سلام دوستان. برای گرفتن وقت ویزای توریستی از سایت جدید باید اقدام کنیم یا قدیمی؟ چون دوتایی باز هستن.
و اینکه سایت جدید فق برای ویزاهای 90 روزه هست اگه بیشتر از این بخوایم چی؟ مرسی
سلام دوستان. برای گرفتن وقت ویزای توریستی از سایت جدید باید اقدام کنیم یا قدیمی؟ چون دوتایی باز هستن.
و اینکه سایت جدید فق برای ویزاهای 90 روزه هست اگه بیشتر از این بخوایم چی؟ مرسی
سلام دوستان
کسی تجربه ویزا شدن از ایتالیا رو داره در کل درصد ویزا شدن از ایتالیا بالاتره یا اتریش ؟
(( برای کسی که ویزا اولی هست و البته متاسفانه بار اول از المان ریجکت شده جدیدا ))
چه مشکلاتی ! ؟
و اینکه با توجه به اتفاقات اخیر که در ایتالیا افتاده که گوشه ای از متن خبرشو براتون میزارم بی شک تاثیر داره در روند صدور ویزا برای اتباع بیگانه از جمله ایرانی ها و فکر نمیکنم ایتالیا هم به راحتی ویزا بده
دو حزب راستگرای افراطی "لیگ شمال" و حزب پوپولیستی"جنبش پنج ستاره" از سوی رئیس جمهور ایتالیا مأمور تشکیل کابینه شده است
احزاب دولت ائتلافی ایتالیا همچنین میخواهند آن بخش از توافقنامههای اتحادیه اروپا را که به گفته آنها به ضرر ایتالیاست، تغییر دهند. آنها وعده دادهاند که قوانین پناهندگی را سختتر خواهند کرد و صدها هزار پناهجو را هم از ایتالیا اخراج میکنند.
سلام
دوستان كسي هست بدونه چه زمان وقت دهي سفارت براي ويزاي تحصيلي فعال ميشه؟
سلام دوستان. اگر از سایت جدید وقت بگیریم ایا این شرکت معتبر هست؟ و کارهایمان را به درستی انجام میدهد؟
سلام در سيستم جديد نوبت دهي سفارت من ثبت نام كردم و ميخوام براي خودم و خانوادم نوبت مصاحبه بگيرم آيا بايد براي هر كدام جداگانه ثبت نام كنم يا ميشه با همون ثبت نام وايميل خودم براي هر كدوم از اعضا خانواده بگيرم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)