صفحه 21 از 148 نخستنخست ... 11121314151617181920212223242526272829303171121 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 1473

موضوع: برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

پیش فرض پاسخ : برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

با سلام و خسته نباشید - من واسه گرین کارت 2019 ثبت نام کرده بودم ظاهرا جواب ها اومده اما هر چه در سایت واسه جواب سرچ میکنم میزنه کانفرمیشن نامبر یا ورودی ها اشتباه هست . کسی میتونه کمک کنه که چطور میشه پیدا کرد قبول شدم یا خیر من و همسرم جداگانه ثبت نام کرده بودیم. با تشکر

پیش فرض پاسخ : برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

نقل قول نوشته اصلی توسط dadydady نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید - من واسه گرین کارت 2019 ثبت نام کرده بودم ظاهرا جواب ها اومده اما هر چه در سایت واسه جواب سرچ میکنم میزنه کانفرمیشن نامبر یا ورودی ها اشتباه هست . کسی میتونه کمک کنه که چطور میشه پیدا کرد قبول شدم یا خیر من و همسرم جداگانه ثبت نام کرده بودیم. با تشکر
    باید تو این سایت:
    https://www.dvlottery.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx

کانفیرمیش، نام خانوادگی و سال تولد را مطابق با اطلاعاتی که پارسال موقع ثبت نام وارد کردید، وارد کنید و در صفحه بعد اگر نتیجه:

You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2019
    یعنی قبول شدید و اگر این بود:

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
    اگر پیغام بالا را نمی ده و میگه اطلاعات اشتباه وارد شده، یعنی اشتباه وارد شده (مثلن قبل از 18 اکتبر پارسال ثبت نام کردید که سیستم دچار اشکال شد و بعدا دوباره ثبت نام شروع شد)

متشکرم - اما هرچه والرد میکنم میگه اشتباهه اگر کسی میتونه واسم جواب بگیره در پیام خصوصی واسش مشخصات بفرستم برام بگیره - ممنون میشم

نقل قول نوشته اصلی توسط dv1397 نمایش پست ها
    باید تو این سایت:
    https://www.dvlottery.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx

کانفیرمیش، نام خانوادگی و سال تولد را مطابق با اطلاعاتی که پارسال موقع ثبت نام وارد کردید، وارد کنید و در صفحه بعد اگر نتیجه:

You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2019
    یعنی قبول شدید و اگر این بود:

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
    اگر پیغام بالا را نمی ده و میگه اطلاعات اشتباه وارد شده، یعنی اشتباه وارد شده (مثلن قبل از 18 اکتبر پارسال ثبت نام کردید که سیستم دچار اشکال شد و بعدا دوباره ثبت نام شروع شد)

Junior Member

سلام به همه دوستان
    من برنده لاتاری 2019 با کیس نامبر 15xx هستم 26 می یعنی 10 روز پس از اعلام نتایج فرم DS-260 را ارسال کردم، واسه خودم، همسرم و پسرم و confirmation number مربوطه را برای هر 3 نفر دریافت نمودم.
    امیدوارم قانون TRAVEL BAN اصلاح بشه و بتونیم به راحتی وارد آمریکا بشیم.
    هر دو فوق لیسانس داریم.من 13 سال سابقه کار در فیلد انفورماتیک و IT را دارم. همسرم نیز 15 سال سابقه کار در فیلد MEDICAL/HEALTH داره. اگر انشالله قانون TRAVEL BAN اصلاح بشه یا حتی معلق هم بشه فکر کنم AP بهمون بخوره.
    امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره.

Junior Member

سلام دوست من شما بعد از تکمیل فرم DS260 باید CONFIRMATION NUMBER از همون داخل سایت بگیرید و پیش خودتون نگه دارید. از طریق ایمیلی که موقع تکمیل DS260 وارد کردین تاریخ و زمان مصاحبه بهتون اعلام میشه.فقط دعا کنید TRAVRL BAN اصلاح بشه. با بودن این قانون عملا ورود به امریکا در حد صفر هستش تا یک ماه دیگه نتیجه دادگاه میاد.وزیر خارجه آمریکا هم 2 روز پیش در سنا اعلام کرده که شاید ایران را از لیست بیاریم بیرون که خیلی خوب میشه باید امیدوار باشیم همه

نقل قول نوشته اصلی توسط Wolfeli نمایش پست ها
    ممنون از راهنمایی دوستان،کسی از فرم DS-5535 باخبر هست ؟
    ۱.باید فرم DS-5535 هم بهمرام روز مصاحبه با خودمون ببریم ؟
    ۲.من با ویزای زبان وارد المان شدم ولی در طول یکسال گذشته فقط دوتا ۳ ماه کلا در المان بودم ،ولی ویزای من یکبار ۶ ماهه و بعد یکساله تمدید شده و کارت اقامت موقت دارم ،لازمه که از المان هم پلیس کلیرنس بگیرم با توجه باینکه زیر ۶ ماه حضور داشتم در آلمان ؟

Junior Member

مایک پمپئو در جلسه کمیته روابط خارجی سنای آمریکا: ممکن است در راستای سیاست جدید دولت آمریکا در قبال ایران، در سیاست ممنوعیت صدور ویزا برای اتباع ایرانی تجدید نظر کنیم.

سناتور کونز از مایک پمپئو پرسید: شما گفته‌اید از مردم ایران حمایت می‌کنید آیا قصد دارید ‎ایران را از لیست کشورهای لغو ‎ویزا به آمریکا خارج کنید؟ آقای ‎پمپئو گفت: امیدواریم گام‌های لازم را برداریم.

مایک پمپئو در جلسه کمیته روابط خارجی سنای آمریکا: ممکن است در راستای سیاست جدید دولت آمریکا در قبال ایران، در سیاست ممنوعیت صدور ویزا برای اتباع ایرانی تجدید نظر کنیم.

سناتور کونز از مایک پمپئو پرسید: شما گفته‌اید از مردم ایران حمایت می‌کنید آیا قصد دارید ‎ایران را از لیست کشورهای لغو ‎ویزا به آمریکا خارج کنید؟ آقای ‎پمپئو گفت: امیدواریم گام‌های لازم را برداریم.

Junior Member

سلام دوست من. هیچ چیزی فعلا جواب نمیده. باید به دادگاه یک ماه دیگه امید داشت ممکنه قانون اصلاح یا معلق بشه آقای پمپئو وزیر خارجه آمریکا هم 2 روز پیش ابراز امیدواری کرده که قانون واسه ایرانیها درست بشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط zagros59 نمایش پست ها
    سلام دوستان من با کیس نامبر زیر سه هزار واسه ۲۰۱۹ قبول شدم خواستم بدونم با قوانین موجود و رای دادگه اواخر ماه اینده ایا واقعا شانس یا راهی هستش من نه فامیل درجه یک دارم نه شغلی در امریکا.من قطعا فرم رو ارسال میکنم ممنون میشم اگه کسی راهکاری معرفی کنه که از الان اقدامی بکنم. هرچند دیدم دوستان گفتن جاب افر هم جواب نمیده

نقل قول نوشته اصلی توسط sirous_5413 نمایش پست ها
    از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    منظورتون صفحه
    Work / education / training قسمت previous هست.

Provide the following information on all educational institutions at a secondary level or above you have attended.

secondary یعنی دبیرستان. دبستان primary هست.

دوستان من با اجازتون مجدد سوالم رو تکرار میکنم.

هیچ کسی اینجا درباره ی adjustment of status یا تغییر وضعیت در داخل آمریکا چیزی نمیدونه یا تجربه ی مشابهی نداره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mechanici23 نمایش پست ها
    دوستان من با اجازتون مجدد سوالم رو تکرار میکنم.

هیچ کسی اینجا درباره ی adjustment of status یا تغییر وضعیت در داخل آمریکا چیزی نمیدونه یا تجربه ی مشابهی نداره؟
    سوال شما به عنوان این تاپیک مربوط نمیشه ولی اینجا رو بخونید توضیح داده برای شرایط افراد مختلف:
    https://www.immihelp.com/greencard/adjustmentofstatus/

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)