نمایش پست ها
    سلام سه سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید. من از دوماه پیش برای استادی پرمیت طرح مطالعاتیم و همسرم هم برای اپن ورک پرمیت اقدام کردیم. بعد 9 هفته هنوز هیچ اطلاعی از وضعیت پرونده نداریم. و بهمون فقط میگن بیشتر طول مبکشه ولی چون از اروپا اقدام کردیم بلاتکلیف هستیم که برگردیم تهران یا بمونیم. چقدر باید صبر کنیم. مدارک رو دستی تحویل دادیم و پاسپورتها دستشونه.
    میتونید با ایمیل درخواست ارجاع پاسپورت هاتون رو انجام بدید. پروندتون در حال بررسی میمونه و پاسپورتتونو تحویل میگیرید.
    از ژرف ترین گودال ها، بلندترین ارتفاعات قله ها بر می خیزد....

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdiafsa نمایش پست ها
    درود بر شما
    میانگین زمان رسیدگی به درخواست ویزاتون را می تونید از سایت CIC ببینید. لینکش اینه:

www.cic.gc.ca/english/information/times

الان زمانش 21 هفته هست میشه حدود 4 ماه و نیم. بنابراین اگر میخواید برگردید اعلام کنید که پاسهاتون را بدهند و بعد که ویزا اوکی شد دوباره بفرستید براشون

Junior Member

سلام دوستان
    کسی هست واسه ویزای فوق دکتری اقدام کرده باشه؟ معمولا چند وقت طول میکشه تا ویزا بیاد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mrnick66 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    کسی هست واسه ویزای فوق دکتری اقدام کرده باشه؟ معمولا چند وقت طول میکشه تا ویزا بیاد؟
    فوق دکتری یا فوق دیپلم فرقی نمیکنه، زمان برای همه همونیه که در سایت CIC هست‌ که الان ۲۰ هفته است.

Junior Member

سلام دوستان.

یکی از دوستان من پذیرش از کنکوردیا گرفته و میخواد برای ویزا اقدام کنه

نگرانه به ترم فال نرسه.
    دوستانی که به تازگی اقدام برای استادی پرمیت کردن، چقدر ویزاشون طول کشیده؟

ممنون میشم تجربتونو در اختیارم بذارید.

نقل قول نوشته اصلی توسط noushin1 نمایش پست ها
    سلام دوستان.

یکی از دوستان من پذیرش از کنکوردیا گرفته و میخواد برای ویزا اقدام کنه

نگرانه به ترم فال نرسه.
    دوستانی که به تازگی اقدام برای استادی پرمیت کردن، چقدر ویزاشون طول کشیده؟

ممنون میشم تجربتونو در اختیارم بذارید.
    ۸ تا ۱۰ هفته

Junior Member

سلام دوستان وقتتون بخیر. من تقریبا 1 ماه هستش که سابمیت کردم و فردای سابمیتم بایومترکم اکی شد و توی پروندم completed زد برام ولی تا الان ask نشدم و تغیر دیگه ای نداشتم. این طبیعی هستش؟ هر چی میخونم دوستان معمولا ask میشن... به چه صورت هستش؟ من برای ترم فال حتما باید برسم به دانشگاه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)