صفحه 6 از 17 نخستنخست 12345678910111213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 167

موضوع: زندگی در جوهور

Senior Member Saber آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IT Management-UTM

پیش فرض پاسخ : زندگی در جوهور

نقل قول نوشته اصلی توسط utm-wanted نمایش پست ها
    من مشغول جمع كردن بار و بنه هستم ! چيز خاصي ( به جز پول ) هست كه بايد بيارم و ممكن باشه از قلم بيوفته ؟ شماها نكته خاصي مد نظر نداريد ؟
    حتما عدس بیار لازمت میشه . اینجا عدس گیر نمیاد .
    امضا

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Wollongong

نقل قول نوشته اصلی توسط Saber نمایش پست ها
    حتما عدس بیار لازمت میشه . اینجا عدس گیر نمیاد .
    ارد برنج اعلا هم ببريد براي فرني ماه رمضان

دوستان به نظر شما در ابتدای ورود به مالزی اول برای خانه اقدام کنیم یا اول کارهای دانشگاه و ثبت نام را انجام دهیم و بعد جهت اجاره خانه اقدام کنیم اخه من در ابتدا باید برم هتل و یک سئوال دیگه اینکه در جوهور برای خانه قرارداد چند وقته باید ببندیم حتما باید یک ساله باشه یا هر وقت خواستیم میتونیم تغییر خانه بدیم؟

رشته و دانشگاه
    IT Management-UTM

نقل قول نوشته اصلی توسط omid zendegi نمایش پست ها
    دوستان به نظر شما در ابتدای ورود به مالزی اول برای خانه اقدام کنیم یا اول کارهای دانشگاه و ثبت نام را انجام دهیم و بعد جهت اجاره خانه اقدام کنیم اخه من در ابتدا باید برم هتل و یک سئوال دیگه اینکه در جوهور برای خانه قرارداد چند وقته باید ببندیم حتما باید یک ساله باشه یا هر وقت خواستیم میتونیم تغییر خانه بدیم؟
    شما قرارداد خواصی برای خونه نخواهید داشت ، معمولا اون دیپوزیت که میدید قرارداد میشه یک رسید بابت دیپوزیت بهتون میدهند ، هرموقع خواستید برید باید به صابخونه بگید و منتظر بشید کسی بیاد و جایگزین شما بشه و پول دپوزیت بگیرید و برید .
    اقدام برای خونه هم بنظر من برو خوابگاه بعد سرفرصت برو دنبال خونه ، شما هر موقع از خوابگاه بخواهید مبتونید تخلیه کنید و فقط تعداد روزی که در خوابگاه بودید با شما محاسبه خواهدشد.
    امضا

اخه میگن خوابگاه متاهلین نمیدن من و همسرم با هم هستیم قصد داشتیم یکی دو روز اول را بریم هتل ولی موندن بیشتر برامون زیاد هزینه بر میدارهQUOTE=Saber;249721]شما قرارداد خواصی برای خونه نخواهید داشت ، معمولا اون دیپوزیت که میدید قرارداد میشه یک رسید بابت دیپوزیت بهتون میدهند ، هرموقع خواستید برید باید به صابخونه بگید و منتظر بشید کسی بیاد و جایگزین شما بشه و پول دپوزیت بگیرید و برید .
    اقدام برای خونه هم بنظر من برو خوابگاه بعد سرفرصت برو دنبال خونه ، شما هر موقع از خوابگاه بخواهید مبتونید تخلیه کنید و فقط تعداد روزی که در خوابگاه بودید با شما محاسبه خواهدشد.[/QUOTE]

رشته و دانشگاه
    IT Management-UTM

اخه میگن خوابگاه متاهلین نمیدن من و همسرم با هم هستیم قصد داشتیم یکی دو روز اول را بریم هتل ولی موندن بیشتر برامون زیاد هزینه بر میداره
    دانشگاه utm خوابگاه متاهلی داره ، اما باید بیایید ببینید چطور هست ، هتل هم نزدیک دانشگاه هست ارزون حالا برای یکی دو شب و دانشگاه هم guest house داره . ولا من متاهل نیستم دقیق بدونم ، اما میدونم همکاری میکنن ، نگران نباش
    امضا

صابر خان یک سوال دیگه داشتم برای استفاده از اینترنت اونجا هم به مودم ADSL نیازه یا نه ؟ با خودمون بیاریمش؟ در ضمن بلیط هواپیما به جوهور را با چه فاصله ای از رسیدن به کوالالمپور بگیرم من ساعت 9:25 با پرواز گلف ایر به کوالا میرسم فکر میکنی اگه بلیط 10:45 به جوهور بگیرم مناسبه یانه؟ می خوام بدونم فاصله گیت های داخلی و خارجی ریاده و چمذونها رو سریع میدن؟ بطور کلی زمان کم نمیاد؟
    ویرایش توسط omid zendegi : June 25th, 2010 در ساعت 09:50 AM

رشته و دانشگاه
    IT Management-UTM

صابر خان یک سوال دیگه داشتم برای استفاده از اینترنت اونجا هم به مودم ADSL نیازه یا نه ؟ با خودمون بیاریمش؟ در ضمن بلیط هواپیما به جوهور را با چه فاصله ای از رسیدن به کوالالمپور بگیرم من ساعت 9:25 با پرواز گلف ایر به کوالا میرسم فکر میکنی اگه بلیط 10:45 به جوهور بگیرم مناسبه یانه؟ می خوام بدونم فاصله گیت های داخلی و خارجی ریاده و چمذونها رو سریع میدن؟ بطور کلی زمان کم نمیاد؟
    درباره فاصله پرواز ها که تا میتونید ، حتما فاصله بگذارید ، چون اصلا نمیشه رو تاخیر و این چیزا حساب کرد ، دیر برسید پرواز رو از دست میدید .که تا به امروز خیلی ها اینطور شدن و حتما حجم بار رو مطمئن بشید ، بعضی پروازها دوستان رفتن خوب میگن همون 30تا هست ، من خودم رفتم 20 کیلو بوده ،حالا باز مطمئن بشید .
    مودم هم نمیخواد بیارید، ارزش نداره وردارید بیارید ، من خودم داشتم نیاوردم و از نیاووردنم هم راضیم ، حالا میایید اینجا سیستم اینترنت رو متوجه میشید چطوره هست
    امضا

Junior Member q1w2e3r4 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Saber نمایش پست ها
    درباره فاصله پرواز ها که تا میتونید ، حتما فاصله بگذارید ، چون اصلا نمیشه رو تاخیر و این چیزا حساب کرد ، دیر برسید پرواز رو از دست میدید .که تا به امروز خیلی ها اینطور شدن و حتما حجم بار رو مطمئن بشید ، بعضی پروازها دوستان رفتن خوب میگن همون 30تا هست ، من خودم رفتم 20 کیلو بوده ،حالا باز مطمئن بشید .
    مودم هم نمیخواد بیارید، ارزش نداره وردارید بیارید ، من خودم داشتم نیاوردم و از نیاووردنم هم راضیم ، حالا میایید اینجا سیستم اینترنت رو متوجه میشید چطوره هست

حالا تا میرسیم نمیشه یه توضیح مبسوط ارائه کنی ؟

Junior Member

با سلام
    آقا این utm دل ما رابرده .چون متاهل هستیم محافظه کاریم. هزینه خیلی مهمه به خاطر همین موندیم اپلای کنیم.چون یک دانشجوی ایرانی تو دانشگاه از ما 600 تومان می گیره کارای ثبت نام را انجام می ده ونامه ثبت نام را هم برامون می فرسته توی رشته دکتری عمران.ایشون می گه با 500 تا 700 تومان می شه یک خانواده سه نفره را اداره کرد با هزینه مدرسه پسرم ویک خونه مناسب وخرج خوراک وپوشاک و درمان و... چقدر صحت داره .
    چون وقتی اومدیم دیگه خونه خاله نیست که هر روز زنگ بزنیم تا پول برامون بفرستند .
    واقعا ممنون می شم علی الخصوص از دوستان ساکن در جوهور کامل توضیح بدن هر چند می دونم وقت گیر است ودوستان شاید وقت وحوصله کافی نداشته باشند ولی نمی خواهم کاری بکنم که بعدا توش بمونم طوری که نه راه پیش داشته باشم نه راه پس.
    واقعا ممنون می شم.
    با تشکر از زحمت دوستانی که راهنمایی می کنند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)