سلام دوستان
اولین قدم بعد از اماده سازی مدارک چی هست؟ ایا بدون وکیل می توانم خودم اقدام کنم؟
ممنونم
اگه مدارکتون شامل بیزنس پلن و مدارک مالی (حسابرسی) و مدارک شغلی و ... آماده هست میتونین به وبسایت اداره مهاجرت برین و فرمها رو دریافت کنین و کامل کنین و اپلیکیشن فی رو پرداخت کنین و مدارک رو به اداره مهاجرت به سیدنی نوا اسکوشیا پست کنین. ولی اگه زبان انگلیسی مسلط نیستین حتما بفکر یک مشاور باشین البته اگه شرایط اقدام از این روش رو دارین
too much love will kill you
تاریخ عضویتJun 2018ارسالها7
پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی
ضمن تبریک بابت موفقیت هاتون شرایط خیلی پیچیده ای داره این روش می تونین این تاپیک رو بخونین
بله همه روخوندم ولی نمیدونم سایتش چجوری برم توی سایت آیا اصل مدارک رو ارسال کنم آیا کپی ترجمه روبفرستم؟اسکن کنم با ایمیل بفرستم؟ آدرس ایمیل چجوری بفرستم اگه پستی هس چجوری آدرس پست رو گیربیارم خداشاهده اطلاعااتم خیلی کم هس
سلام دوستان، وقت بخیر
من شرایط ویزای خوداشتغالی هنرمندان رو دارم، فقط میخواستم تحقیق کنم که کدوم شهر و ایالت برای این منظور بهتره، من سرامیست ام و میخوام آتلیه سفال و سرامیک داشته باشم، به نظر شما کجا برای این کار بهتره، هم از لحاظ هزینههای زندگی و اداره آتلیه و هم بازار کار.
ممنون میشم دوستانی که تجربه زندگی در کانادا رو دارند پاسخ بدهند.
سلام.
من میخوام از طریق خوداشتغالی(گرافیست) اقدام کنم و چند سوال اساسی دارم:
1- من نامه اشتغال به کارم و از چندین جایی که کار کردم دارم جمع آوری میکنم. قراردادهایی که داشتم و نداشتم هم دارم آماده میکنم. فقط سوالم اینه کن پرینت بانکی قضیه ش چیه؟ من اقلا 6 7 تا حساب مختلف دارم که پولای ریز و درشتی توش ریخته و برداشت شده. من چطوری میتونم از میون اینهمه اطلاعات و پرینت ثابت کنم چی مال کی و کجا بده در حالی که حتی خودم هم یادم نیست! این مورد و چجوری باید با آفیسر طی کرد؟
2- من میخوام بیزینس پلنم رو خودم بنویسم سوالم اینه که آیا باید ایده جدیدی برای کار داشته باشم یا مثلا صرفا بگم که با این روش ها میخوام اونجا کار گرافیک رو انجام بدم کافیه؟ یا لازمه حتما یه ابتکار یا نوآوری ای برای کار تو کانادا داشته باشم؟
سلام
آیا کسی با مدرک interior design و سابقه کار زیاد در این زمینه میتونه از طریق خود اشتغالی برای مهاجرت اقدام کنه؟
منتظر پاسختون هستم
ممنون
سلام،يه توضيحي راجب خودم بدم
٢٢سالمه،مدرك معادل كارداني ميكروبيولوژي دارم،(احتمالا تو رشته هاي مرتبط به بازيگري يا سينما كارشناسيمو ميگيرم)
سال ٩٦ آموزشگاه بازيگري سمندريان ثبت نام كردم و ده ماه دوره ديدم،
تا الان،صداپيشگي روي يك فيلم كوتاه،بازي در يك فيلم كوتاه،بازي در يك نمايش در آموزشگاه سمندريان، سه اجراي تئاتر كه دوتاش در سالن هاي معتبر خانه هنرمندان بوده.(از اكثر كارهام عكس و فيلم براي ارائه دارم ولي بخاطر تازه كار بودن هيچ پولي دريافت نكردم)
زبانم و لهجم قويه، ولي دنبال مدرك زبان نرفتم،
ميدونم خيلي بلندپروازانس ولي قصد مهاجرت و ادامه بازيگري در خارج رو دارم،
اين روش مهاجرت خيلي ايده آل به نظر ميرسه،آيا با دو سال سابقه بازيگري ميتونم اقدام كنم؟
آيا اين دو سال سابقه بازيگري حتما بايد به همراه درآمد باشه(چون تازه كارم خيلي جاها مبلغي نميدن)
و اينكه چقد اين روش براي مهاجرت موثره،چون خيلي راحت به نظر مياد و اين آدمو به شك ميندازه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)