صفحه 84 از 139 نخستنخست ... 34747576777879808182838485868788899091929394134 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 831 تا 840 , از مجموع 1390

موضوع: مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

سلام دوستان
    من مهر امسال دانشجو ارشد میشم (مهر 97) و یک سال موندم (یعنی فارغ التحصیلی من شهریور 96 میشه و قانونش رو نمیدونستم و از 6 ماه بیشتر شده ) حلا اگر من ارشد بخونم بعد ارشد هر دو مدرک رو ازاد میکنن یا چون لیسانس 6 ماه گدشته باید مدرک لیسانسمو هزینه شو بدم ؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinb نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من 3 سال پیش ارشدم رو از دانشگاه دولتی روزانه گرفتم. بعدش رفتم خدمت و 6 ماه و یک روز بعد از پایان خدمتم برای کاریابی ثبت نام کردم. اون موقع اطلاع از بخشنامه جدید فرصت 6 ماهه برای ثبت نام کاریابی نداشتم و از بدشانسی 1 روز دیر اقدام کردم. با کاریابی صحبت کردم و تو نامه ای به اداره کار میزنن تاریخ رو عوض کردن. اداره کار هم نامه مربوط به دانشکاه رو صادر کرد. یعنی بنظر میرسه مشکلی پیش نیامده.
    مساله اینجاست که من اسفند ماه با نامه اداره کار و بقیه مدارک لازم رفتم دانشگاه برای ازادسازی، مسولش گفت ما قبلا با همین نامه دستی کارت رو انجام میدادیم ولی از یک اسفند دیگه سیستمی شده و باید از طریق سامانه وزارت علوم درخواستم ثبت کنم. اینجا نگرانی دارم که نکنه اون 1 روز از طریق سیستم کاریابی مشخص بشه!
    اون موقع هرکاری کردم نتونستم تو سامانه ثبت نام کنم و امروز با کلی تاخیر بلاخره هفت خان رستم ثبت نامش رو گذروندم. ولی قسمت ثبت درخواست ازادسازی مدرک پیدا نمیکنم. اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
    سلام
    الان یک ماهه تو سایت درخواست لغو تعهد آموزش رایگان دادم ولی هنوز زده در حال بررسی.
    چطوری میشه پیگیری کرد؟

سلام
    الان یک ماهه تو سایت درخواست لغو تعهد آموزش رایگان دادم ولی هنوز زده در حال بررسی.
    چطوری میشه پیگیری کرد؟
    سلام!

بعد از ثبت درخواست‌تون، دانشگاه باید اطلاعات رو تایید کنه. این اتفاق افتاده؟ اگر نه که اول از طریق دانشگاه پیگیری کنید.

موید باشید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط redbird نمایش پست ها
    سلام!

بعد از ثبت درخواست‌تون، دانشگاه باید اطلاعات رو تایید کنه. این اتفاق افتاده؟ اگر نه که اول از طریق دانشگاه پیگیری کنید.

موید باشید.
    سلام
    زده
    در حال بررسي-بررسي توسط کارشناس دانشگاه
    ینی دانشگاه هنوز تایید نکرده؟

سلام
    زده
    در حال بررسي-بررسي توسط کارشناس دانشگاه
    ینی دانشگاه هنوز تایید نکرده؟
    سلام!

خیر. یعنی هنوز دانشگاه تایید نکرده. به نظرم با دانشگاه تماس بگیرید. من نمی‌دونم شما کجا مشغول به تحصیل بودید ولی هستن دانشگاه‌هایی که خودشون میگن بعد از ثبت درخواست، بهشون اطلاع بدید.

موید باشید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr_Engineer نمایش پست ها
    سلام
    کاریابی دو تا نامه جداگانه میده که باهاش به ترتیب از مقطع پایین مدارک رو آزاد میکنی.
    سلام
    دو تا سوال داشتم.
    1- همون یکبار که کاریابی ثبت نام کردیم و 6 ماه ازش گذشت ، آیا کاریابی بهمون دو تا نامه میده برای آزاد سازی هر دو مدرک کارشناسی و ارشد؟ یا اینکه باید بعد از آزاد کردن مدرک کارشناسی دوباره بریم کاریابی ثبت نام کنیم؟
    2- کسی هست که نمونه نامه ای که کاریابی به اداره کار میزنه رو داشته باشه؟ یا اینکه بدونه تو متن نامه باید چه چیزایی ذکر بشه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shojaei_r نمایش پست ها
    سلام
    دو تا سوال داشتم.
    1- همون یکبار که کاریابی ثبت نام کردیم و 6 ماه ازش گذشت ، آیا کاریابی بهمون دو تا نامه میده برای آزاد سازی هر دو مدرک کارشناسی و ارشد؟ یا اینکه باید بعد از آزاد کردن مدرک کارشناسی دوباره بریم کاریابی ثبت نام کنیم؟
    2- کسی هست که نمونه نامه ای که کاریابی به اداره کار میزنه رو داشته باشه؟ یا اینکه بدونه تو متن نامه باید چه چیزایی ذکر بشه؟
    کاریابی یه نامه میده که شما 6 ماه اونجا ثبت نام کردی به اداره کار شهر خودتون. اونجا دو تا نامه میده واسه لیسانس و فوق لیسانس جداگانه. این دو تا را باید ببری دانشگاه.

Junior Member

سلام دوستان، من یک سوال مهم دارم که بدجوری درگیری فکر برام درست کرده.
    من ورودی ۹۲ دکتری بودم. در آذر سال ۹۴ در اداره کاریابی ثبت نام کردم که ارشدم را آزاد کنم. بعد از گذشت همون شش ماه حدود مرداد سال ۹۵ نامه از اداره کاریابی به دانشگاهم گرفتم. بعد از مراجعه به دانشگاه، آنها گفتند چون مشغول به تحصیل در دکتری هستی، نمیتونی مدرک ارشدتر را آزاد کنید و من بیخیال شدم تا اینکه دکترایم را در مهر ۲۲ مهر ۹۶ دفاع کردم. الان بعد از گذشت شش ماه از فارغ التحصیلی دکترایم، نامه کاریابی را گرفتم تا ببرم دانشگاه تا مدرک ارشدم را آزاد کنم. فقط سوال اینجاست که در نامه ذکر شده تاریخ ثبت نام من در اداره کاریابی در سال ۹۴ بوده و میترسم مجدد دانشگاه ارشدم گیر بده که شما باید تاریخ ثبت نام در اداره کار بعد از فارغ التحصیلی دکترایت باشه.مشکل اینجاست اداره کار هم میگه چون سامانه اینترنتی و از این چیزاست، نمیشه تاریخ ثبت نامم را بعد از فارغ التحصیلی دکترایم بزنه.
    حالا به نظر شما اساتید، مشکلی پیش نمیاد؟

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط b.sadeghi نمایش پست ها
    سلام دوستان، من یک سوال مهم دارم که بدجوری درگیری فکر برام درست کرده.
    من ورودی ۹۲ دکتری بودم. در آذر سال ۹۴ در اداره کاریابی ثبت نام کردم که ارشدم را آزاد کنم. بعد از گذشت همون شش ماه حدود مرداد سال ۹۵ نامه از اداره کاریابی به دانشگاهم گرفتم. بعد از مراجعه به دانشگاه، آنها گفتند چون مشغول به تحصیل در دکتری هستی، نمیتونی مدرک ارشدتر را آزاد کنید و من بیخیال شدم تا اینکه دکترایم را در مهر ۲۲ مهر ۹۶ دفاع کردم. الان بعد از گذشت شش ماه از فارغ التحصیلی دکترایم، نامه کاریابی را گرفتم تا ببرم دانشگاه تا مدرک ارشدم را آزاد کنم. فقط سوال اینجاست که در نامه ذکر شده تاریخ ثبت نام من در اداره کاریابی در سال ۹۴ بوده و میترسم مجدد دانشگاه ارشدم گیر بده که شما باید تاریخ ثبت نام در اداره کار بعد از فارغ التحصیلی دکترایت باشه.مشکل اینجاست اداره کار هم میگه چون سامانه اینترنتی و از این چیزاست، نمیشه تاریخ ثبت نامم را بعد از فارغ التحصیلی دکترایم بزنه.
    حالا به نظر شما اساتید، مشکلی پیش نمیاد؟
    من فکر نمی کنم تاریخ ثبت نام براتون مشکلی ایجاد کنه.
    اونهایی هم که دانشگاهن ماشین نیستن که، بهشون توضیح بدید قبول می کنن.

Junior Member

سلام
    دوستان عزیز من یه سوالی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

من لیسانسم رو روزانه خوندم و شهریور پارسال فارغ التحصیل شدم، امسال از مهر ارشد رو شروع میکنم که احتمالا اونم روزانه باشه. من "بخشنامه جدید لغو تعهد آموزش رایگان رو خوندم" یکم ابهام داشت.
    اگر بخوام از طریق گواهی عدم کاریابی برای آزاد کردن مدارک لیسانسم اقدام کنم بنظرتون بهترین موقع چه موقعی هست؟ از الان اقدام کنم یا بزارم بعد گرفتن ارشد؟
    تو بخشنامه زده که حداکثر تا شش ماه بعد فراغت از تحصیل باید از طریق موسسه کاریابی اقدام کرده باشید، از طرفی گفته با داشتن گواهی، بعد از گذشتن یکسال از فراغت میتونید اقدام کنید . و اشاره کرده اونایی که میخوان مقطع بالاتر برن زمانی میتونن فرصت برای ازاد کردن مدارک لیسانس از این طریق داشته باشند که بلافاصله وارد ارشد بشن(که برای من اینطور نیست).
    یعنی عملا جوری قانون گذاشتن که یا باید ارشد نخونی یا بعد لیسانس بلافاصله وارد ارشد بشی.
    با این اوصاف اگر بخوام از این طریق برای ازاد کردن مدارک لیسانسم استفاده کنم چه موقعی اقدام کنم بهتره؟

باتشکر
    ویرایش توسط sepideh94 : June 23rd, 2018 در ساعت 09:34 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)