درود بر شما
ببینید شرایطی که شما دارید یه مقدار خاصه و شاید مورد مشابه شما کمتر برای کسی پیش اومده باشه. ولی به هر حال یک سری موارد تقریباً جوابش واضحه که من سعی می کنم آیتم به آیتم براتون بگم.
1) اصولاً ویزای ویزیتوری شما تا تاریخ انقضاء ش معتبره و باطل نمیشه و باید بتونید با اون ویزا صرفاً به عنوان توریست وارد کانادا بشید.
2) اگر ویزای جدید براتون صادر بشه که اون ویزای قبلی دیگه به کارتون نمیاد. اگر اینجا باشید و بخواید برید خوب با استادی پرمیت میرید. اگر هم اونور باشید و ویزای جدیدتون بیاد که خوب پاستون را می دید و مهر ویزای دانشچویی و کاری توش می خوره. منتها احتمالاً فبل از اینکه پاستون را بدید سفارت تا بیاد ویزای جدید مهر بشه توش، یک نامه ای چیزی می دن که به منزله اعتبار حضورتون توی کاناداست. اگر هم زودتر از صدور پاسپورت جدید رفتید که به افسر ویزا توضیح بدید یا احتمالاً همون جا تو اداره مهاجرت بهتون نامه می دن.
3) توی قسمت قبل توضیح دادم ولی پیشنهاد می کنم با یکی از این وکیل ها یا مشاورهای مهاجرت مثل موسسه visamondial یه مشورتی بکنید. حالا شاید ساعتی یه پولی هم بگیرن ازتون ولی ارزشش را داره.
4) تا CAQ جدید صادر نکردن ایمیل بزنید به اداره مهاجرت کبک و براشون توضیح بدید که مجبورید دوباره دیفر بکنید و ویزاتون تو نوبته برای صدور. یا اگر کسی را اونور دارید بگید یه پیگیری بکنه.
5) این که شما تو مرحله بک گراند چک هستید یعنی به احتمال خیلی زیاد مدارکتون اوکیه و قطعاً ویزا می گیرید ولی زمانش خوب معلوم نیست. از من که دقیقاً همون هفته ی 21 ام پاس ریکوئستم اومد.
پیشنهادم به شما اینه که یه کم صبور باشید و زودتر نرید که کارها روی روال خودش پیش بره. شما دو هفته زودتر هم که برید کانادا به همه کارهاتون می رسید. بذارید ویزاتون همین جا به دستتون برسه.
البته این یک پیشنهاده.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)