صفحه 26 از 27 نخستنخست ... 161718192021222324252627 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 267

موضوع: letter of explanation

پیش فرض پاسخ : letter of explanation

نقل قول نوشته اصلی توسط Sara__d نمایش پست ها
    سلام

می خواستم بدونم برای آپلود مدارک اگه مدارک رو با اپ CamScanner برای داشتن حجمی کمتر اسکن و آپلود کنم مشکلی پیش میاد؟
    مرسی
    خیر مشکلی پیش نمیاد ولی ممکنه افسر ویزا به اشتباه این فکر رو بکنه که شما حتی زحمت ندادید اسکن واقعی از مدارک بگیرید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Sara__d نمایش پست ها
    سلام

می خواستم بدونم برای آپلود مدارک اگه مدارک رو با اپ CamScanner برای داشتن حجمی کمتر اسکن و آپلود کنم مشکلی پیش میاد؟
    مرسی
    من همه رو با camscanner گرفتم و هیچ مشکلی هم نبود. همون اول کار هم که داریم اپلیکیشن درست میکنیم میگه "آیا دسترسی به اسکنر و یا دوربین دیجیتال دارید؟". هیچ بدی ای نداره که با اسکنر واقعی اسکن نکنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط saravajdi نمایش پست ها
    من همه رو با camscanner گرفتم و هیچ مشکلی هم نبود. همون اول کار هم که داریم اپلیکیشن درست میکنیم میگه "آیا دسترسی به اسکنر و یا دوربین دیجیتال دارید؟". هیچ بدی ای نداره که با اسکنر واقعی اسکن نکنید.
    به نظر میرسه اونقدرها هم بی اشکال نیست:
    https://www.canadavisa.com/canada-im...r-fine.488043/

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Caterforall نمایش پست ها
    به نظر میرسه اونقدرها هم بی اشکال نیست:
    https://www.canadavisa.com/canada-im...r-fine.488043/
    مادامی که مدارک شما وضوح خوبی داشته باشن، مهم نیست با چی اسکن شدن. من با camscanner اسکن کردم و بدون درخواست مجدد برای مدرکی پاسخ مثبتم اومد. اصلا این قضیه چیزی نیست که آدم بخواد راجع بهش فکر کنه که حالا با چی اسکن کنم. شما یه تصویر واضح باید بفرستی، همین.

سلام دوستان
    نمونه ای از letter of explaination برای همسر که بخواد OWPاقدام کنه دارید ؟ آیا چک لیست خاصی وجود داره و اصولا شامل چه بخشهایی باید باشه؟
    ممنون میشم اگر سریع پاسخ بدید چون کمی عجله داریم.

یه سوال دیگه موارد تمکن مالی و املاک که در بخش financial document برای همسرم که اپلیکنت اصلی با Study permit هست(شامل BS های هر دومون) من تو letter of explanation خودم باید بیارم؟ چون میخوام توضیح بدم که ما ده ساله ازدواج کردیم، هردو کار میکردیم و همه چیز رو باهم بدست آوردیم از جمله دو تا سند ملکی و حساب های بانکی
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mmohajeri30 نمایش پست ها
    یه سوال دیگه موارد تمکن مالی و املاک که در بخش financial document برای همسرم که اپلیکنت اصلی با Study permit هست(شامل BS های هر دومون) من تو letter of explanation خودم باید بیارم؟ چون میخوام توضیح بدم که ما ده ساله ازدواج کردیم، هردو کار میکردیم و همه چیز رو باهم بدست آوردیم از جمله دو تا سند ملکی و حساب های بانکی
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
    توضیح بدید بله
    کلاا هرچی که مشترک به دست آوردید در موردش بگید

Junior Member

سلام دوستان

یکی از دوستان من برای ارشد عمران پذیرش گرفته. ارشد عمران از ایران هم داره همراه با سابقه کار.

با توجه به اینکه پذیرشش ام انج هست، گرایش خاصی توش ذکر نشده و نمیتونه صریحا در نامه LOE بنویسه که به خاطر تغییر گرایشش دوباره مستر اقدام کرده.

دوستان کسی تجربه یا نظر خاصی راجع به اینکه در این نامه چی میتونه بنویسه که برای سفارت متقاعد کننده باشه؟

پیشاپیش ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط noushin1 نمایش پست ها
    سلام دوستان

یکی از دوستان من برای ارشد عمران پذیرش گرفته. ارشد عمران از ایران هم داره همراه با سابقه کار.

با توجه به اینکه پذیرشش ام انج هست، گرایش خاصی توش ذکر نشده و نمیتونه صریحا در نامه LOE بنویسه که به خاطر تغییر گرایشش دوباره مستر اقدام کرده.

دوستان کسی تجربه یا نظر خاصی راجع به اینکه در این نامه چی میتونه بنویسه که برای سفارت متقاعد کننده باشه؟

پیشاپیش ممنون
    سلام. تغییر گرایش میتونه در نامه LOE توضیح بده و اشاره کنه که در نامه پذیرش عنوان کلی (بدون گرایش) ذکر شده. برای proof هم میتونه اسکرین شات از صفحه اکانت دانشجوییش پیوست کنه.(در صفحه اکانت دانشگاه گرایش معمولا عنوان میشه)
    هر فکری و از هر ماهیتی که داشته باشیم همان فکر با همان ماهیت در زندگی ما وارد شده و در آن جای می گیرد

Junior Member

با سلام.
    نامه سو پیشینه رو توی فایل LOE باید بذاریم؟ چون من تو اپلای آنلاین ویزای دانشجویی جایی رو برای آپلود نامه سو پیشینه ندیدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)