با سلام خدمت دوستان عزیز
من و همسرم برای ویزای توریستی اتریش در تاریخ 30 می اقدام کردیم و تقریبا همه مدارکی که ارایه دادیم کامل بوده مدارک ارایه شده به شرح ذیل بوده:
اگهی تاسیس و تغییرات روزنامه رسمی من لازم به توضیح است که من در یک شرکت سهامدار و عضو هیئت مدیره هستم و در شرکتی دیگر مدیر بازرگانی هستم
فیش حقوقی منو همسرم هردو از محل کار + سوابق بیمه + پرینت حساب فعالمون (چون چندتا حساب داریم حسابی که حقوق در اون واریز شده بود رو بدلیل موجودی کم پرینت نگرفتیم و فقط حسابهای که موجودی بالا داشت رو پرینت گرفتیم) مابقی مدارک کاملا طبق لیست سفر بود + برنامه دقیق سفر فقط رزرو هتل رزرو بوکینگ بود .بیمه نامه 6 ماهه و مدت درخواست هم 24 روزه مالتی بود . دیروز از vfs پیگیری کردیم بابت جواب نامه ای رو بهمون دادند که در اون نامه سفارت عنوان کرده بود که شما مارو توجیه نکردید که برمی گردید و (در صورتیکه همسرم با یک شرکت نیمه دولتی قرارداد کار دارد و اون رو هم ارایه کرده بودیم)همچنین گفتند که به نظر میاد مدارک مالی ارایه شده غیر واقعی هستش و همچنین گفتند که رزرو هتل برروی سربرگ هتل با مهرو امضای هتل باید باشه .به ما مدت 1 هفته مهلت دادند که مدارک و دلایل کافی برای قانع کردنشون ارایه بدیم آیا کسی تجربه مشابهی داشته؟ و آیا بهتره که از درخواست ویزا انصراف بدیم یا اینکه مدرک دیگه ای بهشون ارائه بدیم؟ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)