صفحه 17 از 148 نخستنخست ... 78910111213141516171819202122232425262767117 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 1473

موضوع: برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

پیش فرض پاسخ : برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadpashaei نمایش پست ها
    سلام. 1-بله
    2-بله اگر بیش از شش ماه بودین لازمه. اما بازم می تونید ایمیل بزنید ازشون بپرسید تا دقیقا راهنماییتون کنن. زود جواب میدن.
    هر وقت ایمیل می زنم، یه قسمت از سایت department of state را کپی پیست می کنن بهم نشون می دن.
    حالا من چ جوری برم کشوری که دیگه اونجا نیستم، نامه پلیس بگیرم. بعد هم سایت DOS گفته اگر هنوز در آن کشور زندگی می کنید.

نتیجه واکس کچقدر طول می کشه؟ من نمی تونم واکسن ایران بزنم. (به بیمارستان زنگ زدم، هر چی گفتم واکسن نمی فهمید، بقیه چیزها رو می فهمید!)
    می تونم اینجا هم واکس را تو بیمارستانی غیر از بیمارستان سفارت بزنم؟

پیش فرض پاسخ : برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

من هم امسال لاتاری برنده شدم
    برا پر کردن و ارسال فرم DS 260 هم باید هزینه ای بدیم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط yankee نمایش پست ها
    من هم امسال لاتاری برنده شدم
    برا پر کردن و ارسال فرم DS 260 هم باید هزینه ای بدیم؟
    نه برای این فرم هیچی. ولی برای وقت مصاحبه نفری 330 دلار.

Junior Member

با سلام من برنده لاتاري ٢٠١٩ هستم
    ١-ميخواستم بدونم فرمds260 فقط براي من كه برنده هستم فقط بايد پر و توي همون اطلاعات همسر و فرزتدم وارد شود يا براي هر كدوممون جدا بايد پر شود؟
    ٢-پليس ريكورد فقط براي كسي كه برنده است شامل ميشود يا براي همه چون من بردم كلا ايران زندگي كردم و فقط سفر رفتم ولي همسرم ٥سال تا سال ٢٠٠٩ خارج از ايران زندگي ميكرده ولي كلا اقامت ما هميشه ايران بوده،چه من چه همسرم تو اون ٥سال و اينكه مرتب در رفت و آمد به ايران بوده ميخواستم بدونم براي اون نياز هست يا خير؟
    ٣-اينكه من برادرم آمريكاست و ٣ سال پيش لاتاري برنده شدن،ميخواستم بدونم براي فرم اسپانسر اگه درامدش مثلا ٣٠٠٠دلار باشه بهتره كه فرم اسپانسر و پر كنم يا نه،چون من خودم كه برنده شدم هم ملك دارم هم استطاعت مالي،با اين شرايط بهتره فرم اسپانسر و پر كنم يا خير با توجه با اينكه فاميل درجه ١بايد داشته باشي؟
    ٤-براي پر كردن فرم i-134 كه مربوط به اسپانسر است چه مداركي لازم هست؟
    با سپاس فرروان از شما

Junior Member

سلام. دوستان امسال در موضوع انتخاب سفارت برای ترکیه میشه استانبول رو هم انتخاب کرد. آیا اطلاع دارید که سالهای پیش هم بوده یا نه؟ و اینکه تو این کنسول یا سفارت ، مصاحبه به زبان فراسی هم میشه؟

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    برق کنترل-خواجه نصیر،اتوماسیون بولونیا،برق واشینگتن

نقل قول نوشته اصلی توسط dv1397 نمایش پست ها
    هر وقت ایمیل می زنم، یه قسمت از سایت department of state را کپی پیست می کنن بهم نشون می دن.
    حالا من چ جوری برم کشوری که دیگه اونجا نیستم، نامه پلیس بگیرم. بعد هم سایت DOS گفته اگر هنوز در آن کشور زندگی می کنید.

نتیجه واکس کچقدر طول می کشه؟ من نمی تونم واکسن ایران بزنم. (به بیمارستان زنگ زدم، هر چی گفتم واکسن نمی فهمید، بقیه چیزها رو می فهمید!)
    می تونم اینجا هم واکس را تو بیمارستانی غیر از بیمارستان سفارت بزنم؟
    در قسمت اول که خب جوابتون رو دادن دیگه.
    در سوال دوم واکسن ها روند طولانی داره و همین ایران میتونید بزنید و اطلاعات دقیقی در این سایت در تاپیک سالهای گذشته وجود داره که میتونید بخونیدشون. در بیمارستان سفارت شما واکسن نمیزنید؛ تست میدین و عکس میگیرن.
    نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط yankee نمایش پست ها
    با وجود فرملن مهاجرتی ترامپ ، آیا امیدی به دریافت گرین کارت و ورود به امریکا هست؟
    ارزش داره اینقدر وقت وهزینه بکنیم براش؟
    اگر خودتون همه رو انجام بدین که هزینه ای ندارید! اما اگر بدین براتون انجام بدن طبعا هزینه میگیرن.
    نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....

Junior Member

سلام. دوستان لیست واکسنها رو در چه تاپیکی میشه پیدا کرد. و اینکه آدس جاهایی که در شهرستانها هم چنین خدماتی ارائه میشه رو از کجا میشه گیر اورد؟

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mlmln نمایش پست ها
    با سلام من برنده لاتاري ٢٠١٩ هستم
    ١-ميخواستم بدونم فرمds260 فقط براي من كه برنده هستم فقط بايد پر و توي همون اطلاعات همسر و فرزتدم وارد شود يا براي هر كدوممون جدا بايد پر شود؟
    ٢-پليس ريكورد فقط براي كسي كه برنده است شامل ميشود يا براي همه چون من بردم كلا ايران زندگي كردم و فقط سفر رفتم ولي همسرم ٥سال تا سال ٢٠٠٩ خارج از ايران زندگي ميكرده ولي كلا اقامت ما هميشه ايران بوده،چه من چه همسرم تو اون ٥سال و اينكه مرتب در رفت و آمد به ايران بوده ميخواستم بدونم براي اون نياز هست يا خير؟
    ٣-اينكه من برادرم آمريكاست و ٣ سال پيش لاتاري برنده شدن،ميخواستم بدونم براي فرم اسپانسر اگه درامدش مثلا ٣٠٠٠دلار باشه بهتره كه فرم اسپانسر و پر كنم يا نه،چون من خودم كه برنده شدم هم ملك دارم هم استطاعت مالي،با اين شرايط بهتره فرم اسپانسر و پر كنم يا خير با توجه با اينكه فاميل درجه ١بايد داشته باشي؟
    ٤-براي پر كردن فرم i-134 كه مربوط به اسپانسر است چه مداركي لازم هست؟
    با سپاس فرروان از شما
    1- هر نفر یک فرم جدا
    2-جزییات شرایط گرفتن عدم سو پیشینه در فایل راهنما هست باید خودتون بخونید الان حضور ذهن ندارم. شما که نمیخواید فقط کسی که بیش از شش ماه متوالی در خارج زندگی کرده. اما در مورد شرایط همسرتون باید راهنما رو بخونید
    3-اسپانسر نگیرین اصلا نیاز نیست و محدودیتهایی براتون میاره بعدها
    4- up

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط hardhard نمایش پست ها
    سلام. دوستان امسال در موضوع انتخاب سفارت برای ترکیه میشه استانبول رو هم انتخاب کرد. آیا اطلاع دارید که سالهای پیش هم بوده یا نه؟ و اینکه تو این کنسول یا سفارت ، مصاحبه به زبان فراسی هم میشه؟
    ویزای مهاجرتی فقط و فقط در سفارتخانه داده میشه نه در کنسولگری. فقط در پایتختهای ارمنستان، امارات متحده عربی، و ترکیه که میتونید فارسی هم مصاحبه بشین و نیز در سفارتهای سایر کشورها

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)