سلام
من ارشدم رو تا چند روز دیگر تمام می کنم.
به مدت دو سال بیمه کارگران ساختمانی بیمه رد می کردم. الان این بیمه قطع شده است. آیا من مشمول کاریابی برای آزاد شدن مدرک هستم یا اینکه باید مدرکم را بخرم.
سلام
من ارشدم رو تا چند روز دیگر تمام می کنم.
به مدت دو سال بیمه کارگران ساختمانی بیمه رد می کردم. الان این بیمه قطع شده است. آیا من مشمول کاریابی برای آزاد شدن مدرک هستم یا اینکه باید مدرکم را بخرم.
سلام
بنده 23 مهر 93 از مقطع کارشناسی فارغ تحصیل شدم و مهر 94 وارد مقطع ارشد شدم و 14 آذر 96 دفاع کردم(هر دو مقطع در یک دانشگاه تحصیل کردم) . میخواستم ببینم با توجه به اینکه هنوز 6 ماه از تاریخ فارغ تحصیلی نگذشته با گذاشتن مدرک ارشد در کاریابی مدرک لیسانس هم آزاد میشه ؟
موسسه کاریابی گفتن که مدرک لیسانس هم آزاد میشه ولی دانشگاه گفت فقط مدرک ارشدت آزاد میشه.
ممنونم از توجهتون
با سلام
با توجه به :
تبصره ۲-۱- ارائه پروانه اشتغال به کار معتبر صادره از سازمان نظام مهندسی و یا پروانه وکالت معتبر ویا نامه تدریس در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دولتی وغیر دولتی حد اقل ۱۰ ساعت در هفته وسایر موسسات حداقل ۱۶ ساعت در هفته (موارد ذکر شده نیاز به پرداخت بیمه ندارند )
آیا در صورت تدریس در حین تحصیل می توان از این سابقه تدریس برای آزادسازی مدرک استفاده کرد؟
آیین نامه منع کار همزمان با تحصیل مصوب سال 89 هست. در صورتی که سابقه تدریس مربوط به قبل از 89 و مدارک کارشناسی و ارشد نیز مربوط به قبل از 89 باشند، آیا باز امکان استفاده از این گزینه وجود ندارد؟
با سپاس فراوان
با سلام دوستانم ن دوتا سوال داشتم من برای کاریابی 6 ماه بعد از فارغ التحصیلیم اقدام کردم ولی مدرک موقتم رو فروردین امسال گرفتم. ایا تیر ماه که یک سال از فارغ التحصیلیم میگذره میتونم برای ازاد سازیش اقدام کنم یا باید بگذارم 6 ماه نیز از تاریخ مدرک موقتم بگذره؟ من پیشنهاد تدریس در کانون کودکان و نوجوانان را دارم ایا مشکلی برام پیش نمیاد برای ازاد سازی اگر اسمم اونجا به عنوان مدرس ثبت شه؟
اقا من دوتا سوال دارم خواهش میکنم کسی هرکدومو بلده جواب بده....
1-اینکه ماها که قراره بریم سربازی باید الان واسه ثبت نام کاریابی اقدام کنی یا بعد از خدمت؟
2-کسایی که بخوان تو شرکت های دانش بنیان برن سربازی باید قبلش سه ماه بیمه رد شده باشه براشون تو اون شرکت.....الان ینی کسی که سربازی شو بره دانش بنیان نمیتونه مدرکشو رایگان ازاد کنه؟![]()
سلام به همگی. من یه چیزی اینجا یگم که دیگه زیاد خودتونو اذیت نکنید و به قوانین غیرمنطقی توجه نکنید و سر تسلیم فرونیارید!. من همه مقاطعم رو روزانه بودم، خودمم استرس داشتم بخاطر این قانون جدید که میگن ولی توکل کردم و مراحل رو یکی یکی طی کردم. (چون وقتی توی کاریابی ثبتنام کرده بودم بیش از شش ماه از فارغ التحصیلیم گذشته بود). خلاصه اینکه نامه از اداره کار شهرمون گرفتم (تاریخ ثبتنامم رو هم اصلا تغییری ندادم!)-(شش ماه هم از ثبتنامم توی کاریابی گذشته بود)، رفتم اداره کار استان و نامه مقاطعم رو جداگونه بهم دادن. البته قبلش برای بیمه خدمات درمانی و تامین اجتماعی استعلام گرفتن که مشکلی نداشتم. بعد مدارک پایینم رو دانشگاه خیلی راحت و بدون گیر دادن آزاد کرد، منم اسکن کردم و تو سامانه سجاد ثبت کردم، درنتیجه کد صحت برای ازادسازی مدرک ارشدمم بهم دادن!.
(اون دوستی هم که گفتن دانشگاه گفته چون عضو نظام مهندسی هستی مدارکتو آزاد نمیکنیم، باید بگم دانشگاهتون یه چیزی واسه خودش گفته!!!!!! چون منم عضوم. البته اگر پروانه اشتغال دارید اونو نمیدونم. چون من ندارم فعلا).
سلام دوستان
چه نوع بیمه ای باعث مشکل میشه؟ آیا بیمه سربازی هم مشکل داره؟ تامین اجتماعی یا خدمات درمانی چطور؟
در کدام مرحله از روند آزادسازی این استعلام صورت می گیره؟
با تشکر
"""خلاصه کلام اینکه، لطفا بیایید مهربانی رو نسبت به هم نوع خودمون دریغ نکنیم. دنیا دو روزه.
برای ساخت جامعه امون باید با هم باشیم نه مقابل هم."""
Instead of goals, try this: Focus on Process; Results are side-effects of processes
سلام و عرض احترام
عذر میخوام اگر سوالم تکراریه
من دانشجوی فوق لیسانس روزانه هستم اما دوره لیسانس شبانه بودم
ایا میتونم قبل از اتمام دوره ارشد برا آزاد کردن لیسانسم اقدام کنم؟ یا حتما باید دوره فوق رو هم تموم کنم بعد؟
ممنون از راهنمایی که میفرمایین
علاقه مندی ها (Bookmarks)