صفحه 261 از 382 نخستنخست ... 161211251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271311361 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,601 تا 2,610 , از مجموع 3813

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

نقل قول نوشته اصلی توسط mcm2050 نمایش پست ها
    ازجمله مدارک مالیاتی مدارک قراردادها و...دارم میشه بفرمااید من میتونم اقدام کنم بابت ویزای خوداشتغالی هنری به کانادا؟
    من تمامی مدارک و شرایطی که هنرمند رو در فایل بایگانی ام دارم.ولی اصلا نمیدونم که از کجا باید شروع کنم.ا ز چه سایتی ؟

یعنی هیچگونه اطلاعاتی از اینکه فرم ها رو از کجا باید گیر بیارم و به کجا ارسال کنم ندارم اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم من واقعن مستاصل موندم- از مدیر سایت ممنون میشم که اگه میشه پله به پله و از اول یسری آموزش بدن که هرکسی که مونده واقعن بتونه خودش کاراشو انجام بده و مزاحم کسی نشه ممنونم بابت راه اندازی چنین سایتی

سلام من منتظر جواب اساتید بزرگورارم الان سه هفتس منتظرم
    ضمن تبریک بابت موفقیت هاتون شرایط خیلی پیچیده ای داره این روش می تونین این تاپیک رو بخونین اگه راهنمایی برای شروع خواستید به من پیام بدین من در خدمتم
    too much love will kill you

سلام دوستان
    اولین قدم بعد از اماده سازی مدارک چی هست؟ ایا بدون وکیل می توانم خودم اقدام کنم؟
    ممنونم

رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط simachoubdarza نمایش پست ها
    سلام دوستان
    اولین قدم بعد از اماده سازی مدارک چی هست؟ ایا بدون وکیل می توانم خودم اقدام کنم؟
    ممنونم
    اگه مدارکتون شامل بیزنس پلن و مدارک مالی (حسابرسی) و مدارک شغلی و ... آماده هست میتونین به وبسایت اداره مهاجرت برین و فرمها رو دریافت کنین و کامل کنین و اپلیکیشن فی رو پرداخت کنین و مدارک رو به اداره مهاجرت به سیدنی نوا اسکوشیا پست کنین . ولی اگه زبان انگلیسی مسلط نیستین حتما بفکر یک مشاور باشین البته اگه شرایط اقدام از این روش رو دارین

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Handicraft

تاریخ عضویتJun 2018ارسال‌ها7

پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

ضمن تبریک بابت موفقیت هاتون شرایط خیلی پیچیده ای داره این روش می تونین این تاپیک رو بخونین
    بله همه روخوندم ولی نمیدونم سایتش چجوری برم توی سایت آیا اصل مدارک رو ارسال کنم آیا کپی ترجمه روبفرستم؟اسکن کنم با ایمیل بفرستم؟ آدرس ایمیل چجوری بفرستم اگه پستی هس چجوری آدرس پست رو گیربیارم خداشاهده اطلاعااتم خیلی کم هس

Junior Member

سلام دوستان، وقت بخیر
    من شرایط ویزای خوداشتغالی هنرمندان رو دارم، فقط میخواستم تحقیق کنم که کدوم شهر و ایالت برای این منظور بهتره، من سرامیست ام و میخوام آتلیه سفال و سرامیک داشته باشم، به نظر شما کجا برای این کار بهتره، هم از لحاظ هزینه‌های زندگی و اداره آتلیه و هم بازار کار.
    ممنون میشم دوستانی که تجربه زندگی در کانادا رو دارند پاسخ بدهند.

سلام.
    من میخوام از طریق خوداشتغالی(گرافیست) اقدام کنم و چند سوال اساسی دارم:
    1- من نامه اشتغال به کارم و از چندین جایی که کار کردم دارم جمع آوری میکنم. قراردادهایی که داشتم و نداشتم هم دارم آماده میکنم. فقط سوالم اینه کن پرینت بانکی قضیه ش چیه؟ من اقلا 6 7 تا حساب مختلف دارم که پولای ریز و درشتی توش ریخته و برداشت شده. من چطوری میتونم از میون اینهمه اطلاعات و پرینت ثابت کنم چی مال کی و کجا بده در حالی که حتی خودم هم یادم نیست! این مورد و چجوری باید با آفیسر طی کرد؟
    2- من میخوام بیزینس پلنم رو خودم بنویسم سوالم اینه که آیا باید ایده جدیدی برای کار داشته باشم یا مثلا صرفا بگم که با این روش ها میخوام اونجا کار گرافیک رو انجام بدم کافیه؟ یا لازمه حتما یه ابتکار یا نوآوری ای برای کار تو کانادا داشته باشم؟

رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط Aghilash نمایش پست ها
    سلام دوستان، وقت بخیر
    من شرایط ویزای خوداشتغالی هنرمندان رو دارم، فقط میخواستم تحقیق کنم که کدوم شهر و ایالت برای این منظور بهتره، من سرامیست ام و میخوام آتلیه سفال و سرامیک داشته باشم، به نظر شما کجا برای این کار بهتره، هم از لحاظ هزینه‌های زندگی و اداره آتلیه و هم بازار کار.
    ممنون میشم دوستانی که تجربه زندگی در کانادا رو دارند پاسخ بدهند.
    این سوال مشابه اینه که بپرسی کجای ایران کار کنم . این به خودت بستگی داره اول ببینید شرایط رو دارید و میتونین اقدام کنین و دوم اینکه ببینید کانادا درخواست شما رو قبول میکنه بعد به فکر تحقیق در مورد زندگی تو کانادا باشین .

رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط payeshpouyesh نمایش پست ها
    سلام.
    من میخوام از طریق خوداشتغالی(گرافیست) اقدام کنم و چند سوال اساسی دارم:
    1- من نامه اشتغال به کارم و از چندین جایی که کار کردم دارم جمع آوری میکنم. قراردادهایی که داشتم و نداشتم هم دارم آماده میکنم. فقط سوالم اینه کن پرینت بانکی قضیه ش چیه؟ من اقلا 6 7 تا حساب مختلف دارم که پولای ریز و درشتی توش ریخته و برداشت شده. من چطوری میتونم از میون اینهمه اطلاعات و پرینت ثابت کنم چی مال کی و کجا بده در حالی که حتی خودم هم یادم نیست! این مورد و چجوری باید با آفیسر طی کرد؟
    2- من میخوام بیزینس پلنم رو خودم بنویسم سوالم اینه که آیا باید ایده جدیدی برای کار داشته باشم یا مثلا صرفا بگم که با این روش ها میخوام اونجا کار گرافیک رو انجام بدم کافیه؟ یا لازمه حتما یه ابتکار یا نوآوری ای برای کار تو کانادا داشته باشم؟
    شما باید حتما حساب بانکی تون رو حسابرسی کنین و این کار شما نیست وا حتما باید یک حسابرس قسم خورده این کار رو انجام بده . اگه تسلط کافی به زبان انگلیسی دارین سرچ کنین تو اینترنت و بیزنس پلن مشابه گیر بیارین

سلام
    آیا کسی با مدرک interior design و سابقه کار زیاد در این زمینه میتونه از طریق خود اشتغالی برای مهاجرت اقدام کنه؟
    منتظر پاسختون هستم
    ممنون

Junior Member

سلام،يه توضيحي راجب خودم بدم
    ٢٢سالمه،مدرك معادل كارداني ميكروبيولوژي دارم،(احتمالا تو رشته هاي مرتبط به بازيگري يا سينما كارشناسيمو ميگيرم)
    سال ٩٦ آموزشگاه بازيگري سمندريان ثبت نام كردم و ده ماه دوره ديدم،
    تا الان،صداپيشگي روي يك فيلم كوتاه،بازي در يك فيلم كوتاه،بازي در يك نمايش در آموزشگاه سمندريان، سه اجراي تئاتر كه دوتاش در سالن هاي معتبر خانه هنرمندان بوده.(از اكثر كارهام عكس و فيلم براي ارائه دارم ولي بخاطر تازه كار بودن هيچ پولي دريافت نكردم)
    زبانم و لهجم قويه، ولي دنبال مدرك زبان نرفتم،
    ميدونم خيلي بلندپروازانس ولي قصد مهاجرت و ادامه بازيگري در خارج رو دارم،
    اين روش مهاجرت خيلي ايده آل به نظر ميرسه،آيا با دو سال سابقه بازيگري ميتونم اقدام كنم؟
    آيا اين دو سال سابقه بازيگري حتما بايد به همراه درآمد باشه(چون تازه كارم خيلي جاها مبلغي نميدن)
    و اينكه چقد اين روش براي مهاجرت موثره،چون خيلي راحت به نظر مياد و اين آدمو به شك ميندازه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)