به نظر میرسه اونقدرها هم بی اشکال نیست:
https://www.canadavisa.com/canada-im...r-fine.488043/
سلام دوستان
نمونه ای از letter of explaination برای همسر که بخواد OWPاقدام کنه دارید ؟ آیا چک لیست خاصی وجود داره و اصولا شامل چه بخشهایی باید باشه؟
ممنون میشم اگر سریع پاسخ بدید چون کمی عجله داریم.
یه سوال دیگه موارد تمکن مالی و املاک که در بخش financial document برای همسرم که اپلیکنت اصلی با Study permit هست(شامل BS های هر دومون) من تو letter of explanation خودم باید بیارم؟ چون میخوام توضیح بدم که ما ده ساله ازدواج کردیم، هردو کار میکردیم و همه چیز رو باهم بدست آوردیم از جمله دو تا سند ملکی و حساب های بانکی
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
سلام دوستان
یکی از دوستان من برای ارشد عمران پذیرش گرفته. ارشد عمران از ایران هم داره همراه با سابقه کار.
با توجه به اینکه پذیرشش ام انج هست، گرایش خاصی توش ذکر نشده و نمیتونه صریحا در نامه LOE بنویسه که به خاطر تغییر گرایشش دوباره مستر اقدام کرده.
دوستان کسی تجربه یا نظر خاصی راجع به اینکه در این نامه چی میتونه بنویسه که برای سفارت متقاعد کننده باشه؟
پیشاپیش ممنون
هر فکری و از هر ماهیتی که داشته باشیم همان فکر با همان ماهیت در زندگی ما وارد شده و در آن جای می گیرد
با سلام.
نامه سو پیشینه رو توی فایل LOE باید بذاریم؟ چون من تو اپلای آنلاین ویزای دانشجویی جایی رو برای آپلود نامه سو پیشینه ندیدم
علاقه مندی ها (Bookmarks)