نقل قول نوشته اصلی توسط minasadri نمایش پست ها
با سلام خدمت دوستان عزیز
من و همسرم برای ویزای توریستی اتریش در تاریخ 30 می اقدام کردیم و تقریبا همه مدارکی که ارایه دادیم کامل بوده مدارک ارایه شده به شرح ذیل بوده:
اگهی تاسیس و تغییرات روزنامه رسمی من لازم به توضیح است که من در یک شرکت سهامدار و عضو هیئت مدیره هستم و در شرکتی دیگر مدیر بازرگانی هستم
فیش حقوقی منو همسرم هردو از محل کار + سوابق بیمه + پرینت حساب فعالمون (چون چندتا حساب داریم حسابی که حقوق در اون واریز شده بود رو بدلیل موجودی کم پرینت نگرفتیم و فقط حسابهای که موجودی بالا داشت رو پرینت گرفتیم) مابقی مدارک کاملا طبق لیست سفر بود + برنامه دقیق سفر فقط رزرو هتل رزرو بوکینگ بود .بیمه نامه 6 ماهه و مدت درخواست هم 24 روزه مالتی بود . دیروز از vfs پیگیری کردیم بابت جواب نامه ای رو بهمون دادند که در اون نامه سفارت عنوان کرده بود که شما مارو توجیه نکردید که برمی گردید و (در صورتیکه همسرم با یک شرکت نیمه دولتی قرارداد کار دارد و اون رو هم ارایه کرده بودیم)همچنین گفتند که به نظر میاد مدارک مالی ارایه شده غیر واقعی هستش و همچنین گفتند که رزرو هتل برروی سربرگ هتل با مهرو امضای هتل باید باشه .به ما مدت 1 هفته مهلت دادند که مدارک و دلایل کافی برای قانع کردنشون ارایه بدیم آیا کسی تجربه مشابهی داشته؟ و آیا بهتره که از درخواست ویزا انصراف بدیم یا اینکه مدرک دیگه ای بهشون ارائه بدیم؟ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر
با سلام
پیشنهاد میکنم که از حسابی که حقوقتون واریز میشه پرینت بگیرید من خودم هم از حسابی که پس انداز داشتم پرینت گرفتم و هم از حساب حقوقیم با اینکه تو حساب دومی مبلغ چندانی هم نبود.
برای رزرو هتل حتما باید با مهر و امضای هتل باشه من به یه دفتر گردشگری به اندازه مبلغ یه شب هتل پول دادم و یه برگه رزرو هتل با سربرگ و مهر هتل که قابل کنسلی هم بود بهم دادن به نظرم بهتره که گواهی اشتغال به کار هم برای همسرتون از اون موسسه بگیرید من خودم زمانی که رفتم یه گواهی اشتغال به تحصیل از طرف دانشگاه بردم که در اون نوشته بودن که من تعهد محضری دادم که به ایران برگردم و واقعا هم قبلش یه نفر ضامن شد و تعهد محضری دادم که برگردم و برام اون گواهی رو صادر کردن
در هر صورت سفارت اتریش چندان سفارت سختگیری نیست مدارکتون رو تکمیل کنید انشالله که بهتون ویزا میدن