اینجور ک شما گما گفتین ماهی 50یورو هزینه های انرژی باید در نظر بگیریم
ک طبیعتا اگه دو نفری خونه بگیریم خیلی بصرفه تره
ممنون از جواب کاملتون
اینجور ک شما گما گفتین ماهی 50یورو هزینه های انرژی باید در نظر بگیریم
ک طبیعتا اگه دو نفری خونه بگیریم خیلی بصرفه تره
ممنون از جواب کاملتون
باید موقع اجاره دقت کنید که گرمایش و آب گرم مرکزی یا گاز باشه. من خونه ی اولی که اجاره کردم شوفاژ و آب گرم کن برقی بود و با اینکه خونه کوچیک بود و همیشه سرد بیشتر از صد یورو هر ماه پول برق میدادم. ولی اگر فقط برق برای غذا پختن باشه زیر پنجاه یورو پول برق میاد اگه قرمه سبزی نپزین بیست سی یورو بیشتر نمیاد. و پول آب و گرمایش روی اجاره ی گرم گرفته میشه
همونطور که دوستان گفتن چندنفری مسلما بهتره. چون یه خونه 45 متری دونفره شاید 1.5 برابر یه خونه 25متری یکنفره هزینه انرزی داشته باشه.
کلا پول برق خیلی بیشتر از گازه(معمولا) اگر اهل آشپزی باشید اجاق گاز برقی شاید در سال 100 تا 150یورو یا شاید هم بیشتر از یه اجاق گازی هزینه بر هست.
اگر اهل استفاده مداوم از سشوار و اتو و قیره هم باشید باید بیشتر حساب کنید.
ضمن اینکه ایزوله خونه هم خیلی مهمه. خونه هایی که بالای 40 سال باشن و نوسازی نشن واقعا توی زمستونا سرد میشن و احتیاج به مصرف بالای انرژی هست.
بطور کل اگر دانشجو هستید بهترین گزینتون گرفتن خوابگاهه.
Wo ein Wille ist , gibt es einen Weg
لطفا به قوانین احترام بگذارید - سوالها رو در جای مربوط مطرح کنید - برای تشکر ازدادن امتیاز استفاده کنید نه پست جدید یا پیام خصوصی!
از جواب دادن به سوالات تکراری و پیامهای خصوصی قابل طرح در فروم جدا معذورم.
سلام
من سال سوم رشته برق و الكترونيك دانشگاه ازادم
قصدم اينه كه در المان براي يك مستر ديگه ادامه تحصيل بدم
سوال من اينه ك با مدرك ليسانس ايران ميشه ي كار تخصصي اونجا گير اورد
ممنون ميشم جواب بدين
سلام
من دارم دنبال آپارتمان برای اجاره به مدت 3-4 ماه میگردم. توی بعضی از سایتها در قسمت مشخصات خانه این نوشته شده:
Energy performance certificate data not required – building is listed
این یعنی چی؟ چ.ن وقتی این رو مینویسه حرفی از هزینه برق نمیزنه.
ممنون
بله اگر شما تخصصی داشته باشید میشه. اگر هم ندارید وقت بگذارید از همین الان سایتهای کاریابی دانشجویی توی آلمان نگاه کنید ببینید توی رشته ی شما چه تخصص هایی بیشتر مورد نیاره. وقت بگذارید توی اون زمینه بخونید و یاد بگیرید.
شما برای کمترین کار دانشجویی اینجا ۱۰، ۱۱ یورو ساعتی می گیرید.
اصولا بسته به آخرین مدرکتون، حدود 11 یورو با مدرک لیسانس و 16 یورو با فوق لیسانس (مثلا اگر فوق لیسانس دومتون رو دارین میخونین). میتونه البته یه مقدار کمتر برای کارهای معمولی (مثلا در سوپرمارکت) یا بیشتر برای شیفت شب در کارخونه ها و اینا باشه. با توجه به اینکه به عنوان دانشجو میشه نهایتا 120روز کامل کار کرد، باید در یک سال حدود ده هزار و پانصد یورو بشه در آورد.
من خودم بیست ساعت در هفته کار میکردم برای یک شرکت مهندسی و حدود 850 یورو حقوقم بود که بعد از کسر مالیات فک کنم حدود هفتصد یورو برام میموند و واقعا جواب زندگیم رو به خوبی میداد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)